kako na lijep nacin obraditi turcina?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
Zhabo, gdje si u Dojclandu 
-
mamica papucarka
ma nema veze sa TurcimaZhaba wrote:kakve to veze imamamica 31 wrote:Zhabo, gdje si u Dojclandu![]()
-
istanbul sonbahar
ok, sto se tice te, da se u tvojoj mahali od njih bjezi, vjeruj mi, to mi je i tata rekao
kaze, moj sine, pa od svih zala na ovoj planeti, gdje bas turcina???
ali sta ces, srce ne bira. hahaha
anyway, sto se "alatke" tice, ne bih ti znala reci bas onako iskreno, ali po onome sto se dalo naslutiti, ne bih bas rekla da se nema cim pohvaliti. eto tako, u svakom slucaju, stvari se kotrljaju dalje. sad smo negdje tu, da on dolazi ovdje za nekih mjesec otprilike. javljam sta ce biti dalje.
anyway, sto se "alatke" tice, ne bih ti znala reci bas onako iskreno, ali po onome sto se dalo naslutiti, ne bih bas rekla da se nema cim pohvaliti. eto tako, u svakom slucaju, stvari se kotrljaju dalje. sad smo negdje tu, da on dolazi ovdje za nekih mjesec otprilike. javljam sta ce biti dalje.
-
istanbul sonbahar
joj, sad me stvarno nervira da nekome objasnjavam, ali moram.
prvo, i ja sam bila ista takva osoba, koja je kontala da je nemoguce zaljubiti se u nekoga preko neta, ne znas nista o njemu, mozda je kakav psihopata i sl. samo, sto sam ja bila jako, jako, jako oprezna na pocetku, provjeravala apsolutno sve sto sam mogla i na srecu, ispostavilo se da je sve bila istina. osim toga, i neki moji prijatelji u turskoj su ga upoznali, i eto, kazem, opet srecom, sve je ispalo ok.
a sto se tice, konstatacije, da se nase cure pale na tipove iz inozemstva, cista laz. palim se samo na normalne likove, od kojih imas sta nauciti i koji ti poklanjaju paznju, za razliku od ovih nasih, koji bjeze glavom bez obzira kad im djevojka kaze da ne trazi nista od njega osim paznje, razumijevanja i naravno ljubavi. zar je to tako strasno???
prvo, i ja sam bila ista takva osoba, koja je kontala da je nemoguce zaljubiti se u nekoga preko neta, ne znas nista o njemu, mozda je kakav psihopata i sl. samo, sto sam ja bila jako, jako, jako oprezna na pocetku, provjeravala apsolutno sve sto sam mogla i na srecu, ispostavilo se da je sve bila istina. osim toga, i neki moji prijatelji u turskoj su ga upoznali, i eto, kazem, opet srecom, sve je ispalo ok.
a sto se tice, konstatacije, da se nase cure pale na tipove iz inozemstva, cista laz. palim se samo na normalne likove, od kojih imas sta nauciti i koji ti poklanjaju paznju, za razliku od ovih nasih, koji bjeze glavom bez obzira kad im djevojka kaze da ne trazi nista od njega osim paznje, razumijevanja i naravno ljubavi. zar je to tako strasno???
-
istanbul sonbahar
dobro sad, mislim da svi mi obradjujemo jedni druge, manje ili vise, ali na zalost, cest la vie 
-
Eshek
istanbul sonbahar wrote:ok, sto se tice te, da se u tvojoj mahali od njih bjezi, vjeruj mi, to mi je i tata rekaokaze, moj sine, pa od svih zala na ovoj planeti, gdje bas turcina???
-
Shoshana
Zar si Mrcu propustila?Minnela wrote:ko je taShoshana wrote:Mozda treba Dzenani (jel' no bi Dzenana?) novi clanakMinnela wrote:sto se meni cini da ljudi bas na ovom podforumu vole izmisljati raznorazne price![]()
![]()
..je li do mene ili
![]()
![]()
![]()
![]()
odjednom neka invazijaTurkinja i Turcina
..ja cekam temu o Svedjanima
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=34060
Nemoj bolan Svedjane, oni su k'o curice
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
citam i kontam bas isto si napisalaMinnela wrote:sto se meni cini da ljudi bas na ovom podforumu vole izmisljati raznorazne price![]()
![]()
..je li do mene ili
![]()
![]()
opet kontam haj necu ja to prvi da napisem
meni ovo sve lici na izmisljotinu
a najbolje je ono da se da naslutiti da ima veliku alatku
sta, pokazao je na web-kameri
-
istanbul sonbahar
hahhahahhaahha. evo zabolio me stomak kako ste samo smijesni. molim vas prestanite jer se bojim da cu se upi..... kad vec vucete za jezik, nije ga pokazao na web kameri, a ti sigurno neces znati ni gdje ga je pokazao ni kako. dalje, boga vam, UZDRZITE SE OD GLUPIH KOMENTARA, jer mi takvi ne trebaju. i jos nesto, bas nemam preca posla nego da izmisljam sta mi se desilo. kad budem takva, vjerovatno cu napisati neku knjigu o tome, pa cu vas konsultovati da mi date jos poneki glupi komentar. hvala
- Bosanac sa dna kace
ma kakva ljubav sinko dragi, ma turci bi **bali i muhu u letu kad bi vecina imala sa cime, inace su jako promiskuitetni...
eto hocetel jos koju informaciju?
pa mozda je velicinu alatke napiso na profilu?
eto hocetel jos koju informaciju?
pa mozda je velicinu alatke napiso na profilu?
- Bosanac sa dna kace
al me fakat zanima kako sazna velicinu alatke!

-
istanbul sonbahar
e sad ste me stvarno nasmijali
daduli_sa, pomozi
ovo je sve neozbiljno.
ispade glavna tema "alatka".
a sto se vegete tice, ima i boljih zacina...
daduli_sa, pomozi
ovo je sve neozbiljno.
ispade glavna tema "alatka".
a sto se vegete tice, ima i boljih zacina...
- cHupjahalic@
ne zamaraj se nikada da nekoga moras obraditi... ako je do toga doslo onda pisi propalo. ili mu je stalo da te upozna ili mu je sve svejedno, treceg nema.
100 ljudi, 100 cudi... tako je i sa turcima...
taman su svi bosanci i hercegovci zlatni.
dosta od mene, jer ja i onako stvarno nemam nikakav dobar savjet.
mislim da ti to najbolje znas, tesko da ti iko od nas moze pomoci, jer u pitanju si ti i osoba koju opet koliko - toliko poznajes bolje i vise od nas.
sretno.
100 ljudi, 100 cudi... tako je i sa turcima...
taman su svi bosanci i hercegovci zlatni.
dosta od mene, jer ja i onako stvarno nemam nikakav dobar savjet.
sretno.