Ajanović pisao Ahmedinedžadu i 'daje' mu Nobela za mir
-
The Realist
Neka vala, kao što neko gore reče, neka malo zajebaju i oni zapad. Ako se zapad šprda sa svima, neka malo osjete svoju vlastitu medicinu!!
-
Tvrtko_I
Jako je osvjezavajuce izigravati budalu. Malo nam je problema jos nam treba da guramo nos gdje nemamo apslutno nikakvog posla.ines.c wrote:Napokon se neko usudio ne uvlaciti se Americi,malo cudno(gdje ces kontra amerike) ali svakako osvjezavajuce
Ali nema veze. Vazniji je nama Iran i sav islamski svijet od nase zemlje.
-
ines.c
Tvrtko_I wrote:Jako je osvjezavajuce izigravati budalu. Malo nam je problema jos nam treba da guramo nos gdje nemamo apslutno nikakvog posla.ines.c wrote:Napokon se neko usudio ne uvlaciti se Americi,malo cudno(gdje ces kontra amerike) ali svakako osvjezavajuce
hallo prije nego sto pocnete vrijedjati prvo procitati izjavu koju komentirate.
A sto se tice ljubavi,bas je to americi bitno oni i ovako i onako nista ne rade po principima.Tako da je potpuno svejedno sta mi rekli.
-
ines.c
Tvrtko_I wrote:Jako je osvjezavajuce izigravati budalu. Malo nam je problema jos nam treba da guramo nos gdje nemamo apslutno nikakvog posla.ines.c wrote:Napokon se neko usudio ne uvlaciti se Americi,malo cudno(gdje ces kontra amerike) ali svakako osvjezavajuce
A sto se tice ljubavi,bas je to americi bitno oni i ovako i onako nista ne rade po principima.Tako da je potpuno svejedno sta mi rekli.
-
Tvrtko_I
Izjavu sam procitao i dalje mislim da izigrava budalu.ines.c wrote:Tvrtko_I wrote:Jako je osvjezavajuce izigravati budalu. Malo nam je problema jos nam treba da guramo nos gdje nemamo apslutno nikakvog posla.ines.c wrote:Napokon se neko usudio ne uvlaciti se Americi,malo cudno(gdje ces kontra amerike) ali svakako osvjezavajuce
Tako da je potpuno svejedno sta mi rekli. Vazda je bilo svejedno sta bi mi rekli. Ili bilo ko drugi. Ne radi se o tome. Radi se o stvari sa kojom ni BiH ni Ajanovic nemaju NIKAKVE veze. Koga u BiH interesuje par britanskih vojnika? Ili par iranskih vojnika? Ne interesuju nas nasi demobilisani borci koji nemaju za hljeba ali smo presretni kad jedan papak pusti par drugih papaka. I jos treba da komentarisemo.
-
Svemirski_Jebach
jos jedan majmun, sta drugo reci...kakva sramota.
-
kub lajkan
#35 Re: Ajanović pisao Ahmedinedžadu i 'daje' mu Nobela za mir
Dok je pri sutu mog'o je i Bushu skrenuti paznju da se ne zajebava sa globalnim zagrijavanjem...ineleZub wrote:"U kritičnom povijesnom trenutku kada se širom svijeta pokušava sotanizirati islam i muslimani, i kada se Iran i čitava islamska zajednica nalaze pod pritiskom, predsjednik Irana Mahmud Ahmedinedžad je uspio dati novu šansu sve ugroženijem globalnom miru“, ocijenio je u današnjem priopćenju predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.
-
freak_with_a_laptop
Svemirski_Jebach wrote: danas isao na tekmu...i na poluvremenu, kao sto i dolikuje se oda pocast trupama...uz zvuke God Bless America...uzivao sam dok sam pjevao...a na velikom video zidu se vijori zastava! i sve kontam kako cemo rasturiti bagru - ko nas bude dir'o
Svemirski_Jebach wrote:majmun, sta drugo reci...kakva sramota.
samokritika? vidim da napredujes
-
Svemirski_Jebach
nego jel gradonacelnik frankfurta odgovorio na mail?

- Drvosjeca iz Dejcica
Na ovome forumu nema veceg od tebe.Svemirski_Jebach wrote:jos jedan majmun, sta drugo reci...kakva sramota.
