I Sarajevo istupa iz Premier lige

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

pudlica

Post by pudlica »

Majstorinho wrote:Image

DOSTA VISE O DODIKU I SLAVIJI.OVAJ COVJEK JE JACI OD DODIKA I SLAVIJE I CIJELE PREMIJER LIGE BIH.Ovo je HEROJ koji ce na kraju slaviti!!!

jebo ti murinja sta je HUSREF
lahor

Post by lahor »

DOSTA VISE O DODIKU I SLAVIJI.OVAJ COVJEK JE JACI OD DODIKA I SLAVIJE I CIJELE PREMIJER LIGE BIH.Ovo je HEROJ koji ce na kraju slaviti!!!
Ima jedna lijepa pjesma od Beslica koju je snimio negdje pocetkom svoje karijere.....refren ide ovako...
"Jos koliko godina da cekam,
zelio bi sada znati,dal cu biti
sjedi starac.....kad se ona opet vrati"

p.s.titula je ipak ove godine u SA,mnogi ste u pravu...Nije vazno u koji dio grada dolazi... :lol:
Ergot

Post by Ergot »

Zaboravio si dodati 'a ne zlocinac', te 'svi smo mi (kako se vec zove doticni kojikurac)'.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

xon_sa wrote:
PITARKA_SA wrote:@xon_sa
ti si jedan tezi slucaj kompleksasa
Hajd ba tetka, razvuci koju pitu, operi ves i slicno, pusti se fudbala :D
dragi decko,ja kad sam navijala i pratila Sarajevo ti si balio za zvezdom i parizanom.
ako si uopste bio rodjen dok je bila bivsa liga.

kada budes imao komentare koji su konkretni,vezani za fudbal,onda pucaj postove,a ovako samo pokazujes svoju duboku iskompleksiranost,tugu,jad,cemer i sve ono sto ti tvoj klubic,vec godinama priredjuje.

a takve opaske ostavi za nekog u svojoj okolini.
Edin H.

Post by Edin H. »

Meni nije jasno zasto vi uvijek prebacujete odgovornost i krivicu na nekoga drugoga.

Ako ne osvojite titulu sami ste sebi krivi, prije svega sto ste prodali mozda najkvalitetnije igrace na pola sezone (i to kada ste na prvom mjestu :shock: )

Dao Dodik novac. Pa sta?
Svi se klubovi finansiraju na ovaj ili onaj nacin.
West Ham je kaznjen jucer 5.5 miliona funti zbog sumnivih transfera.

Da ste ostali sa timom iz prvog dijela sezone prosetali bi ste se kroz drugi dio.
A sada, sta je tu je. Igrajte i ako pobijedite svaka cast.
Ako ne pobijedite sportski priznajte poraz i cestitajte Slaviji.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Edin H. wrote:Meni nije jasno zasto vi uvijek prebacujete odgovornost i krivicu na nekoga drugoga.

Ako ne osvojite titulu sami ste sebi krivi, prije svega sto ste prodali mozda najkvalitetnije igrace na pola sezone (i to kada ste na prvom mjestu :shock: )

Dao Dodik novac. Pa sta?

Da ste ostali sa timom iz prvog dijela sezone prosetali bi ste se kroz drugi dio.
igrace nismo mogli zadrzati,razlog je standardan,finansije.
mi treba da odigramo svaku utakmicu srcano i da sami drzimo konce u svojim rukama
samo problem je ako bude stvari kao onaj penal iz BL e onda nece sve biti bas u nasim rukama,u tome je caka.

bice mucki ,jer se sve zakuhalo,samo se nadati u regularnost sudjenja i utakmica ,i ako onda izgubima ,onda cemo biti samo mi krivi i niko vise.
samo da sudjenje bude Ok ..i onda ce biti sve do nas :)
xon_sa

Post by xon_sa »

PITARKA_SA wrote:dragi decko,ja kad sam navijala i pratila Sarajevo ti si balio za zvezdom i parizanom.
ako si uopste bio rodjen dok je bila bivsa liga.

kada budes imao komentare koji su konkretni,vezani za fudbal,onda pucaj postove,a ovako samo pokazujes svoju duboku iskompleksiranost,tugu,jad,cemer i sve ono sto ti tvoj klubic,vec godinama priredjuje.

a takve opaske ostavi za nekog u svojoj okolini.
Draga tetka, bas bi volio da mi kazes koliko to imas godina da ti se nasmijem u brk :D Najbolje su mi ove kurate zene kad pocnu o fudbalu :D

Jos samo da nam pocne pricati o fightovima u kojima je ucestvovala :lol:
PITARKA_SA

#33 Re: I Sarajevo istupa iz Premier lige

Post by PITARKA_SA »

EPP wrote:
Hantraga wrote:
Nakon svih skandala koji prate bh. fudbal, posljednji je istupanje...
Zrinjskog iz Premier lige(!) "as" donosi razgovor sa Mustafom Dučićem, predsjednikom komisije za transfere u FK Sarajevo, koji će bez sumnje izazvati burne reakcije. Dučić bez dlake na jeziku govori o svim mutnim i nečasnim radnjama u bh. fudbalu.

Iako su navijači Sarajeva vjerovali da će na kraju ove sezone sigurno slaviti titulu, sada više i nisu tako sigurni u to, jer je prije dva dana u glavom gradu BiH odjeknula bombastična vijest: Milorad Dodik dao 500.000 KM da titula dođe u Lukavicu.

