Debilni slogani na tribinama

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#26 Re: Debilni slogani na tribinama

Post by mIRCerka »

Fiore wrote:
mIRCerka wrote:Znam, naprdjivate se ciji je debilniji, ali fakat ima ih na svim stadionima na svim tribinama.
Pocecu od Juga (da ne bi Skoro prigovarao).

I MRTVI ZIVE ZA ZELJU! - Jug

BOG SA NAMA, SAMI PROTIV SVIH! Sjever

izvol'te dalje, ja se sad sjetih ova dva...

Mirci ako te interesuje zasto ovaj trans na jugu..pa probaj se sjetit zbog koga je postavljen ili prosetaj do PMF-a i vidjeces spomenik...
Izvini Fiore, nisam ja iz ljeseva da ne znam za Dzildu...
dok ste se svi ko djeca lozili na Zvezdu i PArtizan, ja sam nosila zeljin grb sa petokrakom na torbi!
Ali zaista smatram debilnim taj slogan.

Takodje su mi debilni transovi (jebi ga ne mozes odvojiti trans od slogana) tipa PICKE SA JUGA/SJEVERA...
mostarac

Post by mostarac »

pest_ wrote:pisem na acc od rodzaka pa necu puno da serem samo cu reci da vas ovdje 99% nemate pojma sa navijackom furkom i nemate pojma sta su navijaci . A ti legendo sto kazes da vec 20 godina normalni ljudi ne idu na utakmice slobodno mi se javi da se ta ti objasnim neke stvari jer ocigledno nemas pojma i neka mi neko od vas ovdje navede 5 utakmica na koje je otisao u svom zivotu a da nisu derbi ?

BOG SA NAM SAMI PROTIV SVIH - HORDE ZLA
TRT MRT SMRT
SAMO JE SMRT SIGURAN POSAO ( IZVINJAVAM SE AKO GRIJESIM ALI JE U OVOM FAZONU)
NEKOM OLIMPIJADA A NEKOM CIMBURIJADA (ZA ZENICANE )
SAMO JE JEDAN I ZIVOTA JE VRIJEDAN
OPROSTI MAMA ALI TE NE VOLIM VISE OD DINAMA
FIRAUNS FLY TO THE SKY
KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON OTPOR JE TVOJA DUZNOST
sine masa raje kojoj se obracas ovdje je gledala uzivo igrace koje ti samo mozes da sanjas da vidis dok se vucaras po derbijima premier lige i masa ljudi ovdje je isla na gostovanja na stadione vece od onog u Zepcu ili Posusju pa shodno tome nisi osoba koja nekome moze da drzi predavanja o fudbalu.
Suker, Boksic, Savicevic, Mihajlovic, Stojkovic, Mijatovic, jarni, Boban, Stimac, Asanovic, Pancev, Prosinecki, Bajevic, Susic, Hadzibegic, Jozic, Bazdarevic, Maric, Halilhodzic, Osim, Katalinski, Hukic, Skoro (haris), Vokri, Kodro, Spasic, Mlinaric i jos masa drugih imena su ljudi koje su forumasi gledali uzivo (jer ovo je forum koji ima prosjek iznad 25) i sta mislis ti na sta njima lici ova nasa liga i to tvoje zajebano gostovanje u zepcu. Hej ti si Poljud i Maksimir samo na slikama vidio, a o Cairu i Kantridi da ne govorim.
Zato smanji malo gas i meni je zao sto ti i tvoja generacija necete imati priliku kao sto je imao veliki broj forumasa, da gledas ovako velike igrace uzivo nego ste zajedno sa mnom i svima nama osudjeni na Orasje, zepce, siroki, kakanj, visoko, sokolac, lukavicu i ostale bosanske vukojebine u fudbalskom smislu.
Bio sam mali ali se sjecam tih godina kad se ovdje igrao fudbal, kad sam imao prilike gledati uzivo igracine kakve danas mozemo samo da gledamo na TV dok gledamo ligu prvaka. Zalosno je na sta smo spali, ali jebiga. To sto se ljudima gadi ova liga je sasvim razumljivo jer reprezentacija ove lige ne bi mogla igrati u prijeratnoj republickoj ligi i zato ne pricaj sa arogancijom i nekakvim podrugljivim tonom, jer ti u fudbalu imas jos dosta toga i da vidis i da naucis.
Na kraju, svaka utakmica na koju se islo prije rata je bila derbi i to ti se moze priznat da si upravu, jer kad ti dolaze Zvezda, Dinamo, Hajduk, Paritan, Vojvodina onda to nije nista drugo nego derbi. jebiga danas se derbi igra protiv Modrice :(
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

@ mIRCerka

Stvarno si temu zapocela na veoma ruzan nacin. Evo ja pokusavam da se suzdrzim jer se ne volim sa zenama/curama prepucavati ali ovo ti stvarno nije u redu.

Da nije Dzilde i njemu slicnih bilo mozda bi ti danas navijala bas za Zvezdu i Partizan.

