FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
drogba11

Post by drogba11 »

MA STAVARNO TA BARSA POJMA NEMA OSLANJAJU SE NA JEDNOG IGRACA..TO JE RONALDINJO MADA NI ON POJMA NEMA KADA ONI IZGUBE OD GETAFEA 4-0 ....TOLIKO PODRINJE NE BI IZGUBILO IZ JANJE.NESTO SU POKUSAVALI U LIGI SAMPIONA A NISTA NISU POSTIGLIII...NI CAK LIGU NECE OSVOJITI...MOZDA U BARSU TREBA DA DODJE DROGBA DA BI IH ISCUPO IZ KRIZE I NARAVNO ROMAN I MURINJOOOOOOOOO :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-) :-) :-) :-) :) :) :) :) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-? 8) 8) 8) 8) 8) 8)
cyprus

Post by cyprus »

Kada vjerovatni budući šampion odigra vako, onda znaš dže je liga (u q...u).

Čestitke Getafeu.
vatana

Post by vatana »

Odmorite malo svi!

Bice Barca prvak 100%!!!
drogba11

Post by drogba11 »

veca_sa wrote:@drogba11

ti dodjesh ko maskota na ovom forumu
ma sta da japricam za barsu ona jebilau krizi puni 10 godina ..ali i njihovo vrijeme motra nekada doci..a ronaldinju svaka cast ali kada je bularuz iz chelsea tu nema nigdje da mrdne??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D a odbrana barse onaki pujoli markez nemogu DROGBI NISTA ..COVJEK PRIMA LOPTU ISPRED PUJOLA I MARKEZA PETOM NA DESNU NOGU SUTT I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CHELSEA - BARCELONA 1-0 U BARSI 2-2
autoe

Post by autoe »

Kako je igrala protiv Getafea, Barsa je i dobro prošla, sredinom drugog poluvremena kod rezultata 3:0 omjer šuteva 11:1, do kraja imali dvije prilike nakon 4:0 a Getafe fulio tri 100%ne prilike.
Bilo je lijepo gledati tu tekmu... :D :D
sajaga885

Post by sajaga885 »

hehe...evo sad je i zvanicno real 1. na tabeli nakon 34.kola...barca igra 1-1 kod kuce sa betisom.sramota.poveli iz penala u 4.min.,nesto ko napadali al nista.u drugom pol. betis uspostavio ravnotezu i zasluzeno izjednacio.na kraju sezone barca u katastrofalnoj formi.ispad iz kupa lagano,liga je jos u igri al kako igraju
slaba nafaka.real je konacno pokazao ko je no.1 a i barca ako hoce da bude sampion nek brate malo igra fudbal.nisu nijednu jacu ekipu ove sezone dobili,redom su gubili od reala,valencie,seville,liverpoola,chelsea.......HALA MADRID!!!!!
cyprus

Post by cyprus »

Realno u španskoj ligi ove godine niko nije zaslužio titulu, al' eto neko je mora dobit. Nadam se da će Sevilla, ali je realnije očekivat Real. Barca nakon 1-1 sa Betisom je uveliko umanjila svoje šanse.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Steta.Za betis.iduce kolo Atletico Madrid-Barcelona.Tamo je najteze.
van Basten

Post by van Basten »

barca je velikoj krizi čitavu godinu... ni Real nije ništa bolji ali se provlače ljudi a ponekad ih (kao npr protiv Seville) i sudije podobro poguraju. Mislim da bi bilo pošteno da to ove sezone uzme Sevilla, a Barci ( da se malo držim teme :D ) je neophodna svježa krv za iduću sezonu
vatana

Post by vatana »

Evo je katastrofa protiv Betisa bila. Slijedeca je protiv Atletika u Madridu, tamo im nikad nije islo.

Da nemaju jos 4 kola do kraja vec bi otpiso prvenstvo...
King_Bosna

Post by King_Bosna »

Definitivno najbolji igrac vaseg kluba svih vremena!!

Image

Samo jos nesto:

Na danasnji dan 14.5.1997 je vama Ronaldo donio Europski kup!! Kako je to vrijeme brzo proslo.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

ČELNICI Barcelone namjeravaju na ljeto dovesti kontroverznog stopera talijanske reprezentacije i Intera Marca Materazzija, piše portal Goal.com.

Sportski direktor katalonskog kluba Txiki Begiristain istaknuo je nedovoljno agresivnu i kvalitetnu obranu kao glavni razlog ovogodišnjeg posrtanja, stoga Talijana vidi kao idealnu kupovinu.

"Odličan je skakač, precizan u uklizavanjima i ima vrlo jako osobnost, što nije nevažno. Smatramo da bi se odlično uklopio u ovaj tim Barcelone." - rekao je Begiristain.

33-godišnji talijanski stoper ipak je druga Barcelonina opcija. Naime, prvi pick je John Terry, kojeg će biti vrlo teško namamiti iz SMRDLJIVOG Chelsea.
vatana

Post by vatana »

Star je Materazzi, 33 kuke je ipak previse, mada bi mozda mogo odigrat jednu sezonu kvalitetno, ali to nije dugorocno rijesenje.

Zasad znam da je samo Malouda iz Lyona potpiso za Barcu. Zambrotta se vraca nazad u Juventus, a na listi Barcinih zelja ima mnogo igraca.

