HILLARY CLINTON SPREMNA ZA RAT SA IRANOM

Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

zzzzz wrote:
pitt wrote:zanimljivo kako svi zanju ko je vlasnik cega u usa...a nisu primirisali land of free and home of the brave :D:D
ne znam ko ono rece da je americki kongres pod izraelskom okupacijom....neko je iz te vase land of free, u svakom slucaju niko od nas sa foruma

Mislim dobra demokratija, imas dvije politicke partije sto olaksava interesnim grupama da kontrolisu politiku. Podijele se u dva tabora a svi pusu u istu. Inace, puka je slucajnost sto je Izrael najvazniji saveznik USA :-)
jos kad bi znao zasto....eeee...to je ipak visa politika.

:roll: :roll:
Alfons Kauders

#27 Re: HILLARY CLINTON SPREMNA ZA RAT SA IRANOM

Post by Alfons Kauders »

marijindvorac wrote:RAT U BH NEIZBJEZAN ?!?!

Sarajevo, 26 april 2009

Nakon neuspjelih pregovora izmedju predsjednika A. Prde is FBiH i predsjednika B. Smrde iz RS, RS potpomognuta obecanjem vojne pomoci iz Srbije je najavila da ce uskoro objaviti rat FBiH.

Federacija je odmah trazila od ambasadora u Vasingtonu za pomoc Amerike, ali posto je predsjednica Klinton vec ranije bila vrijedjana na forumu sa Popusi ga i Fuj amerika, ona je odlucila da se ne uplice.

Obzirom da je Iran zbrisan sa lica zemlje nuklearkama, sada vlada panika u Sarajevu oko toga ko ce pomoci FBiH u dolazecem sukobu.
jest vala, valjali su nam u ratu amerikanci samo tako... a i iranci... ne znam kako bi bez njih...

sjecam se ko danas, na gradaccu, pada linija, ide 8 tenkova, a nasi sve ispucali, i dolaze iranci, rame uz rame s rajom u rovove i zaustave ih...a onda nalete americke a10tke da dovrse poso, iranci ih navode... ma fakat ko juce da je bilo... :D :D :D
zzzzz

Post by zzzzz »

Svemirski_Jebach wrote:

Zato sto kontrolisu sve, i neka je tako kad su sposobni i organizovani. Levatici neka masu zastavicama, ginu po Iraku a ne znaju za sta ili za koga ginu.

Dok je magaraca bice i samara
Svemirski_Jebach

zzzzz wrote:
Svemirski_Jebach wrote:

Zato sto kontrolisu sve, i neka je tako kad su sposobni i organizovani. Levatici neka masu zastavicama, ginu po Iraku a ne znaju za sta ili za koga ginu.

nije bas tako...i nisu to uopste razlozi.

a opet, kamo srece da se bosnje ugledaju na to kako se postaje uspjesan...a ne da im vrhunac bude kafica i rostilj...a nidje rada ni truda ni obrazovanja...

e zato bosnje jesu hamali...nazalost. :roll:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Svemirski_Jebach wrote:
zzzzz wrote:
Svemirski_Jebach wrote:

nije bas tako...i nisu to uopste razlozi.

a opet, kamo srece da se bosnje ugledaju na to kako se postaje uspjesan...a ne da im vrhunac bude kafica i rostilj...a nidje rada ni truda ni obrazovanja...

e zato bosnje jesu hamali...nazalost. :roll:
ja, al zato se to svali na srbe i hrvate, a evo sad su i jevreji u modi :D:D:D
Svemirski_Jebach

upravo tako...bosnjama je uvijek neko drugi kriv. vidimo to ovdje na forumu. vrlo reprezentativno.

e dok se to ne promijeni pa se postane aktivniji a ne pasivniji...i dok se rostiljanje, kahvelenisanje, dzabalebarenje, gubljenje vremena, mlacenje prazne slame i ostali sportovi u bosnjaka ne promijene - ostacemo na dnu.

najbolji smo u pametovanju, krivljenju drugih i nalazenju samoopravdanja i izlika...a nikad nisam cuo da smo sami prihvatili krivicu za nesto...

jebo ti nas...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Svemirski_Jebach wrote:upravo tako...bosnjama je uvijek neko drugi kriv. vidimo to ovdje na forumu. vrlo reprezentativno.

