pa tigris je upravo na to i mislila,karabaja-x wrote:danas je puno bolje...vise akcije, manje suplje
manje politike a vise ljubavi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a ja ne nudim ?prleitihi wrote:sve što tražim..to i nudim..tigris wrote:puno trazis prle....................sta nudis?![]()
mislisda si pametan jer pratis politiku......recimo da si dobar u dusi...nisi bogat...prosjek......ljepota je relativna.........
![]()
ima li nesto sto ja ne znam?![]()
![]()
![]()
sta mi je danas![]()
![]()
:D ..s tim da..čak nudim i više..
..jerbo nema je da zlaju voli više od mene..
:D:D
Kako je krenulo, bolje cekaj sudjenog..prije ce docitigris wrote:joj regi..................ne volim kurseve![]()
radi se o tome da se sad sjedi u kafanama i uoznaje se preko neta.(naravno ima jos mnogih raznih slucjeva...npr. preko tetke ili mamine kolegice
)....nemam nista protiv ..( imam al eto
)..nego nepma čara? kontas?
momci se ne trude ( naravno ne generalno) a ni cure.....glavna je briga kako ce izlgedati i ( jos gore....u kavo ce auto sjesti).....razumijem i momke koji nece da se trude oko takvih cura ........ ali pitam se moze li se ista tu promjeniti.........ili da cekam onog kojeg mi Bog dosudi
![]()
nisam bas u toku, alitigris wrote:joj regi..................ne volim kurseve![]()
radi se o tome da se sad sjedi u kafanama i uoznaje se preko neta.(naravno ima jos mnogih raznih slucjeva...npr. preko tetke ili mamine kolegice
momci se ne trude ( naravno ne generalno) a ni cure.....glavna je briga kako ce izlgedati i ( jos gore....u kavo ce auto sjesti).....razumijem i momke koji nece da se trude oko takvih cura ........ ali pitam se moze li se ista tu promjeniti.........ili da cekam onog kojeg mi Bog dosudi
![]()
Sha's ti javljas, nemoj da ti svekra zovemnebojeplavo wrote:Kako je krenulo, bolje cekaj sudjenog..prije ce docitigris wrote:joj regi..................ne volim kurseve![]()
![]()
To se ja suosjecam_BosanaC wrote:Sha's ti javljas, nemoj da ti svekra zovemnebojeplavo wrote:Kako je krenulo, bolje cekaj sudjenog..prije ce docitigris wrote:joj regi..................ne volim kurseve![]()
![]()
![]()
jestprleitihi wrote:jes' teško imati bolje auto od mene..tigris wrote:a ja ne nudim ?..............imam cak i bolje auto od tebe
![]()
:D
koje su tvoji roditelji godiste????!!!!!!mama cesto prica kako se upoznala s tatom, tako setajuci... dogovore neki izlazak, pa njoj njeni ne daju, a kako ce mu javiti nema mobitela
nana joj je cesto znala reci - mozes na igranku u FIS ako cu i ja s tobom, ja cu samo sjediti i cekati da to zavrsi pa te vodim kuci
jel babo odobrio moju (h)aplikaciju?tigris wrote:pricaju li vam mame tetke i amdzince kako je to bilo prije........cini mi se puno romanticnije i zanimljivije nego danas.....
kaze meni tetka....mladja raja je hodala dole oko parkuse a ovi ozbiljniji preko puta......pa kaze ....kibicnes se sa momkom tokom setnje gore dole
...pa te otprati kuci...pa dobijes pismo
![]()
![]()
Onda se taman nafuras za sutrasnji izlazak a ono brat i babo ne daju, vrate te sa po ulice i to ne samo oni vcc bilo koji komsija![]()
![]()
pa onda igranke na ekonomskom fakultetu...plesalo se....nije bilo ono sjedi pij i pushi![]()
ko sad......
ps. ne zanima me vas misljenje![]()
..temu sam otvorila iz revolta prema danasnjem nacinu kibicanja i muntanja i izlazenja
![]()
......a i docadno mi je
Da izvines, pit'o. Kazu i u njihovo doba se shupljiralo u "Starom satu" i kod "Beneta".tigris wrote: pa onda igranke na ekonomskom fakultetu...plesalo se....nije bilo ono sjedi pij i pushi![]()
ko sad......
na koji se ti palis??sugar_tits wrote:ma je bilo interesantnije, sad samo malo mahnes malo jacim pasosomi eto svadbe.
ma govore on nekakvim hi-tech pasosimasugar_tits wrote:ako bi bio kakav vibrirajuci
a gdje su???debela wrote:kako je ovo jebeno tacno.Harrys wrote:Tigrice, ti duhoviti sarajevski mangupi otisli u dijasporu.
![]()