Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.
Moderator: anex
-
cinderella
a Bog ih ne ubio,pa jesu li ti roditelji normalni???? ma,ja bih ga namlatila,a ne dala mu plakati...samo da je moje...seka wrote:ako treba nekog "palijom"BHG wrote:neka seko...ima i pravo...jebo li ga otac debilni...trebala si ga nalupat i to kakvom palijomonda tu mater.
- Chupko
#28 Re: Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.
ne smijemo zaboraviti da su ljudi svugdje isti, jedina razlika izmedu razvijenih i nerazvijenih zemalja, jeste u postojanju, odnosno nepostojanju zakona o zastiti zivotinja, i naravno pravilnoj primjeni tih zakona
http://www.facebook.com/group.php?gid=13588900877 ovo je samo jedan primjer kako nasilje nad zivotinjama postoji svugdje, s tom razlikom da mi mozemo djelovati na to u nasoj drzavi
- waterfall
#29 Re: Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.
Nazalost ovo je tacno. Ovdje u Danskoj u jednom gradicu su djeca nedavno polila hrcka benzinom i zapalila i na kraju "dovrsila" palicom za golf. A u BIH sam s balkona gledala dvoje debilcica kako ganjaju macice s kamenom u ruci, srecom macici su bili brzi. Ma kretena djece ima svugdje, sve zavisi u kakvom miljeu odrastaju. I ostalih "copy cats" ima svugdje i muce zivotinje na razne nacine. Pocinitelji jos nisu nadjeni ali uslovna zatvorska kazna ili novcana kazna je normalna u ovakvim slucajevima. Lokalno udruzenje za zastitu je samo prosle godine primili 8000 prijava.Chupko wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne smijemo zaboraviti da su ljudi svugdje isti, jedina razlika izmedu razvijenih i nerazvijenih zemalja, jeste u postojanju, odnosno nepostojanju zakona o zastiti zivotinja, i naravno pravilnoj primjeni tih zakona
http://www.facebook.com/group.php?gid=13588900877 ovo je samo jedan primjer kako nasilje nad zivotinjama postoji svugdje, s tom razlikom da mi mozemo djelovati na to u nasoj drzavi
- Cholina_Lokica
#30 Re: Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.
neko rece fini dijalog moze rijesiti... moze al u snovima samo. iz iskustva sam naucila, da kad pokusam sa malim kretencicima da pricam apsoluno mi ne pije vode, samo jos mogu popit kamaru psovki, i raznoraznih napada, ali zato da vidis miline, kako slomljen nos mjenja ponasanje kod ljudi... mater im nabijem bolesnu
-
Cober
#31 Re: Djeca mačku zabila ekser dug 12 cm u oko.
Tačno.
Pravo i pravda su dvije različite stvari. Pravdu sam izganjaš palijom, a pravdu sistem sprovodi ili ne sprovodi.
Pravo i pravda su dvije različite stvari. Pravdu sam izganjaš palijom, a pravdu sistem sprovodi ili ne sprovodi.
- pimmkie
#33 Re: Re:
Ima jedna izreka - sto vise upoznajem ljude, to su mi zivotinje draze.to sam ja wrote:Da su bogdo a manje "ljudi"ines.c wrote:ljudi su nekad najvece zivotinje
Stvarno ne mogu da pojmim kako neko moze takvo nesto da uradi.