- Znamo, sve znamo. Jasno je nama šta se ovdje radi - kazao je Dučić. Već nakon pobjede Slavije na Pecari u okviru 24. kola, počele su razne priče oko namještanja, s obzirom da Široki rijetko gubi susrete na svom stadionu.

- Ovo više nema veze sa sportom. Nepravdne savezništva ubijaju sport. Sve se zna, Dodik želi da Slavija bude prvak. Evo, za susret sa Širokim izdvojio je 120.000 KM za pobjedu na Pecari. Sudijski klanovi zarađuju i napravili su biznis. Njih pet ili šest kroje nem sudbinu - govori ogorčeni Dučić, koji je dobio vijest prije tri dana da će Široki igrati finale Kupa.

- Dva dana prije utakmice smo znali da će Široki ići u finale. Nemam riječi, samo svaka čast svima - kaže Dučić.

Rušenje bošnjačkog interesa

Šta se nama desilo u Banjoj Luci bila je klasična krađa i još sada u Kup utakmici, Pile (Zifet Pilavić, pomoćni sudija) nam nije dao centar da pređemo. Ovdje su jednostavno ugrožena bošnjačka prava i ruši se bošnjački interes - završio je Dučić.

Možda ćemo istupiti iz lige

U potpunosti se slažemo s odlukom Zrinjskog i ukoliko se sve ovo nastavi i mi ćemo istupiti iz ove jadne lige. Ko će onda u Evropu? E, neće onda ni Široki ni Slavija. Nek se sve poništi, ionako nema smisla. Ovo je rakrdija - riječi su Dučića.

Uvest će Laktaše, briga ga za Borac

Očigledno je da je Dodik umiješao svoje prste. Sada će ucesti svoje Laktaše u Premier ligu. Briga ga za Borac, žrtvovat će on Borac, samo da bi bilo po njegovom - ističe Dučić.

Ne brini se, bit ćeš kontrolor

Jedan sudija dobio je potvrdu od Zlatana Mije Jelića da ne brine oko nastavka karijere oko Nove godine. On prestaje suditi i obećano mu je da će biti kontrolor i uz sve to 20.000 KM što mu dođe kao otpremnina - kaže razočarano Dučić.

I trener Veleža Milomir Šešlija slavio ispadanje Sarajeva !?!?

Sada idemo na nož Veležu. Znam da je trener Šešlija (inače bivši trener Slavije) sjedio u Lukavici u Ribljem restoranu i slavio nešto. Vjerovatno prolaz Slavije u finale. Ma ovdje se ne zna više ko je skim. Gdje god dođemo ubiju nas, pretuku, imaju sudije na svojoj strani, a na Koševu se svi naigraju - očajnički dodaje Dučić.
Akop Sarajevo nebude sampion, treba ponistiti ligu :D
otkud ti ovo, ja nigdje nisam nista vidio na ovu temu, jeli ovo tacno
i ja prvi put vidjeh ovdje na forumu.
da je to neka bombasticna izjava ,data ispred kluba..bilo bi negdje jos ..vjerovatno.. :? :-)
prdimahovina

Post by prdimahovina »

I trener Veleža Milomir Šešlija slavio ispadanje Sarajeva !?!?

Sada idemo na nož Veležu. Znam da je trener Šešlija (inače bivši trener Slavije) sjedio u Lukavici u Ribljem restoranu i slavio nešto. Vjerovatno prolaz Slavije u finale. Ma ovdje se ne zna više ko je skim. Gdje god dođemo ubiju nas, pretuku, imaju sudije na svojoj strani, a na Koševu se svi naigraju - očajnički dodaje Dučić.

Šta ovaj seronja zaoštrava situaciju i laže da je Šešlija bio u Lukavici. CCCCC, ne znam kome ovakve priče trebaju, kakav bola nož, kakva je to priča
Skoro

Post by Skoro »

prdimahovina wrote:I trener Veleža Milomir Šešlija slavio ispadanje Sarajeva !?!?

Sada idemo na nož Veležu. Znam da je trener Šešlija (inače bivši trener Slavije) sjedio u Lukavici u Ribljem restoranu i slavio nešto. ...

Šta ovaj seronja zaoštrava situaciju i laže da je Šešlija bio u Lukavici. CCCCC, ne znam kome ovakve priče trebaju, kakav bola nož, kakva je to priča
Sta bola ono ti rece mostarac?
Skoro

Post by Skoro »

Edin H. wrote:Meni nije jasno zasto vi uvijek prebacujete odgovornost i krivicu na nekoga drugoga.

Dao Dodik novac. Pa sta?

Hajde ne seri ti Boga ti, sad sve fol objektivni
Slaviji treba cestitati? Na cemu? Sto se lako dogovara sa S-H klubovima i od njih uzima bodove kako hoce!?
E da na tome bi im stvarno trebali cestitati, ali vi
prdimahovina

Post by prdimahovina »

Skoro wrote:
prdimahovina wrote:I trener Veleža Milomir Šešlija slavio ispadanje Sarajeva !?!?

Sada idemo na nož Veležu. Znam da je trener Šešlija (inače bivši trener Slavije) sjedio u Lukavici u Ribljem restoranu i slavio nešto. ...

Sta bola ono ti rece mostarac?
rekoh da su glupe priče oko zaoštravanja situacije glupe i opasne. Jesam li nešto pogriješio?
Post Reply