Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uozo wrote:Pokazite malo dostojanstva! Stvarno nema smisla sprdati se na ovakav nacin povodom jednog ovako stravicnog dogadjaja!
koliko god ti bio u pravu i koliko god se ja slagala sa tobom, mogu ti reci da puno ocekujes od ljudi kojima su se isto tako isti ti ameri smijali i govori JEBO TE BOSNA VISE I VIJESTI DAJ KAKAV FILM, pa se holandjani sprdali sa bosanskom djevojkom koja smrdi itd itd....
I opet ce se naci neko ko ce reci da smo mi bolji od nekih drugih, a u stvari sve ti je to isto, samo pricamo razlicite jezike i zivo nam se J za tudji belaj...
btw, saznala sam koji medij kaze da je lik azijat - jutarnji.hr
DaysleepeR wrote:
Studenti koji su u kampusu i kojima se pucnjava desavala pod prozorima su surfali po internetu trazeci informacije o tome sta se zapravo dogadja.
Totalno nadrealno.
e ono ni Djura Zena i Nele ne bi to mogli smisliti...al fakat...
Pucnjava se desila u vise zgrada na kampusu, a s obzirom na velicinu kampusa nejasno je kako je ubica mogao da pocne ubistvo u Norris hall-u i dodje do Holland Hall-a i nastavi pucnjavu pored onolike policije.
Kao sto neko rece, totalno nadrealno!
uozo wrote:Pokazite malo dostojanstva! Stvarno nema smisla sprdati se na ovakav nacin povodom jednog ovako stravicnog dogadjaja!
koliko god ti bio u pravu i koliko god se ja slagala sa tobom, mogu ti reci da puno ocekujes od ljudi kojima su se isto tako isti ti ameri smijali i govori JEBO TE BOSNA VISE I VIJESTI DAJ KAKAV FILM, pa se holandjani sprdali sa bosanskom djevojkom koja smrdi itd itd....
I opet ce se naci neko ko ce reci da smo mi bolji od nekih drugih, a u stvari sve ti je to isto, samo pricamo razlicite jezike i zivo nam se J za tudji belaj...
Sve to stoji, ali ipak treba sacuvati dostojanstvo i ne spustati se na taj nivo!
GandalfSivi wrote:Ja s nekakvim azijatima trebam lopte ici danas igrati (plus sto ce biti 5-6 arapa kao i uvijek). Sad, igrati ili ne igrati, pitanje je...
GandalfSivi wrote:Ja s nekakvim azijatima trebam lopte ici danas igrati (plus sto ce biti 5-6 arapa kao i uvijek). Sad, igrati ili ne igrati, pitanje je...
Sve to stoji, ali ipak treba sacuvati dostojanstvo i ne spustati se na taj nivo!
Covjece, pa svaki dan u Iraku pogine po 30-tak ljudi...i to naidje i prodje.
Svemirski_Jebach tebe treba tojagom jarane...kako te nije sramota postavljat' ovaj topic na forum? Zasto tih 22 studenada zasluzuje paznju u poredjenju sa svakodnevnicom u Iraku? Zasto ne postavis topic na ovu temu...(opet CNN jer izgleda ti tom' izvoru vijesti plaho vjerujes) http://www.cnn.com/2007/WORLD/meast/04/ ... index.html
ma ovi su se sami ubili, vidjeces da ce to na kraju ispasti.A mozda su sve strane u sukobu jednako krive, sta mislite o tome?Eto i njega tako na pravdi boga ubise, nije to u redu!
kaubojstina wrote:Covjece, pa svaki dan u Iraku pogine po 30-tak ljudi...i to naidje i prodje.
Svemirski_Jebach tebe treba tojagom jarane...kako te nije sramota postavljat' ovaj topic na forum? Zasto tih 22 studenada zasluzuje paznju u poredjenju sa svakodnevnicom u Iraku? Zasto ne postavis topic na ovu temu...(opet CNN jer izgleda ti tom' izvoru vijesti plaho vjerujes) http://www.cnn.com/2007/WORLD/meast/04/ ... index.html
izvini,zasto onda prica o masakru na markalama zasluzuje vecu paznju od recimo pogibije 20ak vojnika na Otesu?
Zato sto se desi da par desetina CIVILA zagine negdje gdje ne bi trebalo biti ratnih dejstava, ni na pijaci ni u studentskom domu....
ko je studirao na faxovima ovdje ovdje zna da zgrade mogu biti povezane podzemljem ili nadzemnim mostovima...
na kampusima postoji policija ali dok oni dodju, dok saznaju sta se desava
ciko moze proci pet zgrada...
zgrade obicno nisu povezane na istom public annoucement systemu tako da ne cudi me uopste da raja nisu bila u stanju da znaju sta se desava...
kaubojstina wrote:Covjece, pa svaki dan u Iraku pogine po 30-tak ljudi...i to naidje i prodje.
izvini,zasto onda prica o masakru na markalama zasluzuje vecu paznju od recimo pogibije 20ak vojnika na Otesu?
Zato sto se desi da par desetina CIVILA zagine negdje gdje ne bi trebalo biti ratnih dejstava, ni na pijaci ni u studentskom domu....
"Your logic is eating itself" - Steven Colbert
Znaci u ratu je OK mlatit' civile a u miru nije?