e dok se to ne promijeni pa se postane aktivniji a ne pasivniji...i dok se rostiljanje, kahvelenisanje, dzabalebarenje, gubljenje vremena, mlacenje prazne slame i ostali sportovi u bosnjaka ne promijene - ostacemo na dnu.

najbolji smo u pametovanju, krivljenju drugih i nalazenju samoopravdanja i izlika...a nikad nisam cuo da smo sami prihvatili krivicu za nesto...

jebo ti nas...
jebo ja nas, nama je i za to sto su nam uvijek krivi drugi kriv neko drugi... :D :D :D muka nas fol natjerala
zzzzz

Post by zzzzz »

Dobro, ovo za jevreje i amreriku nisu bas izmislile bosnje.

Nisam rekao nigdje da su Jevreji nesto krivi nama Bosancima (za razliku od srba i hrvata :D ), samo sam konstatovao da u Americi ne mozes biti niko i nista ukoliko ne prodjes njihovu kontrolu. Ne rekoh ni da je to dobro a ni lose, samo konstatujem. Tako i Hillari, zna ona na cemu joj je muz ispusio pa joj se ne ponavlja njegova greska.
Last edited by zzzzz on 26/04/2007 23:00, edited 1 time in total.
Svemirski_Jebach

Alfons Kauders wrote:
Svemirski_Jebach wrote:upravo tako...bosnjama je uvijek neko drugi kriv. vidimo to ovdje na forumu. vrlo reprezentativno.

jebo ti nas...
jebo ja nas, nama je i za to sto su nam uvijek krivi drugi kriv neko drugi... :D :D :D muka nas fol natjerala
ma ja...a nikad ne bi vidjeli da je svakoga u svijetu neko zajebavao, dok nisu skontali kako i ojacali - i nema vise.
zzzzz

Post by zzzzz »

I da ne zaboravimo, nisu tema bosnje :D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

zzzzz wrote:Dobro, ovo za jevreje i amreriku nisu bas izmislile bosnje.

Nisam rekao nigdje da su Jevreji nesto krivi nama Bosancima (za razliku od srba i hrvata :D ), samo sam konstatovao da u Americi ne mozes biti niko i nista ukoliko ne prodjes njihovu kontrolu. Ne rekoh ni da je to dobro a ni lose, samo konstatujem. Tako i Hillari, zna ona na cemu joj je muz ispusio pa joj se ne ponavlja njegova greska.
Ovo je zaista tacno.

Medjutim, Jevreji nisu na pozicijama mocnika - nezasluzeno.

I to trebaju da shvate razno-razni kriticari.

Na pocetku 2 svijetskog rata, 50% NYC-a, su bili ljudi koji su imali barem 50% Jevrejske krvi u sebi. Oni su i od NYC-a, napravili sto danas jest, i od Amerike, dobrim djelom ono sto jest. I Jevreji - su tradicionalno demokratski orijentirani, a ne republikanski u Americi. Republikanci, narucito ovi s Juga, dugi niz godina su - predstavljali isti onaj establishment koji je Jevrejima prilazio sa nadmenoscu bijelog covjeka i negirao sve ono sto Jevrej predstavlja - u svakoj komuni u koju dodje, pocevsi Sarajevsku npr. Cak sto vise, ti isti Republikanci - su mnogo blizi muslimanima nego Jevrejima bili kroz istoriju. Ne treba zaboraviti nikada, da je Americko udrozenje Muslimana - dalo izravnu podrsku kandidaturi Busha i Chayne-ja, na ustrb Al Goru i Joe Liebermanu. I to iz poznatih razloga. Jer je Joe Lieberman - trebao postati prvi podpredsjednik - Jevrej u istoriji USA. Na treba zaboraviti ni naftnu vezu i vezicu - republikanca sa Saudijcima, sve rukovanje i grljenje, podrsku Talibanu, da bi se napravio naftovod kroz Afganistan i slicno. Ne treba zaboraviti da ko je spoznorirao Afganistanski rat protiv Rusa, i tokom cije vlasti, ko je Osaminu familiju - avionima prebacio u Francusku, prvom prilikom poslje 9/11 prije nego sto su ispitani uopste.

