U cemu bi tu, po vama, bio problem?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
s obzirom da si djevojèica mnogo toga zna¹... pametno pametnodjevojèica wrote:pocetak veze, da nije do togamozda jos nije spreman
![]()
postoje dvije opcije:
1. neki muskarci to ne vole (iako zvuci nevjerovatno)
2. neki muskarci to ne vole ciniti nekim zenama
ps, ako cemo istini za volju, ni svaka zena ne zadovoljava oralno bas svakog muskarca
-
Sarenooka81
Hmmmm.. Dragi bi to meni radio,ali sta ja znam. Mozda sam jedna od "rijetkih" ali ja nisam bas zahtjevna u tom pogledu, ne ocekujem nit trazim. E sad nije da je do majstora, vec jednostavno meni to ne godi.. Majstor je dobar. A on za sebe ne trazi, ali ako se desi, extremno mu je drago,ali sta ja znam ja to ne praktikujem tako bas puno.
Ali, na drugim poljima mi nema manjka!! Razne vjezbe uz moje gimnasticke sposobnosti, tako da mislim nadoknadim na tom polju i dragi se ne buni...
A za ostale koje imaju ovaj problem, hmm nekako navuci se na taj razgovor pa ce dama da sazna zasto decko to ne praktikuje... Maybe a bad experience...?
Ali, na drugim poljima mi nema manjka!! Razne vjezbe uz moje gimnasticke sposobnosti, tako da mislim nadoknadim na tom polju i dragi se ne buni...
A za ostale koje imaju ovaj problem, hmm nekako navuci se na taj razgovor pa ce dama da sazna zasto decko to ne praktikuje... Maybe a bad experience...?
-
djevojčica
ko rano rani, dvije sreće grabiztluhcs wrote:s obzirom da si djevojčica mnogo toga znaš... pametno pametnodjevojčica wrote:pocetak veze, da nije do togamozda jos nije spreman
![]()
postoje dvije opcije:
1. neki muskarci to ne vole (iako zvuci nevjerovatno)
2. neki muskarci to ne vole ciniti nekim zenama
ps, ako cemo istini za volju, ni svaka zena ne zadovoljava oralno bas svakog muskarca
-
The Realist
MOžda si prečista
Što bi Cigo rekao, kada ga pitaju, je li ikada lizao čistu pi*ku, a on fino kaže, ŠTA SE TU IMA LIZATI!!
Eh, možda tako i taj tvoj

Što bi Cigo rekao, kada ga pitaju, je li ikada lizao čistu pi*ku, a on fino kaže, ŠTA SE TU IMA LIZATI!!
Eh, možda tako i taj tvoj
-
cinderella
fakat,dajte neki savjet!!!! haj'mo sad svi muški -da čujemo vaša loša iskustva,pa možda cura nađe rješenje svog problema....mima wrote:Pa dajte curi neki savjet.........
-
cinderella
ma,daj,nemojte tako... pa i nije sve u tome...žena može biti zadovoljen na "tisuću" drugih načina... ovaj je jedan od najinfektivnijih (možda je to razlog,ha?) i neukusnijih...mima wrote:Ma jebes sex bez oralnog sexa.........._sa_ wrote:sta je problem ako mu se gadi?
nije sav sex u lizanju
- maccarona
ne mozemo joj mi pomoci
ona mora pitati njegaaaaaaaaaa
zastoooooooooo??????????????????????????????
mozemo mi sad svi nabrajat
onda ona ima 10 stvari u glavi sta bi moglo bit
a na kraju
tip ima problem sa necim pedesetim 
znaci, pitaj
stari, sto ba neces da lizes

jesmo li ljudi ili sta smo

zastoooooooooo??????????????????????????????
mozemo mi sad svi nabrajat
a na kraju
znaci, pitaj
jesmo li ljudi ili sta smo
- new_jazzWa
Hajmo,smirite loptu...Ja cu vam ko ona koka sa snimka biti...COvjek jednostavno ne voli...I ja ne volim nesto pa kazem "ODABIJ"...E sad razloge navodit bas mi je bezveze...Ne mozemo ti mi,sekodraga,pomoci...MOzemo samo shupljirat i zaHebavat se (te)...