Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Karabaja

Post by Karabaja »

29.06.07.

Nedžarići:

Image

M. Dvor:

Image
vryzas

Post by vryzas »

100_KA wrote:veceras oko 19 h nesto malo iza raskrsnice u A -Fazi Alipasinog Polja u neposrednoj blizini Hypo-Alpe Adria Banke desilo se ovo.
ja jos gori krs nisaom odavno vidio, da li ima i koliko nastradalih ne znam mozda neko zna vise o ovom udesu .

Image

ja dobre plavke :D :D :D :D 8)
pudlica

Post by pudlica »

mogu reci da je ovaj fiat dobar pravo bio,bio je nekad u familij:D,i ovaj lik sto ga je vozao kaze mi buraz da je malo veci debil i da konta da je sumaher pa nesto drajva
cico x

Post by cico x »

hm,interesantno da je vecina ovih sudara oko alpasinog,vojnickog,nedarica,valjda ga dole zagasaju mangupi ?
pudlica

Post by pudlica »

Image

evo sad prije 5min sudar bio,hitna sad dosla murije ni na vidiku naravno na raskrsnici kod ekonomske skole,izgleda da ovaj semafor nece napraviti dok neko ne pogine jer izgleda da je jedan iz pofalica isao drugi iz ilidje prema gradu
kamera ne valja na mobu slikano jbg a i mrak je
Skyfox

Post by Skyfox »

Sad sam prosao pored, iz Grbavice je izlazio taxi i prednji dio mu je skoro odsjecen. Vjerovatno je neko projurio kroz crveno i potkacio ga. Posto nema drugog auta predpostavljam da je otisao bez zaustavljanja...
pudlica

Post by pudlica »

Skyfox tri auta su,jedan na sred raskrsnice,drugi malo nize prema dole i jedan na trotuaru,al taj na trotuaru je izgleda samo nakacio ono,evo jutros je osvanuo passat starij na trotuaru
enssa

Post by enssa »

profurao pored mene lola sa passatom,da nisam usporio zakacio bi mene.na isti nacin pokusao proletiti pored golfa V al ovaj nije imao tako dobre reflekse kao ja da zakoci :D .zakacio njega malo i onda ga golf ganjao par semafora a njemu mrsko bilo stati i tako kroz crveno proleti.taksist isao prema grbavici i ostao bez prednjeg dijela bolida :-)

Image

Image

Image
Skyfox

Post by Skyfox »

pudlica wrote:Skyfox tri auta su,jedan na sred raskrsnice,drugi malo nize prema dole i jedan na trotuaru,al taj na trotuaru je izgleda samo nakacio ono,evo jutros je osvanuo passat starij na trotuaru
Bilo je puno ljudi okolo pa ne vidjoh, fakat jezivo nadam se da ce uhvatig tog...
pudlica

Post by pudlica »

al je nasao auto sa kojim ce voziti mislim stari passat stvarno pametno
papa

Post by papa »

vryzas wrote:
100_KA wrote:veceras oko 19 h nesto malo iza raskrsnice u A -Fazi Alipasinog Polja u neposrednoj blizini Hypo-Alpe Adria Banke desilo se ovo.
ja jos gori krs nisaom odavno vidio, da li ima i koliko nastradalih ne znam mozda neko zna vise o ovom udesu .

Image

ja dobre plavke :D :D :D :D 8)
jel ono glavu drzi :D :D :D
bpsang

Post by bpsang »

to stoji ispred nje neka baba :shock:

ili neko dijete ali kao da plavka drzi glavu u ruci

(ne primjetih na sopstvenom snimku detalje) vryzas

gdje ti je buraz ???
prleitihi

Post by prleitihi »

ispred je dijete..sa podignutom lijevom rukom..kako mu sunce ne bi išlo u oči..samo mi u glavu ne ide kakva je ono griva kod djeteta.. :D
CK5

Post by CK5 »

prleitihi wrote:ispred je dijete..sa podignutom lijevom rukom..kako mu sunce ne bi išlo u oči..samo mi u glavu ne ide kakva je ono griva kod djeteta.. :D

Mali je inače albino Rom, zove se Ramadan.:oops:

I nema grivu, nego kosu. Da vidiš kad ga još ofarbaju knom u narandžasto. :-)
enssa

Post by enssa »

hahahaha
svakakvih insana.sve se gleda osim ono sto treba
šega

Post by šega »

100_KA wrote:
uvjek dobar gost wrote:bRAVO STOLE ali bila je i fabija prevrnuta na Alipasinom polju i tom prilikom je okrznula trafiku i povrijedila pješaka.....