Al' i ovo je - simplifikacija situacije na terenu, jer je sve mnogo kompleksnije ali da bi se shvatila aberacija mora se poceti od odredjenih pravila na terenu. Koga reprezentiraju demokrate? Crnce, radnicku kastu i Jevreje. Ko ima lovu - od ove komune? Pa crnci welferashi, sa skoro 50% odraslih muskaraca kojima je oduzeto pravo glasa jer su pocinili neko kriminalno dijelo - to sigurno nisu. Oni su - ovako humana jedna, karikatura, koja uvijek trazi pomoc i pomoci treba a nece sama sebe da pomogne. Niti Ameriku. A zna se kako se Amerika pomaze. Radom - 80h sedmicno, pa onda ako ti sta fali, kroz politicku aktivnost a ne lezi hljebe da te jedem.

Radnicka klasa - je isto tako, spala na niske grane, po mnogim faktorima, ili je nesvjesna, ili je se ne tice - ima svoje probleme. Kao takva, ona daje novce drzavi koje drzava daje korporacijama da vode privatne ratove, a korporacija onda obezbjeduju minmum minuma da produze krug i omoguce Americki standard zivljenja, koji je i kljucni problem - zbog kojeg i trebaju resursi na prvom mjestu. Jerbo gospoda nece da uvedu elektricne automobile, nece da se guzlaju po autobusima, i nece da se vrate na vozne stranice. I da hoce - ne pitaju se oni, vec korporacije koje nece - jer hoce da maksimiziraju profit od nafte - u ovo jos nekoliko decenija.

Dakle - braco za promjene - Americke situacije na terenu, shvatite - da ako i dodje do promjene - bice uveliko finansirana od strane Jevreja. Ukoliko Jevreji osjete da demokrate ne mogu - udovoljiti njihovim zahtjevima a da Geogre Bush, malo manje smeta njima nego sto je obstrukcija na putu - onih koji su kontra njih, Jevreji ce jednostavno svoj novac ostaviti za sebe ili ga investirati jednako - u obe politicke partije. A u Americi se zna ko pobjeduje na izborima. Onaj koji ima vise love da investira u medijsko brain-washiranje. Amerikanci vjeruju u marketing, s kojim su osvojili svijet, i u svaki njegov kutak uvalili nesto "Americko" ne sto je Coca-Cola bolja od Kokte, vec sto Coca-Cola - uvaljuje milione u svoj marketing da bi ih prepoznalo svako dijete. Uradili su jednu studiju na kojoj su uporedili broj djece koja prepoznaju Deda Mraza i Donalda McDonalda (maskotu McDonaldsa), i procenat je bio - jednak. Sto je samo po sebi svjedok o tome od kojeg uzrasta ovakvo nesto se pocinje - uvaljivati u ljude. Sam taj proces senzitiviranja na medije, i zavisnosti od medija, je kljucni - da bi se postigla dominacija podsvjesti nad umom.

Dakle Hillary - ako kani proci dalje - mora raditi sto radi. I bice ovog - samo jos vise i vise. U zavisnosti od toga - koliko donacija stigne, nakon ovakvog jednog govora. E, sad - nama koji sve prihvatamo srcu i reagujemo emotivno, se ne preporuca baviti politikom.
uozo

Post by uozo »

Ja sam zato da Monika bude precjednik! Hem je mladja, hem bolje pusi a o sifonima da i ne govorimo! :shock: Image
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Kakva Monika, jos malo - pa hertz - i tu je kraj Americke enfatuation s debelim nimfomankama. Ja je jos nisam vidjeo da je bolje svoju stvar prodala, od nje.

A Al-Qaida - da je kakva organizacija, nasla bi se tri Arapa u mracnoj aleiji da se izredaju na Monici. Nije kriv jadni NYC, ni "Jevrejski power-plants" finansijskih instutucija, koliko je "seljacka podjebica" sjebala demokraciju - i to sa teroristom s vaginom i 50kg viska.

Medjutim, to je vec vi"slja" matematika, za koju nije kadra - 90% populusa Americkog, ili bijelosvjetskog. Njima je interesatno - da i predsjenik "kara". Na sta je spalo drustvo Americko, od javne tajne da je JFK i burazer mu Robbi znali izredati se na damici Monro - do danasnjeg "novog konzervatizima" u kojem da bi bio dobar predsjednik koji obavlja svoj posao, moras prvenstveno i prevashodno drzati junuza il' zenici u ruci, ili u svojim gacama.
uozo

Post by uozo »

Nosferatu wrote:Kakva Monika, jos malo - pa hertz - i tu je kraj Americke enfatuation s debelim nimfomankama. Ja je jos nisam vidjeo da je bolje svoju stvar prodala, od nje.

