pest_ wrote:pisem na acc od rodzaka pa necu puno da serem samo cu reci da vas ovdje 99% nemate pojma sa navijackom furkom i nemate pojma sta su navijaci . A ti legendo sto kazes da vec 20 godina normalni ljudi ne idu na utakmice slobodno mi se javi da se ta ti objasnim neke stvari jer ocigledno nemas pojma i neka mi neko od vas ovdje navede 5 utakmica na koje je otisao u svom zivotu a da nisu derbi ?
BOG SA NAM SAMI PROTIV SVIH - HORDE ZLA
TRT MRT SMRT
SAMO JE SMRT SIGURAN POSAO ( IZVINJAVAM SE AKO GRIJESIM ALI JE U OVOM FAZONU)
NEKOM OLIMPIJADA A NEKOM CIMBURIJADA (ZA ZENICANE )
SAMO JE JEDAN I ZIVOTA JE VRIJEDAN
OPROSTI MAMA ALI TE NE VOLIM VISE OD DINAMA
FIRAUNS FLY TO THE SKY
KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON OTPOR JE TVOJA DUZNOST
sine masa raje kojoj se obracas ovdje je gledala uzivo igrace koje ti samo mozes da sanjas da vidis dok se vucaras po derbijima premier lige i masa ljudi ovdje je isla na gostovanja na stadione vece od onog u Zepcu ili Posusju pa shodno tome nisi osoba koja nekome moze da drzi predavanja o fudbalu.
Suker, Boksic, Savicevic, Mihajlovic, Stojkovic, Mijatovic, jarni, Boban, Stimac, Asanovic, Pancev, Prosinecki, Bajevic, Susic, Hadzibegic, Jozic, Bazdarevic, Maric, Halilhodzic, Osim, Katalinski, Hukic, Skoro (haris), Vokri, Kodro, Spasic, Mlinaric i jos masa drugih imena su ljudi koje su forumasi gledali uzivo (jer ovo je forum koji ima prosjek iznad 25) i sta mislis ti na sta njima lici ova nasa liga i to tvoje zajebano gostovanje u zepcu. Hej ti si Poljud i Maksimir samo na slikama vidio, a o Cairu i Kantridi da ne govorim.
Zato smanji malo gas i meni je zao sto ti i tvoja generacija necete imati priliku kao sto je imao veliki broj forumasa, da gledas ovako velike igrace uzivo nego ste zajedno sa mnom i svima nama osudjeni na Orasje, zepce, siroki, kakanj, visoko, sokolac, lukavicu i ostale bosanske vukojebine u fudbalskom smislu.
Bio sam mali ali se sjecam tih godina kad se ovdje igrao fudbal, kad sam imao prilike gledati uzivo igracine kakve danas mozemo samo da gledamo na TV dok gledamo ligu prvaka. Zalosno je na sta smo spali, ali jebiga. To sto se ljudima gadi ova liga je sasvim razumljivo jer reprezentacija ove lige ne bi mogla igrati u prijeratnoj republickoj ligi i zato ne pricaj sa arogancijom i nekakvim podrugljivim tonom, jer ti u fudbalu imas jos dosta toga i da vidis i da naucis.
Na kraju, svaka utakmica na koju se islo prije rata je bila derbi i to ti se moze priznat da si upravu, jer kad ti dolaze Zvezda, Dinamo, Hajduk, Paritan, Vojvodina onda to nije nista drugo nego derbi. jebiga danas se derbi igra protiv Modrice