CD Changer?? KOMPATIBILNOST

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

ado-šampion

Post by ado-šampion »

Zaboravih reći, jaran mi ima taj transmiter u autu, kod njega je dosta jeftiniji (60 KM sa stickom od 1 GB) i ima primjetan šum, zapravo zvuči lošije od radija.
Ja bih ti preporučio da dobro pregledaš sve opcije, a da ovu ostaviš kao posljednju.
niggy

Post by niggy »

Vjerujte mi i ja bih najradije uzeo Pioneer MP3, ne bih zalio para i da imam kvalitetan zvuk i sve!

ali eto kao sto vidite, situacija je takva kakva je!
I ja sam cuo da ima taj od 75 KM, a pored toga, na poslu sam dobio USB, tako da vec imam 2 USBA x 1GIGA!

a Grundig changer,
ne znam tacno koliko ima pinova, nisam siguran,
uslikat cu pa....
niggy

Post by niggy »

ne mogu nikako da ubacim sliku ovu.....

ali eto...mislim da bi mozda taj GRUNDIG i odgovarao,.... je li na prodaju
ado-šampion

Post by ado-šampion »

Po nekoj logici mogao bi se i taj kabal zamijeniti, pa da uzmeš kabal čije ulaz/izlaz odgovaraju i kasetofonu i izmjenjivaču. Vidi i to. Kad sam ja uzimao auto, ovaj rođak koji mi je prodao izvadio je izmjenjivač pa sam mu ja skidao kabal poslije, da mu dam. Zbog toga mi to pade na pamet.
niggy

Post by niggy »

Eh ovako ljudi!

Juce sam lijepo fino otisao do Printex-a u Kosevskoj ulici i kupio FM TRANSMITER!! cijena: 76KM!

Utisci su sljedeci:
definitivno stvar vrijedi tih para, jer ipak 76 KM i nije puno, s obzirom da dodje i daljinski, a ima i godinu dana garancije!
Sto se tice zvuka, SOLIDAN!
znaci cuje se OK, ima nekad malo nekog suma,ali nije nista sto nervira covjeka, tj bas kao sto sam procitao na nekom engleskom forumu, nemojste ocekivati zvuk kao u 300$ vrijednom playeru!!! ali za te pare, sasvim OK!
uglavnom danas cu ga jos malo isprobati pa.....

Naravno ostajem otvoren za opciju i CD Changera!!! Tako da:.....
Post Reply