- pitt
pa sta fali pisat tako ljudima koji su izabrani da sprovode volju naroda? Moj sef redovno pise politicarima......mislim da nema senatora kojem nije napisao pismo (ili nazvao ured), a pisao je i klintonu i kofi ananu....i vjeruj da neko procita i stigne neka vrsta odgovora. Sad pise pisnmo Peolsi da je nagrdi sto se drznula i otisla u siriju i pise predsjedniku da bi je trebao osuditi za izdajuSvemirski_Jebach wrote:nego jel gradonacelnik frankfurta odgovorio na mail?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Nancy Drew
-
Vrbaslija-BL
Mislim da moralna podrska Ahmedinedzadu od strane bosanskih politicara kao sto je gospodin Ajanovic ne predstavlja nikakvo 'okretanje istoku'.
Ovdje se ne radi ni o kakvom okretanju u geo-politickom smislu, nego cisto u moralnom smislu.
Cinjenica je da se Ahmedinedzad zapadu ne suprostavlja vojno (mada oni to prizeljkuju) nego moralno kroz svoje govore i izjave. A zasto bi to uopste trebao predstavljati problem ako je sloboda govora jedan od principa za koji se taj isti zapad proklamativno zalaze? Znaci ponovo dolazimo do cinizma zapada. Zapadu i Americi smeta sto se neko usudio da im javno kaze u lice istinu. To je pravi problem koji Amerikanci imaju sa Ahmedinedzadom.
Slusao sam govor Ahmedinedzada u Ujedinjenim Nacijama prije par mjeseci. Uzivo je prenosila TV. I zamislite dok je govorio ispred prepune skupstine, njegov govor su napustili Amerikanci, Englezi, i Izrael. Govor mu je inace bio fantastican i u intelektualnom i u moralnom pogledu. Covjek je briljirao naprosto. Ispracen je uz gromoglasan pljesak kompletne skupstine UN.
Kako to da ga Amerikanci ne zele slusati a toboze se zalazu za slobodu govora. Kako to moze? Na koju foru?
Za koju slobodu govora se bore Amerikanci?
Za slobodu govora da oni kazu kome sta hoce, ali da se njima ne smije nista reci, jel ta sloboda govora? Cinizam. Amerikanci i Englezi su kraljevi cinizma. Veceg cinizma ja vidio jos nisam.
Ovdje se ne radi ni o kakvom okretanju u geo-politickom smislu, nego cisto u moralnom smislu.
Cinjenica je da se Ahmedinedzad zapadu ne suprostavlja vojno (mada oni to prizeljkuju) nego moralno kroz svoje govore i izjave. A zasto bi to uopste trebao predstavljati problem ako je sloboda govora jedan od principa za koji se taj isti zapad proklamativno zalaze? Znaci ponovo dolazimo do cinizma zapada. Zapadu i Americi smeta sto se neko usudio da im javno kaze u lice istinu. To je pravi problem koji Amerikanci imaju sa Ahmedinedzadom.
Slusao sam govor Ahmedinedzada u Ujedinjenim Nacijama prije par mjeseci. Uzivo je prenosila TV. I zamislite dok je govorio ispred prepune skupstine, njegov govor su napustili Amerikanci, Englezi, i Izrael. Govor mu je inace bio fantastican i u intelektualnom i u moralnom pogledu. Covjek je briljirao naprosto. Ispracen je uz gromoglasan pljesak kompletne skupstine UN.
Kako to da ga Amerikanci ne zele slusati a toboze se zalazu za slobodu govora. Kako to moze? Na koju foru?
Za koju slobodu govora se bore Amerikanci?
Za slobodu govora da oni kazu kome sta hoce, ali da se njima ne smije nista reci, jel ta sloboda govora? Cinizam. Amerikanci i Englezi su kraljevi cinizma. Veceg cinizma ja vidio jos nisam.
