Mogu ti reci iz iskustva da ce te sve to proci, ali ti treba odredjeno vrijeme kako bi se sve to "provarilo" u tebi... i na samom kraju je prestalo da boli!
To je proces koji je individualan za svakoga od nas...
Sjecam se da sam poslije prekida sa doticnim plakala uz svaku pjesmu koju bih cula sasvim slucajno i za svaku bih rekla da je samo "nasa", stezalo me je u grlu kada bih vidjela zaljubljeni par kako seta ulicom, te uzivaju u uzajamnim njeznostima (poljubac, zagrljaj, pogled...)
Sta sam radila u tom periodu??? Na samom pocetku sam zalila samu sebe (sto je nesto najgore), dalje, ubijala se u pojam kako vise ne vjerujem u ljubav, te da su mi svi krivi sto sam sama, mrzila sam sve muskarce na ovom svijetu
Proces zacijeljivanja rana je poceo tako sto sam pocela intenzivnije izlaziti i druziti se sa ljudima (prijateljima/prijateljicama), promjenila sam broj mobitela (u slucaju da me pokusa nazvati i sl.), pocela sam izbjegavati mjesta u kojima smo najcesce izlazili, promjenila sam frizuru (ne neka radikalna promjena samo malo osvjezenje), svoje sam vrijeme maksimalno posvetila fakultetu, citala sam mnogo knjiga, upisala kurs racunara i engleskog jezika, aktivnije sam se bavila sportom (voznja rolera, bicikla, trcanje), nisam korisnik alkohola i cigareta, ali sam se jednom "zestoko naljuljala" sa jaranicama (doslo mi do guse i nisam mogla vise da izdrzim)...
Sve ukupno je to trajalo negdje od 6. - 8. mjeseci... U tom periodu je bilo nekoliko bezveze veza, reda radi...
Danas sam opet sretno zaljubljena i u ozbiljnoj vezi koja traje vise od godinu i po, pa ti sad vidi
U svakom slucaju, potrudi se da svoje misli i svoje vrijeme provodis sto kvalitetnije tako da nemas kad misliti na nju... Znam da ce ti u pocetku biti jako, jako tesko, ali nakon nekog vremena ces vidjeti mnoge stvari u onom pravom svijetlu. Moguce je da ces otkriti i prave uzroke raspada vase veze.
Sve najbolje i veliki pozdrav imas od mene L.D.
Sretno!
P.S. Javi se ponekad na p.p. da znam kako si