Izgubljeno - nadjeno
Moderator: anex
-
VeljaPas
ako se ne nadje vlasnik, a neko ga privremeno skloni, neka se javi SOSu. imamo za njega udomiteljasaim_adka wrote:EVO MALOPRIJE (PRIJE 15 MIN) SAM USAO U KUCU I NA VISECEM MOSTU ''ARS AEVI'' SAM VIDIO UZGUBLJENOG PEKINEZERA SA ZELENOM OGRLICOM.
KO ZNA OVOG PSA NEKA JAVI VLASNIKU DA SE MOTA PO VILSONOVOM OKO MOSTA. JA VISE NISAM MOGAO UCINITI, JER NEMAM GDJE U KUCI DA GA UDOMIM PRIVREMENO!
-
VeljaPas
vidjen je oko 16 sati u ulici Kaptol i doknam je gospodja koja ga je htjela skloniti privremeno kod sebe telefonirala,otperjao je za nekim covjekom.Velja wrote:ako se ne nadje vlasnik, a neko ga privremeno skloni, neka se javi SOSu. imamo za njega udomiteljasaim_adka wrote:EVO MALOPRIJE (PRIJE 15 MIN) SAM USAO U KUCU I NA VISECEM MOSTU ''ARS AEVI'' SAM VIDIO UZGUBLJENOG PEKINEZERA SA ZELENOM OGRLICOM.
KO ZNA OVOG PSA NEKA JAVI VLASNIKU DA SE MOTA PO VILSONOVOM OKO MOSTA. JA VISE NISAM MOGAO UCINITI, JER NEMAM GDJE U KUCI DA GA UDOMIM PRIVREMENO!
oni koji su u tom dijelu grada neka nam pomognu u njegovom lociranju i privremeno ga zadrze.
-
nejiraa
aaa ti si ... a za macu... sinoc sam bila uzela i sve,,,al je agresivna samo grebe i grize mama mi je rekla da sacekam malo ona ima prijateljicu sa perzijskim macama pa ce mi dat... u svakom slucaju hvalla...
sad sam u potrazzi za psom

sad sam u potrazzi za psom
- Koshpa
Danas oko 12h vidjen zlatni retriver na bjelavama ( Studentski domovi ), po slobodnoj procjeni star oko 5/6 godina ima skoro pa narandjastu dlaku, i ima crvenu ogrlicu oko vrata, ako uspijem postirat cu sliku. i da bio je u drustvu nekog malog crnog psica, nazalost neznam naziv za tu vrstu psa, pa eto ako neko nesto vise zna... neka javi vlasniku
evo slike

evo slike

Last edited by Koshpa on 05/02/2008 16:38, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
danas ja tebe vidjeh na SJJ-u ali si mi brzo zamako iza nekih vrataTGSTK wrote:Danas oko 12h vidjen zlatni retriver na bjelavama ( Studentski domovi ), po slobodnoj procjeni star oko 5/6 godina ima skoro pa narandjastu dlaku, i ima crvenu ogrlicu oko vrata, ako uspijem postirat cu sliku. i da bio je u drustvu nekog malog crnog psica, nazalost neznam naziv za tu vrstu psa, pa eto ako neko nesto vise zna... neka javi vlasniku
sorry za off
-
barby02
Predvacer se mali (velicina vece pudlice) smedji pas kretao pored osnovne skole "Grbavica II" .
Sigurno je izgubljen, jer je jako razigran i velika maza. Vidi se da jako voli ljude.
Sto posto, to je kucni pas, koji zna i komande i bucko je pa pretpostavljam da nije dugo na ulici. Taj mali muzijak ima crnu koznu ogrlicu oko vrata i jako mekanu dlaku. Prelijep je !
Pokusacu sutra postaviti sliku, jer se nadam da ce tamo ostati, do sutra. Dakle ako ga je neko izgubio, neka se javi , a onda se mozemo dogovoriti detalje. . .
Sigurno je izgubljen, jer je jako razigran i velika maza. Vidi se da jako voli ljude.
Sto posto, to je kucni pas, koji zna i komande i bucko je pa pretpostavljam da nije dugo na ulici. Taj mali muzijak ima crnu koznu ogrlicu oko vrata i jako mekanu dlaku. Prelijep je !
Pokusacu sutra postaviti sliku, jer se nadam da ce tamo ostati, do sutra. Dakle ako ga je neko izgubio, neka se javi , a onda se mozemo dogovoriti detalje. . .
-
dizzy
Na podrucju Vraca proslog cetvrtka nestao je Izzy
Radi se o muzjaku, mjesancu tornjaka i nekog lovackog psa.
Star je oko godinu dana, smedje-bijeli, sepa na zadnju desnu sapu!
Molimo sve one koji su ga vidjeli ili ga vide da nam se odmah jave!
063 959 707 (Dunja)
ili na pm
SVIMA HVALA PUNO!!!!!

063 959 707 (Dunja)
ili na pm
SVIMA HVALA PUNO!!!!!

- cheguevara_k1
Izzy-ja jos uvijek nemadizzy wrote:Na podrucju Vraca proslog cetvrtka nestao je Izzy
063 959 707 (Dunja)
ili na pm
SVIMA HVALA PUNO!!!!!