Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hart ... nasla sam stan, m. dvor one zgrede o fasadne cigle iza holideja ... dnevna i dvije spavace sobe, kupatilo i wc i dva balkona, kuhinja i trpazarija ... cjena 300 km. sprat IV. ... nasla sam i paseka labrador zuti ili zlatni muzjak star mjesec dana cjena 800 km ...
Kad prije ?!?! ..... haj' dobro stan, al' zute labradore ne prodaju bas na pijaci...!!!
Lokacija je OK i fakat nije skupo... dakle, sta cekamo???
... Hart ... zaboravila sam ti reci kaze ta teta da je stan ok i da su kreveti cvrsti, sto znaci da ces komotno moci dovoditi koga zelis i koliko zelis, kreveti ne skripe tako da ce mo ja i pasek moci mirno spavati ...
Hart ... zaboravila sam ti reci kaze ta teta da je stan ok i da su kreveti cvrsti, sto znaci da ces komotno moci dovoditi koga zelis i koliko zelis, kreveti ne skripe tako da ce mo ja i pasek moci mirno spavati ...
heh... mrzim kad krevet skripi (a skoro svaki skripi kad imas preko 90kg )
znaci imamo sve preduvjete za skladan zivot i miroljubivu koegzistenciju ... naravno i ti mozes dovoditi koga zelis i koliko zelis (samo nek ne diraju moju cetkicu za zube i philishave).
Samo jos jedan detalj: Jesi li punoljetna?
Hart wrote:
heh... mrzim kad krevet skripi (a skoro svaki skripi kad imas preko 90kg )
znaci imamo sve preduvjete za skladan zivot i miroljubivu koegzistenciju ... naravno i ti mozes dovoditi koga zelis i koliko zelis (samo nek ne diraju moju cetkicu za zube i philishave).
Samo jos jedan detalj: Jesi li punoljetna?
vako, kod mene ce dolaziti pored tate i mame za koje se nadam da ce nekada svracati jos samo tinki (to je moja the best durgarica) i ona ce svracati mozda koji put dok se ne uda i onda joj cojek nece dati, sta mogu kad nemam vise ljudi u stvarnom zivotu ...
... a sto se tice godina imam 5 vise od punoljetnika, mada se ponasam i osjecam kao da imam 5 manje ...
vako, kod mene ce dolaziti pored tate i mame za koje se nadam da ce nekada svracati jos samo tinki (to je moja the best durgarica) i ona ce svracati mozda koji put dok se ne uda i onda joj cojek nece dati, sta mogu kad nemam vise ljudi u stvarnom zivotu ...
... a sto se tice godina imam 5 vise od punoljetnika, mada se ponasam i osjecam kao da imam 5 manje ...
evo kao znak dobre volje mogu obecati da cu za mamu i tatu pripremati rucak 'once a month'.... a za tinki cemo naci nekog drugog co'eka koji joj nece braniti da nas posjecuje...
Ovaj Horns ce nam dolaziti vikendom, na veceru i pivo poslije utakmice. Moze?
Hart wrote:
evo kao znak dobre volje mogu obecati da cu za mamu i tatu pripremati rucak 'once a month'.... a za tinki cemo naci nekog drugog co'eka koji joj nece braniti da nas posjecuje...
Ovaj Horns ce nam dolaziti vikendom, na veceru i pivo poslije utakmice. Moze?
MRAVOJED wrote:jebote, ja sam svojevremeno u novom zagrebu plaćao jednosoban stan 300 marona, a četverosoban u centru 800 i to je još bilo kao povoljno.
sta kukash?! ... ja placam jednosoban u centru 300EURA + troskovi (i to je vrrrloo povoljno!)
dinash jel te mogu pitati nesto: jel ti nosis naocale i jesi li visok, vozis plavo auto, prvo slovo tvog imena pocinje sa b. ? ...
naocale: ne, mada bih trebao (ito pod hitno)
visok: hmm ... oko 178 ... tako nesto ...
vozim plavo auto: ne vozim nista
prvo slovo: hm ... ne ... ali blizu si ... prvo slovo je a ... a prvo slovo prezimena je b ...