programeri u Sarajevu i Bosni uopste
Moderator: Benq
-
_BosanaC
Nisam mislio uvrijediti bilo koga, nego mi padose neki likovi koje znam, koji bi odmah grizli na velikoamirf_bl wrote:Ne, taj projekat ostavljamo profesionalcima poput tebe_BosanaC wrote:I kakvi su planovi?
Razvijamo algoritam za pravljenje rasporeda casova?![]()
![]()
Nas cilj su jednostavne aplikacije
Ne, ozbiljno, ako ti c++ i oracle mogu pomoci, javi.
-
amirf_bl
Sorry, pogresno protumacen post_BosanaC wrote:Nisam mislio uvrijediti bilo koga, nego mi padose neki likovi koje znam, koji bi odmah grizli na velikoamirf_bl wrote:Ne, taj projekat ostavljamo profesionalcima poput tebe_BosanaC wrote:I kakvi su planovi?
Razvijamo algoritam za pravljenje rasporeda casova?![]()
![]()
Nas cilj su jednostavne aplikacije![]()
Ne, ozbiljno, ako ti c++ i oracle mogu pomoci, javi.
Da, c++ je interesantan naravno, a i uloga dba je neophodna. Upoznacu te sa detaljima uskoro
-
Mistake
#32 Re: programeri u Sarajevu i Bosni uopste
Ja sam entuzijasta. Uz to software developer i arhitect. Trenutno radim na we2 aplikaciji koristeci .NET, AJAX i SQL. Mozda mogu biti od pomoci.amirf_bl wrote:Vozdra svima!
Interesuje me kakva je kvaliteta programera u Sarajevu, a i u Bosni uopste? Kakvi su fakulteti, je li jos uvijek sve u teoriji kao prije 15-20 godina? Kakvo je stanje sto se tice informacione tehnologije?
Inace sam studirao u Sarajevu prije rata, u Stokholmu poslije rata a posljednjih 6 godina radim kao programer. U zadnje vrijeme razmisljam da pocnem nekoliko projekata ali nemam vremena da ih realizujem sam. Zato sam konto da napravim ekipu koja bi mogla ostvariti ove projekte, a po mogucnosti i docepati se love.
Projekti su uglavnom web aplikacije pa je znanje .NETa sa jedne strane ili Jave, HTMLa, ... sa druge strane neophodno.
Dakle, ima li IT entuzijasta u Bosni???
-
amirf_bl
Ok, prvo trebas da nabavis igracku ...zmijaIzmaj wrote:i ja bih da se igram
http://www.asp.net/downloads/essential.aspx?tabid=62
... a poslije toga procitaj uputstva igre.
http://www.asp.net/getstarted/default.aspx?tabid=61
Naravno, poznavanje engleskog jezika je neophodno ali nadam se da to nije problem ...