A Al-Qaida - da je kakva organizacija, nasla bi se tri Arapa u mracnoj aleiji da se izredaju na Monici. Nije kriv jadni NYC, ni "Jevrejski power-plants" finansijskih instutucija, koliko je "seljacka podjebica" sjebala demokraciju - i to sa teroristom s vaginom i 50kg viska.

Medjutim, to je vec vi"slja" matematika, za koju nije kadra - 90% populusa Americkog, ili bijelosvjetskog. Njima je interesatno - da i predsjenik "kara". Na sta je spalo drustvo Americko, od javne tajne da je JFK i burazer mu Robbi znali izredati se na damici Monro - do danasnjeg "novog konzervatizima" u kojem da bi bio dobar predsjednik koji obavlja svoj posao, moras prvenstveno i prevashodno drzati junuza il' zenici u ruci, ili u svojim gacama.
Nemoj tako ba! Ja Moniki ne bi banke uzeo! Mozda cenera ili sad 11,60 .ebiga ima sad i ovaj PDV. Da moremo sebi flasu Vlahova organizovat'! :shock: :D
Nego imal' u Ameriki Amerikanaca? :? Jel' se i kod njih tam' rodni list vadi u opstini i trebal' zdrvastveno kad polazes vozacki? :? Imal' i kod njih ko i kod nas lijeha mladog luka posadjena iza opstinske zgrade? :? :-)
Nosferatu

Post by Nosferatu »

Jebi ga Uzuo - sta ti mislis - da smo mi u Dnjepru od jucer? Bolan, ponesi vode Tesanjske Muske, da ti je od betona i preko PoljaCKIH medjunozja, do boljeg svog sutra. Kitom u celo do konacne pobjede! Ha ja. Bolan, propade Amerika a tebi do poznog vrbopuca i "zvanja" Bosne da odradis Bizmis sa Sakibom Hakalasem. Mojne meni to mace maleno, jerbo il' se prikuc'i sofr' il' nemoj se na nju penjati u prljavim priglavcima, da odpleses jednu sotu - da bi se onda kad se otrijeznis nesto ljuti'o lafo mamone nisi ono ti na snimku koji je napravila Miralemovce, dje' kravatu nosas oko donje kvak'e. Ejs ba sta ima ba, hej ba hairlija, hej ba sta ima ba, dzjes ba Sarajalija...

Svremen'a na vrijeme, promjeni se sve, a ti sebe nikad neces, ne, ne - ne, ne.

I onda se ibretis - kad je drugima tvoj poziv iz inozmestva - zajebancija. Kreni lanbo od sebekarena. Gdje veza s vezom ovdje na temi, i ako je nema, Sahbaz zivi i u tebi, i nije ko macija guza...
uozo

Post by uozo »

Nosferatu wrote:Jebi ga Uzuo - sta ti mislis - da smo mi u Dnjepru od jucer? Bolan, ponesi vode Tesanjske Muske, da ti je od betona i preko PoljaCKIH medjunozja, do boljeg svog sutra. Kitom u celo do konacne pobjede! Ha ja. Bolan, propade Amerika a tebi do poznog vrbopuca i "zvanja" Bosne da odradis Bizmis sa Sakibom Hakalasem. Mojne meni to mace maleno, jerbo il' se prikuc'i sofr' il' nemoj se na nju penjati u prljavim priglavcima, da odpleses jednu sotu - da bi se onda kad se otrijeznis nesto ljuti'o lafo mamone nisi ono ti na snimku koji je napravila Miralemovce, dje' kravatu nosas oko donje kvak'e. Ejs ba sta ima ba, hej ba hairlija, hej ba sta ima ba, dzjes ba Sarajalija...

Svremen'a na vrijeme, promjeni se sve, a ti sebe nikad neces, ne, ne - ne, ne.

