Jer je zaista tako! Ne volim pivu, jedino ova tece kao mlijeko...
Mala anketa za moj projekat - klikaj vamo ;)
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
ух знало се под столом завршити уз ГУИННЕСС...Odabi wrote:
Ovo je vec nesto..![]()
![]()
али овде је гласанје главно,
мој глас за туборг: фун стартс хере ...јер ми је нај лакше и нај више ушло у ухо ...
не пиво
-
rikardoreis
DUREX wrote:Pijem iskljucivo Sarajevsko i nekako sam se, tokom svih ovih godina, navikao i NAVUKAO na njega... a kada zujim po drugim mjestima,a u nedostatku Sarajevskog, svasta se zalomi... i Heineken i Stella i Tuborg itd... mada prema ovim pivima nemam neko odredjeno misljenje... (uglavnom, posto obozavam pivo, vecinu vrsta mogu svariti i rijetko mi koje ne legne.... Mozda je jedino pivo koje mi se, ama bas nimalo, nije svidjelo - Lasko)
A od ponudjenih reklamnih slogana.... "Becks - Life is what you choose", provjerena i sigurna ubleharska patka... i nesto apstraktnije, ali nimalo losije (daje masti na volju) - Heineken - Meet you there.
sarajevsko mi je solidno al da preporucim karlovacko, posto vidim da ga ne spomenu...meni je najbolje poslije carlsberga...
da, lasko je katastrofa...a becks i heineken previse blagi...voda
-
prleitihi
da ga ja ne preporučim!rikardoreis wrote:DUREX wrote:Pijem iskljucivo Sarajevsko i nekako sam se, tokom svih ovih godina, navikao i NAVUKAO na njega... a kada zujim po drugim mjestima,a u nedostatku Sarajevskog, svasta se zalomi... i Heineken i Stella i Tuborg itd... mada prema ovim pivima nemam neko odredjeno misljenje... (uglavnom, posto obozavam pivo, vecinu vrsta mogu svariti i rijetko mi koje ne legne.... Mozda je jedino pivo koje mi se, ama bas nimalo, nije svidjelo - Lasko)
A od ponudjenih reklamnih slogana.... "Becks - Life is what you choose", provjerena i sigurna ubleharska patka... i nesto apstraktnije, ali nimalo losije (daje masti na volju) - Heineken - Meet you there.
sarajevsko mi je solidno al da preporucim karlovacko, posto vidim da ga ne spomenu...meni je najbolje poslije carlsberga...
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=343454
-
Svemirski_Jebach
daleko najbolja piva od svih ponudjenih mi je BECKS, a onda Stella. Ostalo nije vrijedno spomena.
Inace, najvise me privlaci slogan za Stellu jer Stella jeste savrsenstvo od piva. i posto tezim savrsenstvu u svom zivotu (iako sam miljama daleko od toga) volim takve slogane.
btw...ko ono napisa da ne pije vise?
Inace, najvise me privlaci slogan za Stellu jer Stella jeste savrsenstvo od piva. i posto tezim savrsenstvu u svom zivotu (iako sam miljama daleko od toga) volim takve slogane.
btw...ko ono napisa da ne pije vise?
-
drug_komesar
zuja
zbog onih plasticnih boca
mos ubit covjeka
eh ljeto lijepo...
zbog onih plasticnih boca
mos ubit covjeka
eh ljeto lijepo...
-
Svemirski_Jebach
vehabijarashomon wrote:Nijedno pivo i nijedan slogan!
-
manki
dvoumio sam se između tuborga (zbog one emisije Extra,pa svaka reklama ide ono TUBORG-the-fun-starts-here) i heinekena (zbog SFF-a svaki dan je reklama heinekenova meet you there kad je SFF).... i onda sam skontao,da je Extra česće od SFF-a..tako da sam glasao za tuborg
a da sam gledao samo po sloganima... teško bi izabrao isto između ova dva
a da sam gledao samo po sloganima... teško bi izabrao isto između ova dva
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Pjesmica, evergrin Heraman's Hermits-aa sa istim nazivom kao ovaj slogan me je definitivno opredjelio za Hajnekensko pivo.
Ipak, pivu ne pijem nikako. Samo vino, suho, stono, bijelo, čitlučko-domaće.
-
Hierarchia
Bebela -debela wrote:ne znam sta da pise nece i ne moze me natjerati da popijem pivu ciji ukus mi se ne svidja. reklama zdravo
- Suicidal Siberian
Za Sarajevsko bi bio dobar slogan:
"Try it!..Hilmo recommends it"

"Try it!..Hilmo recommends it"
-
Deb's
Najbolji slogan koji sam vidio na ovoj temi ide mi uz najbolje (strano) pivo guinness, i fakat je dobro :d , poslije toga ide u istom rangu najbolje domaće -sarajevsko, pa onda sve ostalo... ipak u anketi sam se opredijelio za stellu, nekako im je njihov slogan ... gospodski a i iskren kolko-tolko