Nova pjesma Dine Merlina
Sarajeva vise nema ...
-
BigusDickus
Njiha, hina, vamgor, tamdol, kojo, oto, mere li, mere
Nova pjesma Dine Merlina
Nova pjesma Dine Merlina
-
BigusDickus
I ne diraj mu u Halida
Prviii poljubac daaavno zaboooravljen.... 
-
secretlover
Kad ste tako drcni i jaki, sto ne uzmete zelene zastavice, pa pravo na Pale, pa tamo drcni budite. Tamo pokusajte silu provoditi, pa cete se kuci u kovertama vratiti. Lako je lajati po Sarajevu. Ja sam kao Sarajlija od vas muslimanskih seljaka UGROZEN 1000%, samo sto ja necu kao sto je moja generacija ici po bijelom svijetu.
Ja sam tu, medju vama, da svojim znanjem i kulturom vam jade zadajem, a kad prvi sljedeci prevrat u BiH bude, a bice i mora, vama ga u kozi ne bih bio...
@micika
Necu po plocicama sjeme rasipati, vec ga vec rasipam po dimijama tvoje mame i sestre. A ti hajde kalose nanine da peres-puno smrde, cuje se i preko Interneta.
@havetinja
Pozdravi mamu i reci tati da sam ti bioloski otac, ako smijes mamu da raskrinkas.
Ja sam tu, medju vama, da svojim znanjem i kulturom vam jade zadajem, a kad prvi sljedeci prevrat u BiH bude, a bice i mora, vama ga u kozi ne bih bio...
@micika
Necu po plocicama sjeme rasipati, vec ga vec rasipam po dimijama tvoje mame i sestre. A ti hajde kalose nanine da peres-puno smrde, cuje se i preko Interneta.
@havetinja
Pozdravi mamu i reci tati da sam ti bioloski otac, ako smijes mamu da raskrinkas.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
zatiru znanost i kulturu koja nije po mjeri Hajrije Gegaj, Semse Suljakovic i Halida Beslica
S naukom nemaju, hvalim Svevišnjeg. S kulturom takodjer nemaju, hvalim Ga opet.
No turbo folka prije nije bilo u ovolikoj mjeri u kojoj ga ima sada, uniformiranih "gradjana" takodjer. Puno se papaka naselilo i na silu se namece nijihova kultura i norme ponasanja. Sarajlije i oni koji se tako osjecaju su najvise krivi jer su indolentni prema takvom vidu ponasanja. Zatvaraju se u svoje ljusture i poklope usi i oci. Ja prvi...
Ovo je jako ruzno receno i moliti cu te da editiras ovaj post.Muslimani nemaju veze za seljaklukom, kao ni ostala dva konstitutivna naroda i par manjina.muslimanskog seljaka
- manijak1
Pripremio sam zastavice , uzeo dimije za Paljanke koje će ih silom primiti , kaloše imaju ( ionako nema mjesta više za ose zolje municiju ) kad mogu krenuti da drčno lajem po Palama ?
-
gorbacovka
nije seljak (papak) ko je sa sela!
Puno je sarajevo seljaka-'rodjenih' sarajlija iz buca potoka, velesica, huma itd
stvarno mi je zao kako ljudi plitko razmisljaju, vjerovatno lijece komplekse svoje neobrazovanosti i kokuzluka
Puno je sarajevo seljaka-'rodjenih' sarajlija iz buca potoka, velesica, huma itd
stvarno mi je zao kako ljudi plitko razmisljaju, vjerovatno lijece komplekse svoje neobrazovanosti i kokuzluka
- manijak1
Raisa
Raisa
otkud ti na dunjaluku ?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Divno receno.nikita wrote:I sunce prolazi kroz kaljava mjesta ali se ne okalji
Fluid, vodim te ja na Sokolac kad Zeljo bude igrao pa cemo zajedno lajati
-
winetou
Kulturan si poput Senada Avdica." Skolovan sam, pametan sam, kulturan sam, idem u operu, pozoriste ali nema nista nekulturno u psovanju"Ja sam tu, medju vama, da svojim znanjem i kulturom vam jade zadajem, a kad prvi sljedeci prevrat u BiH bude, a bice i mora, vama ga u kozi ne bih bio...
- manijak1
Mici
bistriš globalnu politiku
a ručak večera marenda
užina desert , postupak zavođenja
..............pa nećemo tako na Pale
.
-
gorbacovka
evo i mene medju 'sarajlijama'
poseban pozdrav regini i miciki
-