Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
koliko ste vec upoznati, vodi se tematika Zenica i labrador. Ubijen je predivan pas...raspravljamo da se jedan od ovih prelijepih malisana udomi, tj. da covjeku ubijenog labradora, g. Nesiba. Stvar je u tome da je pas tek ubijen i da je on shrvan bolom i da ne znamo koliko bi bilo pametno sada mu donositi stene jer sve ga podsjeca na njegovog vjernog prijatelja.
Isto tako, ne treba zaboraviti cinjenicu da g. Nesib boluje PTSP-a, ali jos uvijek nismo sigurni da je labrador bio njegov radni pas...
Pratite temu Zenice..tadimo sve da se ti malisani udome....
Hvala vama samo nastavite mallci su preslatki meni je zao sto nemam uslove ja bi udomio ali sta cu tako je kako je ako iko moze pomoci neka se javi gospodinu jer gospodin trenutno cuva njih + svoje kucne ljubimce tako da mu je to velika obaveza barem koliko se sjecam iz naseg razgovora!
Cuj, mozes li sutra doci do Sarajeva i donijeti stence.
Sutra (Subota) od 13,00 do 15,00 SOS organizuje novo okupljanje povodom udomljavanja stenaca!
Milism da bi ovo bila dobra prilia za udomljavanje tih malenih:))))
Alica wrote: (Subota) od 13,00 do 15,00 SOS organizuje novo okupljanje povodom udomljavanja stenaca!
Milism da bi ovo bila dobra prilia za udomljavanje tih malenih:)))
Samo da vas obavijetim kako su danas udoljena 3 psića,uz pomoć SOS udruženja za zaštitu životinja u Sarajevu,na redovitom izlaganju ljubimaca za usvajanje kod velike fontane
Još jedan psić je kod mene ali mogao bi i on uskoro otići.
Puno pozdrava i još jednom se zahvaljujem SOS udruženju za zaštitu životinja.
Pozdrav i javljam dalje!
Hvala Alice,dobro si i rekla danas je bio super dan.
Ali ovim putem ponovo ponavljam da nije bilo ljudi iz SOS-a ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA maleni sigurno nebi još imali dom i ja bi bio u nedoumici kako ce završiti,a još jedan maleni nadam se da ce sukoro naci topao dom kao i ostali,ali on ce svakako imati topao dom kod mene dok se ne udomi.
Puno pozdrava svima i SOS
ovi što su rekli da će nazvati za mališana nisu nazvali,ali kad smo onako lako udomili 3 slatkiša možemo i jednog nigdje nam se ne žuri,meni nije teško brinuti se o njemu do udomljavanja,suprotno od toga jako mi je lijepo sa njim,ali nebi ga mogao zadržati jer vec imam ljubimce a ogranicen sam sa prostorom