Hvala ti Denise Z..... baš ti hvala.....

P.S

Jeste li vidjeli semafore na Stupskoj petlji..... nevjerovatno....
rade li rada a koliku guzvu stvaraju nije bitno :?
S jesu li bile gužve i prije semafora??
van Basten

Post by van Basten »

Mislim da sazrijevam vrijeme da se napravi jedna sveobuhvatna, kvalitetna, po mogućnosti neutralna (znači, isključena iz svih naših talova i štela) revizija vozačkih dozvola kod nas. Čim malo kiše padne, naši vozači se počnu ponašati kao da su Rok Petrovič u najmanju ruku pa lome krivine. Sinoć od 20h do jutros u 08h na području Kantona Sarajevo bilo je 15ak saobraćajnih nesreća u kojima je bar jedna osoba bila lakše ili teže povrijeđena. :x Koliko ih je još bilo za koje ni ne znamo (kucnu se, dogovore, raztgule) ko će ga znati
texel

Post by texel »

Ev na Pofalićima, kod AC Quattro isključili semafore već 3-4 dana. Lole ne silaze sa sirene! Samo je pitanje vremena kad će doć do kakve žešće saobraćajke, tuče ili sl. :shock:
Skyfox

Post by Skyfox »

Jutros nekad je bio grozan udes kod Vjetrenjace u smjeru prema Ilidzi lik se zabio u banderu, auto totalka... Sigurno ga je pricepio i izgubio kontrolu na mokroj cesti....
Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

Nermin Smajić zadobio povrede opasne po život

Bio za volanom "opel kadeta" koji se sudario s autobusom GRAS-a

U Bojničkoj ulici u naselju Azići na Ilidži kod Sarajeva jučer oko 6.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrede opasne po život zadobio 39-godišnji Nermin Smajić iz Sarajeva.
On je bio za volanom automobila "opel kadet" (669-T-002), koji se sudario s autobusom "man" (713-J-288), vlasništvo preduzeća GRAS, a koji je vozio Rifet Kulin (54). Nakon jakog udara, potpuno smrskani "kadet" izletio je sa ceste.
Sa povredama glave i grudnog koša Smajić je prevezen u bolnicu Koševo, gdje je nakon ukazane pomoći smješten na Odjel intenzivne njege.
Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, a saobraćaj na relaciji Stup - Dobroševići do 8.50 sati bio je potpuno obustavljen. Vozila su iz oba pravca preusmjeravana na alternativne ceste.
Image
Ilija_Cvorovic

Post by Ilija_Cvorovic »

Ovo prerasta u crnu hroniku.
saviola

Post by saviola »

prleitihi wrote:ispred je dijete..sa podignutom lijevom rukom..kako mu sunce ne bi išlo u oči..samo mi u glavu ne ide kakva je ono griva kod djeteta.. :D

buahahahhaha 8-)
van Basten

Post by van Basten »

Jedan001 wrote:Nermin Smajić zadobio povrede opasne po život

Bio za volanom "opel kadeta" koji se sudario s autobusom GRAS-a

U Bojničkoj ulici u naselju Azići na Ilidži kod Sarajeva jučer oko 6.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrede opasne po život zadobio 39-godišnji Nermin Smajić iz Sarajeva.
On je bio za volanom automobila "opel kadet" (669-T-002), koji se sudario s autobusom "man" (713-J-288), vlasništvo preduzeća GRAS, a koji je vozio Rifet Kulin (54). Nakon jakog udara, potpuno smrskani "kadet" izletio je sa ceste.
Sa povredama glave i grudnog koša Smajić je prevezen u bolnicu Koševo, gdje je nakon ukazane pomoći smješten na Odjel intenzivne njege.
Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, a saobraćaj na relaciji Stup - Dobroševići do 8.50 sati bio je potpuno obustavljen. Vozila su iz oba pravca preusmjeravana na alternativne ceste.
Image
Zanimljuivo je da je to bio treći sudar te noći/jutra u kojem su učestvovali vozači GRASovih autobusa, za ovaj i još jedan sam siguran da je njihova krivica :x Eto ko nam vozi sugrađane, umjesto da su to najprobraniji profesionalci...
Baby Jane

Post by Baby Jane »

CK5 wrote:

Mali je inače albino Rom, zove se Ramadan.:oops:

I nema grivu, nego kosu. Da vidiš kad ga još ofarbaju knom u narandžasto. :-)
Nemoj samo reci da se jos vuca po Alipasinu? je li jos uvijek u Ive Andrica 3 u onom podrumu? :lol: :lol:
Karabaja

Post by Karabaja »

Danas u 10:45

Image
Locked