I onda se ibretis - kad je drugima tvoj poziv iz inozmestva - zajebancija. Kreni lanbo od sebekarena. Gdje veza s vezom ovdje na temi, i ako je nema, Sahbaz zivi i u tebi, i nije ko macija guza...
Jeste taj sam! :-) Ja bi Moniku derno, ne znam da li ti je kake famelije pa da te nisam uvrijedio! Ako jesam onda izvini!
A veze ima sa temom, samo zavisi s koje strane citas. S lijeve ili desne! I ako citas samo trecu rijec ili prve dvije pa onda osmu! Mozda dobijes sasvim drugacije znacenje, al' to mozda ne pise u upustvu za uporabu!
Usput ovo je forum a pos'o je pos'o! I ja uvijek krenem od sebe. :shock: Ja sam najgori krkan!:shock: A u iniostranstvu, sto bi rek'o nas narod inozemstvu nisam bio jos od 1986. kad sam s babom iso u one bazene u Harkanju u Madjasrkoj. :D Imala baba reumu, al' je isla svake godine na bazene i nije znala jel' Regan derno neku sekretaricu. Sad u mene mati ima reumu i zna sve o Monik(c)i (kgh u czs) i o Hilarci al' na bazene za reumu more otic' samo ako proda stan, kucu i podigne kredit! :roll:
Nosferatu

Post by Nosferatu »

Ne znam, ja sam bio pod impresijom da si vanjka. Ne bitno sasvim. Sto je tnobi je bolan da nisi covjek koji nema sta reci i napisati, i zato sto nisi, ostavi iza sebe nesto osim zajebancije. Bolan znam ja - da smo mi najjaci u supljoj i da je nama cesto to sve sto imamo i da je humor - odbrambeni mehanizam od svega ono sto nije u zivotu dure kod nekoga i kod svih nas, i u cijelokupnoj semi i sistemu, glupog covjeka nikad neces vidjeti - da se zna zajebavali i saliti, a i ako zna prividno - nece znati ako cuje koju salu na svoj racun. Al' ima u tome i doza - primitivizma, i doza, nekog nepostivanja - druge osobe i vremena koje ona investira na neku temu - da bi pricali sad o Monikinim guzovima. Jebi ga ja znam da to nije "namjerno" ali ako ces ti mene dis-ovati na taj nacin, onda barem budi svjestan onoga sto radis, i ne samo ti - vec svi drugi - "chat"-eri na sve i jednoj temi koja nije otvorena - kao "Ptica Dodo iznad Nahoreva" il' na forumu bez cenzure.

I ako si u Bosni, ovi izbori mogu imati veze sa nama. Jer se potura prica da ce novi visoki predstavnik biti Amerikanac. A u zavisnosti od izbora - taj isti ce uraditi od nista do nesto malo. A i to malo, bi bilo - zauhar.

Al' eto - nemoj da se gnjavimo mnogo, daj sto je najlakse, najelementarnije. Zik'u Bill, od onoliki guzov'a po Harlemu, zajahao kod Jevrejke, kon'to ako se ne placa u kes'icu da ce biti dzabalesku jerbo je on laf, kojem racuni ne dolaze postom, preko zenine kartice. I ako je Hillary-ju jedina referenca na rezime-u za predsjednika, to je da je Clintona uzjahala prva, onda si u pravu. Nasla Klintonvce obecavati ratove onima koji namjestise joj muzicu jos jednu subu na plafonu, pored one mu dobro znane da ako ga ne mogu sjebati iz visine, mogu poniziti iz nizine.

Al' strah me je da nije ovdje niko lud. Tj. osim nas. Svako drugi se pravi lud, al' vrlo dobro zna, s cim i kim ima sla'po.
uozo

Post by uozo »

Druze Nosferatu! Od svih cudovista na svijetu vi ste mi se uvijek najvise svidjali. One vampire, grofa Vlada i one zombije od kojih se pravi veoma dobar koktel kad im dodas tri vrste ruma i tri vrste soka, nisam mog'o nikad ocima smislit'! :)
Zato nemate potrebe da se uzbudjujete zbog moje upadice iza koje sam stavio Smily koji pusi vutru! Ko koga ganja i jase po, oko, i iza bijele kuce, pa makar da je i u sareno ofarbaju, su privatne stvari stanara, te ja se nadam, ubuduce malo sarenije kuce. Uostalom, jal' zivio u kuci jal' u kolibi il' spav'o pod mostom izgubljenog bratstva i jedinstva jahanje je privatna stvar. Jadni smo mi kad nam sudbina zavisi od boje neke kuce il' kolibe, il' barake koja je desetak hiljada kilometara udaljena od nas i koju smo vidjeli pozitivno samo onda kad je Kevin Kline bio njen stanar i smunto se s nekom bice novinarkom. :D
Izvinjavam se ako sam sje.o temu! :roll: .ebiga krkan ko krkan. Image
Nosferatu

