Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

ines.c

Post by ines.c »

ljudi su nekad najvece zivotinje
cinderella

Post by cinderella »

seka wrote:
BHG wrote:neka seko...ima i pravo...jebo li ga otac debilni...trebala si ga nalupat i to kakvom palijom :x
ako treba nekog "palijom" :oops: onda tu mater.
a Bog ih ne ubio,pa jesu li ti roditelji normalni???? ma,ja bih ga namlatila,a ne dala mu plakati...samo da je moje...
Chupko

#28 Re: Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.

Post by Chupko »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ne smijemo zaboraviti da su ljudi svugdje isti, jedina razlika izmedu razvijenih i nerazvijenih zemalja, jeste u postojanju, odnosno nepostojanju zakona o zastiti zivotinja, i naravno pravilnoj primjeni tih zakona
http://www.facebook.com/group.php?gid=13588900877 ovo je samo jedan primjer kako nasilje nad zivotinjama postoji svugdje, s tom razlikom da mi mozemo djelovati na to u nasoj drzavi
waterfall

#29 Re: Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.

Post by waterfall »

Chupko wrote::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ne smijemo zaboraviti da su ljudi svugdje isti, jedina razlika izmedu razvijenih i nerazvijenih zemalja, jeste u postojanju, odnosno nepostojanju zakona o zastiti zivotinja, i naravno pravilnoj primjeni tih zakona
http://www.facebook.com/group.php?gid=13588900877 ovo je samo jedan primjer kako nasilje nad zivotinjama postoji svugdje, s tom razlikom da mi mozemo djelovati na to u nasoj drzavi
Nazalost ovo je tacno. Ovdje u Danskoj u jednom gradicu su djeca nedavno polila hrcka benzinom i zapalila i na kraju "dovrsila" palicom za golf. A u BIH sam s balkona gledala dvoje debilcica kako ganjaju macice s kamenom u ruci, srecom macici su bili brzi. Ma kretena djece ima svugdje, sve zavisi u kakvom miljeu odrastaju. I ostalih "copy cats" ima svugdje i muce zivotinje na razne nacine. Pocinitelji jos nisu nadjeni ali uslovna zatvorska kazna ili novcana kazna je normalna u ovakvim slucajevima. Lokalno udruzenje za zastitu je samo prosle godine primili 8000 prijava.
Cholina_Lokica

#30 Re: Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.

Post by Cholina_Lokica »

neko rece fini dijalog moze rijesiti... moze al u snovima samo. iz iskustva sam naucila, da kad pokusam sa malim kretencicima da pricam apsoluno mi ne pije vode, samo jos mogu popit kamaru psovki, i raznoraznih napada, ali zato da vidis miline, kako slomljen nos mjenja ponasanje kod ljudi... mater im nabijem bolesnu
Cober

#31 Re: Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.

Post by Cober »

Tačno.
Pravo i pravda su dvije različite stvari. Pravdu sam izganjaš palijom, a pravdu sistem sprovodi ili ne sprovodi.
to sam ja

#32 Re:

Post by to sam ja »

ines.c wrote:ljudi su nekad najvece zivotinje
Da su bogdo a manje "ljudi"
pimmkie

#33 Re: Re:

Post by pimmkie »

to sam ja wrote:
ines.c wrote:ljudi su nekad najvece zivotinje
Da su bogdo a manje "ljudi"
Ima jedna izreka - sto vise upoznajem ljude, to su mi zivotinje draze.
Stvarno ne mogu da pojmim kako neko moze takvo nesto da uradi.
Post Reply