Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li ono u jednoj od americkih drzava postoji zakon da u kuci ne smijem posjedovati vise od dva "pomagala" ?
No glede pomagala, rekose da preko 80% njih u sebi sadrze stetne materije po organizam. E sad nisam ekspert po tom pitanju, pa ne znam detalje.Ali kada moja prijateljica, koja radi na odjelu za hitne slucajeve jedne holandske bolnice, pocne da prica sta ljudima vade iz straznjice i ostalih prosirenih dijelova, prosto me strah otic u toalet.
Je li ono u jednoj od americkih drzava postoji zakon da u kuci ne smijem posjedovati vise od dva "pomagala" ?
No glede pomagala, rekose da preko 80% njih u sebi sadrze stetne materije po organizam. E sad nisam ekspert po tom pitanju, pa ne znam detalje.Ali kada moja prijateljica, koja radi na odjelu za hitne slucajeve jedne holandske bolnice, pocne da prica sta ljudima vade iz straznjice i ostalih prosirenih dijelova, prosto me strah otic u toalet.
evo ja cu npr. uzmes ( ja nikad nisam )......( stari dobri tush ) ......ogrlicu od umjetnih bisera ( malo vecih) onda lijepo omotas oko nogu skroz do gore i igras sama sa sobom kolariću-paniću
Last edited by tigris on 10/05/2007 15:27, edited 2 times in total.
tigris wrote:evo ja cu npr. uzmes ( ja niakd nisam )......( stari dobri tush ) ......ogrlivu od umjetnih bisera ( malo vecih) onda lijepo omotas oko nogu kroz do gore i igras sama sa smobo kolariću-paniću
Ali te ne vibriraju..........probaj....Doduse u nasem sex shopu nema neki izbor......
O cemu ti????????
Kazem slijedece, informacije radi:
1) u jednoj oda americkih drzava, postoji zakon koji kaze da u kuci ne smijes imati vise od dva vibratora.
2) Istrazivanja govore da je vecina, govorilo se o postotku 80, pomagala, kao sto su vibratori i sl stetna za organizam jer u sebi sadrze nekakve stetne materije.
maccarona wrote:jos uvijek ne kontam
mima de objasni ti
Kuglice .......moze biti dvije , tri , cetiri....i vise....Zavisi od velicine....Svaka vibrira.......mozes da ubacis dole jednu ili dvije kugle.....opet zavisi od velicine. Ja npr. imam dvije kugle........te kugle su inace u nizu......jednu ubacim u vaginu da vibrira a druga vibrira po klitorisu.......