Vodič za dobar seks: Pronađite njegovu G tačku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tech10
"Gurnite palac u rektum i pritisnite prednji zid, odnosno onu stranu bližu testisima, ako se u tom položaju uopšte možete snaći. Pod prstom potražite masu oblika lješnjaka."
Eto docekase i dame svojih pet minuta da dobiju privilegiju da cackaju po kanalizaciji.
Eto docekase i dame svojih pet minuta da dobiju privilegiju da cackaju po kanalizaciji.
-
Borovnica
#28 Re: Vodič za dobar seks: Pronađite njegovu G tačku
_BosanaC wrote:Jos jedino da nam se Borovnica otvori
Mislim da sam dovoljno rekla
- sinus
Ne, o ukusima se ne raspravlja, ali po mommišljenju jebavanje u šupak je degenska i ne prirodna stvar. Jer zna se za šta šupak služikaranana wrote:A jesi li za zabijanje zenskima?sinus wrote:Guza uvijek uz zid NE NE.....još mi samo i to treba da mi neko zabija prste tamo gdje sunce ne sija......![]()
A u šupak ga stavljaju samo oni što imaju malu kitu pa ne mogu ništa da urade tamo gdje treba
-
_BosanaC
Opa, i tebe je znaci hanuma na taj nacin ubjedila da ne trazissinus wrote:Ne, o ukusima se ne raspravlja, ali po mommišljenju jebavanje u šupak je degenska i ne prirodna stvar. Jer zna se za šta šupak služikaranana wrote:A jesi li za zabijanje zenskima?sinus wrote:Guza uvijek uz zid NE NE.....još mi samo i to treba da mi neko zabija prste tamo gdje sunce ne sija......![]()
![]()
![]()
A u šupak ga stavljaju samo oni što imaju malu kitu pa ne mogu ništa da urade tamo gdje treba![]()
![]()
- sinus
heheheh izgleda_BosanaC wrote:Opa, i tebe je znaci hanuma na taj nacin ubjedila da ne trazissinus wrote:Ne, o ukusima se ne raspravlja, ali po mommišljenju jebavanje u šupak je degenska i ne prirodna stvar. Jer zna se za šta šupak služikaranana wrote: A jesi li za zabijanje zenskima?![]()
![]()
A u šupak ga stavljaju samo oni što imaju malu kitu pa ne mogu ništa da urade tamo gdje treba![]()
![]()
![]()
![]()
- Bumbar
#39 Re: Vodič za dobar seks: Pronađite njegovu G tačku
moguce je i vanjska stimulacija odnosno bez ulaska tamo gdje sunce ne sija...cccc...BHG wrote:[
bi ja al neznam ni sam...imam "nothing goes in policy" i slijepo se drzim toga
djecaci...slabo ste obavjesteni...
-
FFK as Lucy01
Koji ste vi muski sovinisti....pa to je....
Sve bi tu goozice uz zid, al' bi 10 stranica napisali na temu "kako se prisunjati zenskom soopku"
Ma ja bih vas sve postrojila, natjerala vas da se naguzite i onda gosp. Deena dovela da vas pregleda i nadje vam tacku A, B, C pa na kraju i tu G tacku

Sve bi tu goozice uz zid, al' bi 10 stranica napisali na temu "kako se prisunjati zenskom soopku"
Ma ja bih vas sve postrojila, natjerala vas da se naguzite i onda gosp. Deena dovela da vas pregleda i nadje vam tacku A, B, C pa na kraju i tu G tacku
- Bumbar
Lucy01 wrote:Koji ste vi muski sovinisti....pa to je....![]()
Sve bi tu goozice uz zid, al' bi 10 stranica napisali na temu "kako se prisunjati zenskom soopku"![]()
Ma ja bih vas sve postrojila, natjerala vas da se naguzite i onda gosp. Deena dovela da vas pregleda i nadje vam tacku A, B, C pa na kraju i tu G tacku![]()
tako je lucy...podrzavam
- Neelix
sinus wrote:Ne, o ukusima se ne raspravlja, ali po mommišljenju jebavanje u šupak je degenska i ne prirodna stvar. Jer zna se za šta šupak služikaranana wrote:A jesi li za zabijanje zenskima?sinus wrote:Guza uvijek uz zid NE NE.....još mi samo i to treba da mi neko zabija prste tamo gdje sunce ne sija......![]()
![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Neelix wrote:
![]()
![]()
e bas suprotno. mala kita ne moze uc u guzu
zato si ti protiv fekalnog sexa
![]()
![]()
- sinus
Koliko se ja razumijem u rupe i otvore da bi nesto uslo u neku usku i zatvorenu rupu nije bitna veličina nego jačina i tvrdoča materijala (ekser koje god da je veličine se zabija u zid zar neNeelix wrote:sinus wrote:Ne, o ukusima se ne raspravlja, ali po mommišljenju jebavanje u šupak je degenska i ne prirodna stvar. Jer zna se za šta šupak služikaranana wrote: A jesi li za zabijanje zenskima?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e bas suprotno. mala kita ne moze uc u guzu
zato si ti protiv fekalnog sexa
![]()
![]()
A i dalje stojim iza toga da oni kojima je hašima preširoka gađaju ovu drugu rupu zato što je uža