U pravu si day, cak i kod nas ima ljudi koji se povode modom tipa LV tasnica i kakvo malo pasce pod misku i zvijezda si...
samo sto kod nas za to koriste one male bijele kucice, joj kako se zovu...oni sto su ko Snupifix...
Moderator: anex
Pa ti si njegovo šišanje prokomentarisao negativno i dao nama par "pametnih" savjeta:DaysleepeR wrote:I sto Blekija u ovo petljas, on je pas za sebe
Cober wrote:..Zar nije Svijet ljubimaca u Kolodvorskoj? Tu se Bleki šiša. 20 KM.
A onda se bez potrebe prepucavaš sa Nosty pa začatavaš temu, dok ona u početku sasvim normalno komentariše i čak ti se i pravda.. "Ako vidim da ja uplasen ili da mu ne odgovara nesto, naravno da cu se potruditi da to obavljam na bolji nacin za njega..." a ti opet podjebaješ i pametuješ ko da je ovo Pun gas..DaysleepeR wrote:Imao sam prilike da gledam kako to sisanje izgleda i po meni je to trauma za zivotinju koja laje cvili i otima se jer joj nepoznati ljudi vezu njusku i drze je dok je sisaju.
Ljudi ako vec imate psa, kupajte ga, izvodite, cistite i sredjujte sami.
Ako vam je pas modni asesoar nemojte ga ni imati.
Cober wrote:Onda svakako povedem i Blekija pa možda se i orodimo ako mu se Husnija svidion svakako ne zna da se bije, al ovo zna..
Nisam primjetio da sam Blekija i tebe uvukao u kontekst price.Cober wrote:Pa ti si njegovo šišanje prokomentarisao negativno i dao nama par "pametnih" savjeta:DaysleepeR wrote:I sto Blekija u ovo petljas, on je pas za sebe
Cober wrote:..Zar nije Svijet ljubimaca u Kolodvorskoj? Tu se Bleki šiša. 20 KM.A onda se bez potrebe prepucavaš sa Nosty pa začatavaš temu, dok ona u početku sasvim normalno komentariše i čak ti se i pravda.. "Ako vidim da ja uplasen ili da mu ne odgovara nesto, naravno da cu se potruditi da to obavljam na bolji nacin za njega..." a ti opet podjebaješ i pametuješ ko da je ovo Pun gas..DaysleepeR wrote:Imao sam prilike da gledam kako to sisanje izgleda i po meni je to trauma za zivotinju koja laje cvili i otima se jer joj nepoznati ljudi vezu njusku i drze je dok je sisaju.
Ljudi ako vec imate psa, kupajte ga, izvodite, cistite i sredjujte sami.
Ako vam je pas modni asesoar nemojte ga ni imati.Hebi ga do tebe je.
meni su prije dvije godine iz Svijeta K.LJ. dosle kuci, jedna shishala Pljosnu druga timarila Hexu.realna do boli wrote:Sisanje pasa :
033-718-760 kolodvorsak ,ja trazim Ninu ....30 KM
i Amira 061-228-194 zena sisa u svom stanu 50 KM ( blizu "Palme")
Svaka ima svoj sistem i frizuru.Toplo preporucujem obje ..stvar izbora..
nosty wrote:Zenkica![]()
i moj Boni gotivi macke i ptice. Posebno papagaja s kojim se pokusao nedavno igrati kolaricu panicu![]()
![]()
Pitaj komsinicu da bude cura mom prdolinutek mu je 6 mjeseci.
A ucinilo mi se da mi je neko ukrao Bonija i uslikao ga![]()
kakvi li bi maleni tek biliah, ah...