I MRTVI ZIVE ZA ZELJU !!!!
Neelix

Post by Neelix »

Bosanski_Amerikanac wrote:@ mIRCerka

Stvarno si temu zapocela na veoma ruzan nacin. Evo ja pokusavam da se suzdrzim jer se ne volim sa zenama/curama prepucavati ali ovo ti stvarno nije u redu.

Da nije Dzilde i njemu slicnih bilo mozda bi ti danas navijala bas za Zvezdu i Partizan.

:lol: mrtvi ne zive, wellcome to the real world :D
chivas

Post by chivas »

ne znam za najdebilniji, al 071 daleko naj jaci
mostarac

Post by mostarac »

Neelix wrote:

jebiga, ovo nije smjesno, ako se zna na koga se odnosi i zasto je napisano :(
mIRCerka

Post by mIRCerka »

kao sto napisah, dok ste se vi furali na Zvezdu i Partizan ja sam jos sa mlijecnim zubima volila Zelju.

I da, smatram da je slogan debilan, jer osim sake STARIJIH manijaka niko dzildinoj porodici ne pomaze, a mnogi malodobni navijaci nemaju ni pojma ko je on...
Taj trans uvijek stoji sam, dok dzildina slika stoji obicno na sredini tribine.
BTW, volio se ti prepucavati sa zenama ili ne, to me zivo boli ono sto nemam, JA IMAM PRAVO NA SVOJE MISLJENJE I NIJE ME STRAH IZNIJETI GA.
Ok?
Neelix

Post by Neelix »

postoje drugi nacini na koje se moze odati pocast poginulima. debilne parole sigurno nisu jedan od njih. covjek bi se okrenuo u grobu da ovo procita. (da ne bude da sam jednostran, slozio bih se sa mirci da je debilan i onaj "bog s nama.....)
Bosanski_Amerikanac

mostarac wrote:
Neelix wrote:

Ma dzaba je to nekome haveru moju objasnjavati. A koliko su pojedinci bistri dokazuje lik kojege si citirao.
mostarac

Post by mostarac »

Neelix wrote:postoje drugi nacini na koje se moze odati pocast poginulima. debilne parole sigurno nisu jedan od njih. covjek bi se okrenuo u grobu da ovo procita. (da ne bude da sam jednostran, slozio bih se sa mirci da je debilan i onaj "bog s nama.....)
znam ali nije bas smjesno
chivas

Post by chivas »

mIRCerka wrote:

kao sto napisah, dok ste se vi furali na Zvezdu i Partizan ja sam jos sa mlijecnim zubima volila Zelju.

I da, smatram da je slogan debilan, jer osim sake STARIJIH manijaka niko dzildinoj porodici ne pomaze, a mnogi malodobni navijaci nemaju ni pojma ko je on...
BTW, volio se ti prepucavati sa zenama ili ne, to me zivo boli ono sto nemam, JA IMAM PRAVO NA SVOJE MISLJENJE I NIJE ME STRAH IZNIJETI GA.
Ok?[/quote

pitar sam i ne slazem se sa tobom, mislim da je svaki vid sjecanja na poginule ok, pa bio to i slogan i mrtvi zive za
a kakva je velicina bio, trebali bi mu prije svake utakmice pjevat pjesmu otisao si DJilda, mada to pjeva samo njegova raja
Neelix

Post by Neelix »

Bosanski_Amerikanac wrote:
mostarac wrote:
Neelix wrote: :lol: mrtvi ne zive, wellcome to the real world :D
Ma dzaba je to nekome haveru moju objasnjavati. A koliko su pojedinci bistri dokazuje lik kojege si citirao.
:lol: halo zagrobni o'ladi malo
Bosanski_Amerikanac

mIRCerka wrote:

Ok?
Samo jedno !
Nikada nisam navijao za Zvezdu i Partizan i bezveze se prosipas a sad bi mogli nastaviti i o tome ko pomaze a ko ne pomaze da bi dokazali tvoju tezu da je trans debilan.

Zivila.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Haveru moj...
kad si otisao odavde ne znam, niti me interesuje...

Tribine su pune slogana i transova koji su nidje veze, stariji navijaci se ne trude OBUCITI mladje, i na kraju se 90 minuta navijanja svede na
JEBEMO VAM MATER PITARSKU/USTASKU...

Meni nije 13 godina, ja odlicno znam kakva je situacija bila i prije rata, sjecam se prve poslijeratne utakmice na grbavici i na kosevu...

Sa necega velicanstvenog postade debilizam...

PS I ovo nije tema KO JE VECI ZELJIN NAVIJAC vec o transovima i sloganima na tribinama...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

chivas wrote: pitar sam i ne slazem se sa tobom, mislim da je svaki vid sjecanja na poginule ok, pa bio to i slogan i mrtvi zive za
a kakva je velicina bio, trebali bi mu prije svake utakmice pjevat pjesmu otisao si DJilda, mada to pjeva samo njegova raja
evo da ti nacrtam:

Manijaci do 14 godina starosti NEMAJU POJMA KO JE DZILDA!

Pitari do 12 godina starosti NEMAJU POJMA KO JE ISMIR PINTOL.
Kontas sta govorim?
Ne, ne kontas, sad ide prepucavanje "ko je veci patriota, bla bla bla"...