Post by Nosferatu »

Ne uzbudujem se ja ni najmanje, ali sve sto mogu reci je da se unistavaju teme sistematski na forumu sprdnjom. Ne samo to - nego nekad se pitam cemu vodi forumanje kad ja investiram 15 minuta da nesto svrljenem, kad neko dodje i za 10 sec. sjebe cijeli koncept i prenese vodu na sasvim drugi mlin, bez da se ta osoba - ikad zapita odakle mu/joj pravo da to radi - ukliko je tema "ozbiljnog karaktera". Na drugu stranu imamo moderatore koji pokusavaju zadovoljiti i jedne i druge, i odrzati ovdje neki nivo na disusijama, tj. takve im osobe samo nalaze posla, svojim besposlicarenjem uposljavaju nekog drugoga. Zbog toga ti rekoh, za sve ima vrijeme i mjesto, daj da se ucimo malo reda, a i sam si pokrenuo temu o tome - kakvo to fercera u "pravom zivotu" tamo gdje reda nema i ne za se kad ce.
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Nosferatu wrote:Ne uzbudujem se ja ni najmanje, ali sve sto mogu reci je da se unistavaju teme sistematski na forumu sprdnjom. Ne samo to - nego nekad se pitam cemu vodi forumanje kad ja investiram 15 minuta da nesto svrljenem, kad neko dodje i za 10 sec. sjebe cijeli koncept i prenese vodu na sasvim drugi mlin, bez da se ta osoba - ikad zapita odakle mu/joj pravo da to radi - ukliko je tema "ozbiljnog karaktera". Na drugu stranu imamo moderatore koji pokusavaju zadovoljiti i jedne i druge, i odrzati ovdje neki nivo na disusijama, tj. takve im osobe samo nalaze posla, svojim besposlicarenjem uposljavaju nekog drugoga. Zbog toga ti rekoh, za sve ima vrijeme i mjesto, daj da se ucimo malo reda, a i sam si pokrenuo temu o tome - kakvo to fercera u "pravom zivotu" tamo gdje reda nema i ne za se kad ce.
Jebeno tacno! SVaka iole dobra i ozbiljna tema ode u helac zbog chata...I sto je najgore u neka doba se pridruzis toj masi a da nisi ni osjetio da sam to isto pocinjes raditi...na zalost! :thumbup:
Lika

Post by Lika »

Bolje joj je da izadje na veceru sa Ahmedi Nedzadom, mozda sta bude...
:roll:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Procitah temu od prvog do zadnjeg posta, i ne mogu da se otmem utisku da je vaznije i bitnije sta-ko-koga-kako u Americi, Turskoj, Iranu, Njemackoj, Francuskoj, Zimbabveu, p***i materinoj, ali kada se radi o problemu u BiH, u svojoj avliji, tu ni rasprave nema.

Tema o ocitom lopovluku ima citave dvije strane, nepune, ali taj lopovluk je u BiH, u Sarajevu, tu su nasi ljudi, ne valja se petljati i mjesati u to, jbg, ne znas nikad kad ti mogu trebati i hoces li sutra i ti osvanuti u njihovoj stranci pa ces onda i ti tako kao i oni moci.

S druge strane, prica o Turskom predsjedniku, na forumu gdje 99% ucesnika blage veze nema ni ko su kandidati, ni ko je aktuelni Turski predsjednik, uzme pet stranica!

