Nedžarići:

M. Dvor:

Bilo je puno ljudi okolo pa ne vidjoh, fakat jezivo nadam se da ce uhvatig tog...pudlica wrote:Skyfox tri auta su,jedan na sred raskrsnice,drugi malo nize prema dole i jedan na trotuaru,al taj na trotuaru je izgleda samo nakacio ono,evo jutros je osvanuo passat starij na trotuaru
prleitihi wrote:ispred je dijete..sa podignutom lijevom rukom..kako mu sunce ne bi išlo u oči..samo mi u glavu ne ide kakva je ono griva kod djeteta..
S jesu li bile gužve i prije semafora??100_KA wrote:rade li rada a koliku guzvu stvaraju nije bitnouvjek dobar gost wrote:bRAVO STOLE ali bila je i fabija prevrnuta na Alipasinom polju i tom prilikom je okrznula trafiku i povrijedila pješaka.....
Hvala ti Denise Z..... baš ti hvala.....
P.S
Jeste li vidjeli semafore na Stupskoj petlji..... nevjerovatno....

Zanimljuivo je da je to bio treći sudar te noći/jutra u kojem su učestvovali vozači GRASovih autobusa, za ovaj i još jedan sam siguran da je njihova krivicaJedan001 wrote:Nermin Smajić zadobio povrede opasne po život
Bio za volanom "opel kadeta" koji se sudario s autobusom GRAS-a
U Bojničkoj ulici u naselju Azići na Ilidži kod Sarajeva jučer oko 6.30 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrede opasne po život zadobio 39-godišnji Nermin Smajić iz Sarajeva.
On je bio za volanom automobila "opel kadet" (669-T-002), koji se sudario s autobusom "man" (713-J-288), vlasništvo preduzeća GRAS, a koji je vozio Rifet Kulin (54). Nakon jakog udara, potpuno smrskani "kadet" izletio je sa ceste.
Sa povredama glave i grudnog koša Smajić je prevezen u bolnicu Koševo, gdje je nakon ukazane pomoći smješten na Odjel intenzivne njege.
Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, a saobraćaj na relaciji Stup - Dobroševići do 8.50 sati bio je potpuno obustavljen. Vozila su iz oba pravca preusmjeravana na alternativne ceste.
Nemoj samo reci da se jos vuca po Alipasinu? je li jos uvijek u Ive Andrica 3 u onom podrumu?CK5 wrote:prleitihi wrote:ispred je dijete..sa podignutom lijevom rukom..kako mu sunce ne bi išlo u oči..samo mi u glavu ne ide kakva je ono griva kod djeteta..
Mali je inače albino Rom, zove se Ramadan.![]()
I nema grivu, nego kosu. Da vidiš kad ga još ofarbaju knom u narandžasto.