Ebo mater svoju ko nam upali svjetlo, ja demokratije i G, ne smijes svoje misljenje iznijeti :D

Hajd vozdrica vam, sunce vani :D
Bosanski_Amerikanac

mIRCerka wrote:Haveru moj...

Tribine su pune slogana i transova koji su nidje veze, stariji navijaci se ne trude OBUCITI mladje, i na kraju se 90 minuta navijanja svede na

Meni nije 13 godina, ja odlicno znam kakva je situacija bila i prije rata, sjecam se prve poslijeratne utakmice na grbavici i na kosevu...

PS I ovo nije tema KO JE VECI ZELJIN NAVIJAC vec o transovima i sloganima na tribinama...
Sve to stoji za tribnu i navijanje i za smjenu generacija i da se furaju neke furke koje se prije nisu smjele furati a danas ako ih nafuras lafo nisi manijak.

Sve ja to znam. Ne napadam ja tebe niti se svadjam i prepucavam ali sve mi diraj i u familiju ali Dzildu nemoj molimte.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Bosanski_Amerikanac wrote:
mIRCerka wrote:Haveru moj...

Sve to stoji za tribnu i navijanje i za smjenu generacija i da se furaju neke furke koje se prije nisu smjele furati a danas ako ih nafuras lafo nisi manijak.

Sve ja to znam. Ne napadam ja tebe niti se svadjam i prepucavam ali sve mi diraj i u familiju ali Dzildu nemoj molimte.
ne diram dzildu vec onoga ko odluci gdje koji trans ide..
dzildina slika bude na dijelu tribine gdje je on obicno bivao, a trans bude dijametralno suprotno...
i bode u oko...ko onaj BOG S NAMA SAMI PROTIV SVIH...nidje veze....

Sunce, odo, papaa...
chivas

Post by chivas »

mIRCerka wrote:
chivas wrote: pitar sam i ne slazem se sa tobom, mislim da je svaki vid sjecanja na poginule ok, pa bio to i slogan i mrtvi zive za
evo da ti nacrtam:

Manijaci do 14 godina starosti NEMAJU POJMA KO JE DZILDA!

Pitari do 12 godina starosti NEMAJU POJMA KO JE ISMIR PINTOL.
Kontas sta govorim?
Ne, ne kontas, sad ide prepucavanje "ko je veci patriota, bla bla bla"...

Ebo mater svoju ko nam upali svjetlo, ja demokratije i G, ne smijes svoje misljenje iznijeti :D

Hajd vozdrica vam, sunce vani :D
ja ti samo iznjeo svoje misljenje,
jer znam kakav je covjek bio, jer sam ne sto volim z nego sto mi sva raja navija za nj isao na gostovanja po bivsoj nam nasoj, jer je bilo ljepo biti Sarajlija na gostovannjima , a vjeruj mi i stariji od 14 ne znaju za njega
lahor

Post by lahor »

Zeljo je otpuho Borac iz Bl u ligu republike srbske....posto se Borac uglavnon deklarise kao srbski klub i u njegovom dresu igraju samo srbi onda je Zeljo dobro postupio....sad je Borac u svojoj ligi...Posto se to desilo vec drugi put da ih Zeljo salje gdje im je i mjesto,neko se sjetio i postavio trans....TRECI PUT CASTITE..... :thumbup: :bih:
Hendrix

Post by Hendrix »

Može li mi neko objasniti zašto Horde zla svoj naziv prevode na engleski kao GANG EVIL kad to veze nema sa prevodom uopšte?!?!?
Možda jer bi ispali EVIL HORDE a to su oni likovi iz He-man crtanog :lol:
http://en.wikipedia.org/wiki/Evil_Horde

Ne , nisam navijač Želje , nego samo onako mi padne na pamet kad god vidim GANG EVIL natpis.
felichi

Post by felichi »

meni su najsmjesnije one parole pisane u "desetercu"
kao npr:

MI NIKADA ODUSTATI NECEMO
umjesto
MI NIKADA NECEMO ODUSTATI

ima to svoju tezinu...
xon_sa

Post by xon_sa »

Neelix wrote:

Ne govorite da su mrtvi za one koji su poginuli na Putu Allahovome! Naprotiv, oni su živi, ali vi to ne osjećate!
rasta

Post by rasta »

pirmin wrote:Meni je najjaci onaj :" STA JE ?" :D 8-) :D

Morao sam spomenuti iako nije tema o dobrim transovima.
...kao i obicno pokusaj kopije BBB i njihovog legendarnog transparenta "KAJ JE?"
Neelix

Post by Neelix »

xon_sa wrote:
Neelix wrote:

Ne govorite da su mrtvi za one koji su poginuli na Putu Allahovome! Naprotiv, oni su živi, ali vi to ne osjećate!
:shock: :lol: ne govori da zeljo nije sampion kad vidis slavlje pitara. naprativ, on je sampion, samo vi to ne znate! :D
xon_sa

Post by xon_sa »

bas nemas obraza...
Post Reply