_BosanaC wrote:Pa mozda samo cuci pred pogresnim vratimamima wrote:Ako je srce dom ljubavi,zasto ona mora tako dugo kucati na njegova vrata,scucurena,ponizna pred njima kao prosjakinja?
ONA i ON
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Jao koja patetika_BosanaC wrote:Pa mozda samo cuci pred pogresnim vratimamima wrote:Ako je srce dom ljubavi,zasto ona mora tako dugo kucati na njegova vrata,scucurena,ponizna pred njima kao prosjakinja?
-
_BosanaC
ztluhcs wrote:Jao koja patetika_BosanaC wrote:Pa mozda samo cuci pred pogresnim vratimamima wrote:Ako je srce dom ljubavi,zasto ona mora tako dugo kucati na njegova vrata,scucurena,ponizna pred njima kao prosjakinja?
To ti je ko ono kad pijan pokusavas gurnuti kljuc u komsijinu bravu, a on nece li nece
-
ztluhcs
Incub wrote:KAko to ne ostavljaj u drugom slucaju pushis onda ti budes ostavljen nema vise matematike
Nije valjda da si se registrovao/la da bi ostavio/la ovakav biser od posta
-
ztluhcs
Incub wrote:KAko to ne ostavljaj u drugom slucaju pushis onda ti budes ostavljen nema vise matematike
Nije valjda da si se registrovao/la da bi ostavio/la ovakav biser od posta
- danas
neka bamaccarona wrote:bas bi me zanimale njene metodedanas wrote:more bit, more bitmaccarona wrote:ja cijelo vrijeme kontam to je njena nova taktika![]()
![]()
![]()
ne pali direkt, pa hajmo malo na guranje![]()
i njegovo javno padanje
-
_BosanaC
Osim ako onaj sto voli ne voli onog ko voli njega, pa iz tog razloga mrzi sam sebemima wrote:Ostavi onome koji voli ono sto voli, jer ako mu kazes da ostavi ono sto voli, on ce i dalje voljeti ono sto voli, a tebe ce mrziti.
- zena21
A svi su oni Geljo_BosanaC wrote:Osim ako onaj sto voli ne voli onog ko voli njega, pa iz tog razloga mrzi sam sebemima wrote:Ostavi onome koji voli ono sto voli, jer ako mu kazes da ostavi ono sto voli, on ce i dalje voljeti ono sto voli, a tebe ce mrziti.
-
ztluhcs
_BosanaC wrote:Osim ako onaj sto voli ne voli onog ko voli njega, pa iz tog razloga mrzi sam sebemima wrote:Ostavi onome koji voli ono sto voli, jer ako mu kazes da ostavi ono sto voli, on ce i dalje voljeti ono sto voli, a tebe ce mrziti.