https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/ ... sp?ci=9009
Domena .ba i DOBAR hosting ko zna?
Moderator: Benq
-
Šandor
Je li to baš hoćeš da ga zavališstidljiv wrote:Pogledaj ovo pa onda sve drugo...i razmisli...![]()
https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/ ... sp?ci=9009
-
Šandor
Dobro, ja znam ljude koji su čekali par mjeseci na običan odgovor. Taj host.stidljiv wrote:Nidje veze. Nevidjena laz. Odgovaraju u roku od par sati maksimum. Mogu to i dokazati. Dezinformacija je cudo.Šandor wrote:Čuo sam da uopšte nemaju podršku. Odgovore nakon par mjeseci.
-
stidljiv
Moja su iskustva veoma pozitivna. Inace ne bih to preporucivao. Setup se odma odradi bez cekanja. Podrska je zadovoljavajuca. Server up time 100%. Nije se desilo do sad da ne radi.
Omjer cijene, kvaliteta i onog sto nude je vise nego zadovoljavajuci. Dovoljno razloga ako se covjek zeli odluciti za pouzdanog i dobrog hosting partnera.
Omjer cijene, kvaliteta i onog sto nude je vise nego zadovoljavajuci. Dovoljno razloga ako se covjek zeli odluciti za pouzdanog i dobrog hosting partnera.
- Abu FEED el-Castro
pa zaviril ti na ovaj jaguarpc da mi das svoje misljenjeticoroman wrote:Hosting je puno puno puno jeftiniji i kvalitetniji u naprimjer Njemackoj, Holandiji ili cak i SAD-u. Domaci hosting u poredjenju je skuplji sa mace opcija i nizim granicama (transfer, itd..). Po mojem misljenju je prava glupost uzeti domaci hosting.
Domena se moze prikljuciti na koji bilo hosting.
PS. Nemojte gledati te sto nude brda i doline za 1 euro / usd. Nije toliko jeftino ni vani, a da je kvalitetno.
enibadi els
- Chischo
ma plus.hr je najbolji host, jest mozda za nijansu skuplji, ali
vjeruj mi, bavim se php programiranjem i dizajnom stranica od 2000 godine,
probao na desetine hostinga i ovaj je najbolji,
a pazi ovo:
vjeruj mi, bavim se php programiranjem i dizajnom stranica od 2000 godine,
probao na desetine hostinga i ovaj je najbolji,
a pazi ovo:
U našim Uvjetima korištenja naći ćete uvjete pod kojima hostamo web stranice; dok god ne kršite pravila i uvjete korištenja, možete trošiti koliko god Vam treba. Soft limit bandwidtha postoji i mozete ga provjeriti u cpanelu pod statistikom. Ukoliko se priblizite soft limitu posaljite nam mail na [email protected] ili otvorite ticket da vam povecamo soft limit.