A naposljetku imamo nekolicinu forumasha koji su spremni i na temi o kucnim ljubimcima slijepo braniti interese Srba, Hrvata, Bosnjaka, Amerike, Evrope, muslimana, krscana, Jevreja itd :? iako te recimo teme nemaju ama bas nikakve veze s temom :roll:

Uz duzno postovanje prema svima, ja kao moderator sam davno prestao zalaziti na ovakve teme, jer kraj svih problema koje imam kod kuce i oko kuce pravo me zaboli qrac ko ce popusiti Klintonu, ko ce se uhljebiti u fotelji predsjednika Turske, hoce li musko ili zensko predsjednikovati u Francuskoj. Mene iskreno brine to sto ce sutra biti dva ili tri covjeka pred zgradom zajednickih institucija, i sto ce se prolaznici smijati kako je, eto, DOSTA spao na tri covjeka.

Ako nesto negdje treba procistiti, posaljite PM i tema ce biti prociscena.

Pozdrav
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Nosferatu wrote:Ne uzbudujem se ja ni najmanje, ali sve sto mogu reci je da se unistavaju teme sistematski na forumu sprdnjom. Ne samo to - nego nekad se pitam cemu vodi forumanje kad ja investiram 15 minuta da nesto svrljenem, kad neko dodje i za 10 sec. sjebe cijeli koncept i prenese vodu na sasvim drugi mlin, bez da se ta osoba - ikad zapita odakle mu/joj pravo da to radi - ukliko je tema "ozbiljnog karaktera". Na drugu stranu imamo moderatore koji pokusavaju zadovoljiti i jedne i druge, i odrzati ovdje neki nivo na disusijama, tj. takve im osobe samo nalaze posla, svojim besposlicarenjem uposljavaju nekog drugoga. Zbog toga ti rekoh, za sve ima vrijeme i mjesto, daj da se ucimo malo reda, a i sam si pokrenuo temu o tome - kakvo to fercera u "pravom zivotu" tamo gdje reda nema i ne za se kad ce.

Uvede¹ ovo i pusti¹ sistem da se samoreguli¹e :D

http://osnews.com/faq.php

OSNews highly recommends you register for an account with us. Registered users are awarded "comment votes" which may be used to reward or report other rule infriging comments on our site. In addition, users have the ability to filter out anonymous comments and to set a default "score threshold" which will remove some comments from your view. In the future, users may be eligible for exclusive offers and contests.

http://slashdot.org/faq/metamod.shtml
Last edited by ztluhcs on 27/04/2007 11:52, edited 3 times in total.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Nego kad smo kod toga veæ :D ©ta fali 10 sec postu.... Ti si preozbiljan :D:D:D
marijindvorac

Post by marijindvorac »

Nosferatu wrote:Medjutim, Jevreji nisu na pozicijama mocnika - nezasluzeno.
I to trebaju da shvate razno-razni kriticari.
-----
Dakle Hillary - ako kani proci dalje - mora raditi sto radi. I bice ovog - samo jos vise i vise. U zavisnosti od toga - koliko donacija stigne, nakon ovakvog jednog govora.

E, sad - nama koji sve prihvatamo srcu i reagujemo emotivno, se ne preporuca baviti politikom.
Jedan dio su jevreji postigli novcem.

A jos veci dio su postiugli putem Holivuda. Jer oni su bili ti koji su zapoceli i vode filmsku a danas i ostalu komunikacijsku industriju. Filmovi sa kucama i ogradama ofarbanim u bijelo su bili kulise za film ali su danas stvarnost. Isto sa kaubojima i sesirima kao imidzi pravde a glumci sve sami ruski jevreji. U filmovima iz tridesetih i cetrdesetih gdje su svi zivjeli u palatama sa slugama i samo pravili koktel zurke. I danas ako kao nemas palatu, bas si jadan. Pa su pokupovali radio stanice, pa novine i producijske firme, reklamiranje svega i svacega.

"E, sad - nama koji sve prihvatamo srcu i reagujemo emotivno, se ne preporuca baviti politikom". Samo zato sto smo nemocni da bilo sta postignemo kao grupa cak i ako bi kopirali druge (a sto bi ih kopirali, jebo ti njiha). Ni to ne znamo. Znamo se qurciti i to dobro a posebno prema onima koji nas pomazu jer nas nikada ne pomazu dovoljno. Pa kada nam nije po volji, onda umjesto da nesto sami uciniomo, mi se durimo i opet qurcimo i tako u nedogled. Zato je najlakse jebo sve one koji uspijevaju da prosperisu jer ne dijele novac sa nama.
Post Reply