Citao sam ovih dana da se interesuju za, Terry, Albelda (skoro pa angazovan), Zigic, C. Ronaldo...

Odbrana je ove godine bila ravna katastrofi, zato je i treba pojacat.
Neelix

Post by Neelix »

Forza Atletico Madrid 8-) vazda sam za njih u Spaniji navijao :-D ne znam zasto :-)
van Basten

Post by van Basten »

Atletico M. - Barcelona 0:6 :shock: :shock: :shock:
Ovo večeras je bila zaista poezija od fudbala, užitak za gledanje
vatana

Post by vatana »

Odrali su ih.

Golman Atletika je kriv za 3 gola. Frajer ko da je danas prvi put stao na go, pojma nema, hehe.

Samo oni supci iz Reala u 91. minuti dali gol za 2:3. Ovo im je vec cetvrta utakmica koju na taj nacin pobjedjuju, imaju srece ko nikad.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

0-6.Deranje guzova.Bilo je lijepo sinoc bit navijac Barcelone.Sa ovom pobjedom,vjerujem da ostaju Majstor,Eto...Njih dvojica se znaju u dusi.Sinoc su to dokazali.Eto,cim nije bilo Marqueza,Barcelona je bolje izgledala.Da sam ja Rajkard,ja bi Marquesa istjerao.
vatana

Post by vatana »

To si u pravu 100%. Marquez je unazad 2-3 mjeseca van sebe, grijesio je ko kakav pocetnik.
Ne vjerujem da ce ga Rajkard vise ikad stavit u prvi tim...

Slijedeca protiv Getafea, uhhh :)
Majstorinho

Post by Majstorinho »

GOTOVO nevjerojatan poraz sinoć su doživjeli igrači Atletico Madrida. Naime, pred prepunim tribinama Vincente Calderona Barcelona je protutnjala rezultatom 6:0 i zamislila pritom mnoge zaljubljenike drugog najjačeg madridskog nogometnog kluba.

Među njima je i ikona, kapetan Atletica Fernando Torres, koji ovakav šok, kaže, još nikada nije doživio.

"Jednom riječju, katastrofa. Kada su nam isključili Ellera, samo smo čekali posljednji sučev zvižduk. Iako smo dobrim dijelom utakmice bili ravnopravni, naprosto su nas uništili. Moram priznati da ovakav šok još nisam doživio. Na trenutke je djelovalo kao da ćemo primiti 20 komada. Siguran sam kako neću moći mirni spavati barem nekoliko dana. No, pokušat ćemo sve da se oporavimo što prije".

Kako Torres već godina inzistira na ostanku u Atleticu, unatoč golemoj pažnji i interesu nogometnih giganata, izgleda kao da mu netko ovim putem šalje signale da napusti klub. Ovaj signal/poraz, možda ga ne odluči na promjenu sredine, ali svakako jest upečatljiv. Atletico je veliki klub, to nije upitno, ali Torres sigurno može i zaslužuje bolje.

index.hr
damirm

Post by damirm »

Hocemo li pravit taj club ili sta?
vinnie_jones

Post by vinnie_jones »

e nek su ih vise razgulili i to na Vicente Calderon-u
samo steta je sto sad moraju cekati kiks real-a (a ove kako je prokenjalo sa golovima u sudijskom vremenu tesko da ce docekati)

evo ko nije vidio viktoriju barce
http://www.youtube.com/watch?v=0U0J2FjYOY8

raspored do kraja Barce
Getafe kući
Espanjol kući
Gimnastik

real-ov
Deportivo kući
Saragosa
Majorka kući
bengin

Post by bengin »

vatana wrote:To si u pravu 100%. Marquez je unazad 2-3 mjeseca van sebe, grijesio je ko kakav pocetnik.
Ne vjerujem da ce ga Rajkard vise ikad stavit u prvi tim...

Slijedeca protiv Getafea, uhhh :)
Marquez- fuuuuj
Ezquero- fuuuuj
Gudjohnsen- fuuuuj
Ovo treba škartirat što prije.
Što se tiče bjelih čarapa- ne podnosim ih organski zbog njihove arogancije. Posebno onog šupka Guttia. na svaku sudijsku ima neku zamjerku. Njega niko ne smije markirati, napasti a kamoli faulirati. Tip je odvratan do jaja.
Inače ja sam se pokušao učlaniti u Barsin Fan Club i eventualno naručiti dres i slično ali u opciji kod registracije ne postoji BiH u listi zemalja. kada sam im se obratio, savjetovali me da naručim a oni da mi to isporuče u neku od susjednih zemalja kod poznanika.
ANTIMADRIDISTA
bengin

Post by bengin »

damirm wrote:Hocemo li pravit taj club ili sta?
Ja sam definitivno za. Šta nam je prvo radit?
Majstorinho

Post by Majstorinho »

bengin wrote:
damirm wrote:Hocemo li pravit taj club ili sta?
Ja sam definitivno za. Šta nam je prvo radit?
I ja sam za.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

vinnie_jones wrote: raspored do kraja Barce
Getafe kući
Espanjol kući
Gimnastik

real-ov
Deportivo kući
Saragosa
Majorka kući
Kljucna utakmica Spanske primere je Zaragoza-Real.Ako real tu kiksa,Barcelona ce bit prvak.Novi-stari.
[/b]
Post Reply