-
kub lajkan
De, de... samo ti iznosi ideje, pa nek M. A. Klovn ovo vidi... znas kakav je kad se neceg dofati... i ovo malo suma sto nam je ostalo otici ce za papir...pitt wrote:pa sta fali pisat tako ljudima koji su izabrani da sprovode volju naroda? Moj sef redovno pise politicarima......mislim da nema senatora kojem nije napisao pismo (ili nazvao ured), a pisao je i klintonu i kofi ananu....i vjeruj da neko procita i stigne neka vrsta odgovora. Sad pise pisnmo Peolsi da je nagrdi sto se drznula i otisla u siriju i pise predsjedniku da bi je trebao osuditi za izdajuSvemirski_Jebach wrote:nego jel gradonacelnik frankfurta odgovorio na mail?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D:D
-
freak_with_a_laptop
Nancy, nisi upucenaNancy Drew wrote:Možeš njega iz Sarajeva al' Sarajevo iz njega ...Svemirski_Jebach wrote:nego jel gradonacelnik frankfurta odgovorio na mail?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
ovo ti je vrhunac intelektualnog dometafreak_with_a_laptop wrote:Nancy, nisi upucenaNancy Drew wrote:Možeš njega iz Sarajeva al' Sarajevo iz njega ...Svemirski_Jebach wrote:nego jel gradonacelnik frankfurta odgovorio na mail?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozes njega iz Kaknja, ali Kakanj iz njega itd ...
- cyprus
Ajanović piso Ahmadinedžadu da ga podržava.
Odo i ja pisati vođi državnog udara na Tajlandu, da ga upotpunosti podržavam i da i njemu treba dati nobelovu nagradu za miru.
Zajedničko za ove dvije rečenice: Besmisleno i NIDŽE VEZE.
Kakav ba Iran, šta se to tiče nas, koji qrac. Nama bosancima je da šutimo i nastojimo bit što nevidljiviji i neprimjetljiviji, jer u suprotnom možemo vrlo lako dobit po ušima.
Što se tiče Ajanovića, mislim da majmune poput njega ne bi trebalo držat van zoološkog vrta. Najopasnije bi bilo kad bi ga neko zbilja ozbiljno shvatio.
A danas po Zemlji hoda svakakvih majmuna, pa ko zna...
Odo i ja pisati vođi državnog udara na Tajlandu, da ga upotpunosti podržavam i da i njemu treba dati nobelovu nagradu za miru.
Kakav ba Iran, šta se to tiče nas, koji qrac. Nama bosancima je da šutimo i nastojimo bit što nevidljiviji i neprimjetljiviji, jer u suprotnom možemo vrlo lako dobit po ušima.
Što se tiče Ajanovića, mislim da majmune poput njega ne bi trebalo držat van zoološkog vrta. Najopasnije bi bilo kad bi ga neko zbilja ozbiljno shvatio.
- chinese_water
Seresh na sav glasSvemirski_Jebach wrote:Kakav debil...apsolutni kreten!!!
Ne mogu da vjerujem.
Al hajd, sta se od vozaca autobusa i student druge godine prava drugo i moze ocekivati...e jadna majko![]()
jebem ti zemlju u kojoj je mirnes politicki faktor...
A to sto je onaj debil nedjad zarobio vojnike da se malo igra sile, a svi su znali da ce ih pustiti...pa in onda stavio na tv da se izvinjavaju, a ljudi poslije priznali da su im prijetili prije toga...
Fuj
-
freak_with_a_laptop
Svemirski_Jebach wrote:ovo ti je vrhunac intelektualnog dometafreak_with_a_laptop wrote:Nancy, nisi upucenaNancy Drew wrote: Možeš njega iz Sarajeva al' Sarajevo iz njega ...![]()
mozes njega iz Kaknja, ali Kakanj iz njega itd ...
btw...a jel sandzak iz tebe otisao za to godina koliko si u sa?
molim? sandzak?
-
Svemirski_Jebach
sve je tako...cyprus wrote:Ajanović piso Ahmadinedžadu da ga podržava.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- SaraLe
chinese_water wrote:Seresh na sav glasSvemirski_Jebach wrote:Kakav debil...apsolutni kreten!!!
Ne mogu da vjerujem.
Al hajd, sta se od vozaca autobusa i student druge godine prava drugo i moze ocekivati...e jadna majko![]()
jebem ti zemlju u kojoj je mirnes politicki faktor...
A to sto je onaj debil nedjad zarobio vojnike da se malo igra sile, a svi su znali da ce ih pustiti...pa in onda stavio na tv da se izvinjavaju, a ljudi poslije priznali da su im prijetili prije toga...
Fuj
-
Svemirski_Jebach
eto vam vas iran...samo polako...nece ni nejad dugo
i zajebaniji su pali..