kada se ne moze dici...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dia81
ne ovako ima 21 22 godine i relativno je neiskusan a ja volim mladje...a mladji su inace bas ono ...hm...nebitno nego smo bili zajedno na derneku i ne znam je li od toga sto je popio il je nesto drugo jer sam bila npr s momkom 3 godine kojem se dizalo kad ga dotaknem bez obzira na pice,umor i sl..e sad jel on inace ima problema s tim ne znam al ne kontam sto se bas toliko sjebao?a to galoni je hiperbola joj vas u p.m
o tome je tema...
o tome je tema...
-
Eshek
auuu...s konja na magarcadia81 wrote:ne ovako ima 21 22 godine i relativno je neiskusan a ja volim mladje...a mladji su inace bas ono ...hm...nebitno nego smo bili zajedno na derneku i ne znam je li od toga sto je popio il je nesto drugo jer sam bila npr s momkom 3 godine kojem se dizalo kad ga dotaknem bez obzira na pice,umor i sl..e sad jel on inace ima problema s tim ne znam al ne kontam sto se bas toliko sjebao?a to galoni je hiperbola joj vas u p.m
o tome je tema...
- dark side of the moon
pa krivo mu...pruzila mu se sansa a on zakazodia81 wrote:ne ovako ima 21 22 godine i relativno je neiskusan a ja volim mladje...a mladji su inace bas ono ...hm...nebitno nego smo bili zajedno na derneku i ne znam je li od toga sto je popio il je nesto drugo jer sam bila npr s momkom 3 godine kojem se dizalo kad ga dotaknem bez obzira na pice,umor i sl..e sad jel on inace ima problema s tim ne znam al ne kontam sto se bas toliko sjebao?a to galoni je hiperbola joj vas u p.m
o tome je tema...
-
dia81
ma nije to uopste on je pokusavao i ono digne se ali nismo mogli spavati ...nekoliko se puta dizao i padao hehekaranana wrote:Ne kontam problem ustvari...Iz naslova mi se cini da mu se ne moze dici...U tom slucaju odvedi ga na rucak obilat skoljkama i morskim plodovima a za dezert med i orasi.
Ali iz tvog problema ja ko da procitah da mu se nekako prebrzo digne i cim te dotako da je svrsio, jeli to bio problem? U tom slucaju prije nego te drugi put dotakme, nek ode i nek ga tresne dva-tri puta od lavabo.
nije problem u tome sto se nije digao nego sto se on toliko sjebao oko toga da
mu je uzasno nezgodno kad me vidi...nidje veze
-
*mima*
Oprosti, a koliko je tebi godina?????dia81 wrote:ne ovako ima 21 22 godine i relativno je neiskusan a ja volim mladje...a mladji su inace bas ono ...hm...nebitno nego smo bili zajedno na derneku i ne znam je li od toga sto je popio il je nesto drugo jer sam bila npr s momkom 3 godine kojem se dizalo kad ga dotaknem bez obzira na pice,umor i sl..e sad jel on inace ima problema s tim ne znam al ne kontam sto se bas toliko sjebao?a to galoni je hiperbola joj vas u p.m
o tome je tema...
-
_BosanaC
Znamo li se?dia81 wrote:ne ovako ima 21 22 godine i relativno je neiskusan a ja volim mladje...a mladji su inace bas ono ...hm...nebitno nego smo bili zajedno na derneku i ne znam je li od toga sto je popio il je nesto drugo jer sam bila npr s momkom 3 godine kojem se dizalo kad ga dotaknem bez obzira na pice,umor i sl..
e sad jel on inace ima problema s tim ne znam al ne kontam sto se bas toliko sjebao?a to galoni je hiperbola joj vas u p.m
o tome je tema...
-
dia81
maybe..._BosanaC wrote:Znamo li se?dia81 wrote:ne ovako ima 21 22 godine i relativno je neiskusan a ja volim mladje...a mladji su inace bas ono ...hm...nebitno nego smo bili zajedno na derneku i ne znam je li od toga sto je popio il je nesto drugo jer sam bila npr s momkom 3 godine kojem se dizalo kad ga dotaknem bez obzira na pice,umor i sl..![]()
![]()
![]()
e sad jel on inace ima problema s tim ne znam al ne kontam sto se bas toliko sjebao?a to galoni je hiperbola joj vas u p.m
o tome je tema...![]()
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
A sta znaju momci ispod 22 godine????????????dia81 wrote:ne ovako ima 21 22 godine i relativno je neiskusan a ja volim mladje...a mladji su inace bas ono ...hm...nebitno nego smo bili zajedno na derneku i ne znam je li od toga sto je popio il je nesto drugo jer sam bila npr s momkom 3 godine kojem se dizalo kad ga dotaknem bez obzira na pice,umor i sl..e sad jel on inace ima problema s tim ne znam al ne kontam sto se bas toliko sjebao?a to galoni je hiperbola joj vas u p.m
o tome je tema...
-
funaki
Pa sta ima @dia...?dia81 wrote:ne ovako ima 21 22 godine i relativno je neiskusan a ja volim mladje...a mladji su inace bas ono ...hm...nebitno nego smo bili zajedno na derneku i ne znam je li od toga sto je popio il je nesto drugo jer sam bila npr s momkom 3 godine kojem se dizalo kad ga dotaknem bez obzira na pice,umor i sl..e sad jel on inace ima problema s tim ne znam al ne kontam sto se bas toliko sjebao?a to galoni je hiperbola joj vas u p.m
o tome je tema...