....hajde ba, sta kukas......iscupaj to ranjeno srce i cekaj da ti naraste novo...karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
jbg, pokazala mi sta je prava ljubav, i onda me hladnokrvno ostavila na cjedilu...
"obezvrijedila mi logiku, oskvrnula mi trud
bez milosti me kurva nasukala na sprud"
oporavit cu se, valjda..
zena je djavo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
forUMASH
- danas
kh khforUMASH wrote:....hajde ba, sta kukas......iscupaj to ranjeno srce i cekaj da ti naraste novo...karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
jbg, pokazala mi sta je prava ljubav, i onda me hladnokrvno ostavila na cjedilu...
oporavit cu se, valjda..
- dacina_curica
Pa sta je uradila? De malo na tenane protabiri......karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
oporavit cu se, valjda..
PS. I ne slusaj Salkanove savjete
Last edited by dacina_curica on 04/04/2007 20:09, edited 1 time in total.
- pitt
ko zna zna....danas wrote:kh khforUMASH wrote:....hajde ba, sta kukas......iscupaj to ranjeno srce i cekaj da ti naraste novo...karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
oporavit cu se, valjda..
- Salko sto je u vodu skako
vidis da mu je zivot njegov unistila...dacina_curica wrote:Pa sta je uradila? De malo na tenane protabiri......karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
oporavit cu se, valjda..
PS. I ne slusaj Salkanove savjete
ps.zivot nije jedna zena...
- maccarona
- dacina_curica
Salkane, ja detalje trazila
.....Da vidimo jel' situacija toliko losa koliko mu se cini (mozda je frisak prekid pa sad sve izgleda ko smak svijeta a za tri dana mu nece ni na um pasti) 
pa i ja evo cekam detalje...mozda je i on kriv...CEKAMO DETALJE!!!dacina_curica wrote:Salkane, ja detalje trazila.....Da vidimo jel' situacija toliko losa koliko mu se cini (mozda je frisak prekid pa sad sve izgleda ko smak svijeta a za tri dana mu nece ni na um pasti)
bravo macc..on je i spominjo nesto iz ove pjesme...
-
_BosanaC
Ja uplatio 5KM na Xdacina_curica wrote:Salkane, ja detalje trazila.....Da vidimo jel' situacija toliko losa koliko mu se cini (mozda je frisak prekid pa sad sve izgleda ko smak svijeta a za tri dana mu nece ni na um pasti)
- Daphna
Salko sto je u vodu skako wrote:ma oporavit ces se ti...nije to problem...moras postati malo grublji i ostriji...u tome je tajna...zene vole grubosti i ostrinu...karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
oporavit cu se, valjda..![]()
ps.budi muskarcina...
E sto ja mrzim ove gluposti tipa BUDI MUSKARCINA! Pa nisu sve zene iste bas kao sto nisu ni svi muskarci isti...
@ karabaja: ne znaci ako te nekoliko zena navuklo da ce svaka. Ne treba generalizirati. Uvijek ce se naci neko ko te zeli zaj..... Vjeruj ti njima samo budi oprezniji.
Sta ako se desi da se danas-sutra pojavi neka kojoj bi trebao vjerovati, neka koja je zaista iskrena, a ti budes hladan i otjeras je zbog negativnog iskustva sa nekom k....
Da, zene su pocele koristiti suze kao sredstvo dobijanja onoga sto zele, ali jos uvijek postoje iskrene suze...
-
_BosanaC
Iskrene suze postojeDaphna wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:ma oporavit ces se ti...nije to problem...moras postati malo grublji i ostriji...u tome je tajna...zene vole grubosti i ostrinu...karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
oporavit cu se, valjda..![]()
ps.budi muskarcina...
E sto ja mrzim ove gluposti tipa BUDI MUSKARCINA! Pa nisu sve zene iste bas kao sto nisu ni svi muskarci isti...
@ karabaja: ne znaci ako te nekoliko zena navuklo da ce svaka. Ne treba generalizirati. Uvijek ce se naci neko ko te zeli zaj..... Vjeruj ti njima samo budi oprezniji.
Sta ako se desi da se danas-sutra pojavi neka kojoj bi trebao vjerovati, neka koja je zaista iskrena, a ti budes hladan i otjeras je zbog negativnog iskustva sa nekom k....
Da, zene su pocele koristiti suze kao sredstvo dobijanja onoga sto zele, ali jos uvijek postoje iskrene suze...
procitaju ga cure i onda ga levate...opet CEKAMO DETALJE pa cemo dati konacni sud..._BosanaC wrote:Iskrene suze postojeDaphna wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: ma oporavit ces se ti...nije to problem...moras postati malo grublji i ostriji...u tome je tajna...zene vole grubosti i ostrinu...![]()
ps.budi muskarcina...
Da, zene su pocele koristiti suze kao sredstvo dobijanja onoga sto zele, ali jos uvijek postoje iskrene suze...samo se ne koriste u ovim situacijama
- Daphna
_BosanaC wrote:Iskrene suze postojeDaphna wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: ma oporavit ces se ti...nije to problem...moras postati malo grublji i ostriji...u tome je tajna...zene vole grubosti i ostrinu...![]()
ps.budi muskarcina...
Da, zene su pocele koristiti suze kao sredstvo dobijanja onoga sto zele, ali jos uvijek postoje iskrene suze...samo se ne koriste u ovim situacijama
Ma znam ja da vi vise ne vjerujete zenama, bas kao sto i zene ne vjeruju muskarcima. Moja je poenta, ako jedna, dvije, pet... sto pet zena koriste dobrotu, ne znaci da su sve takve! Ne suditi o jednoj na osnovu drugih! I ja sam o svim muskarcima sudila na osnovu nekoliko kretena koje sam srela! I svi su bili kreteni! A onda sam shvatila da ne mogu svi biti isti... Mislim, da ne filozofiram ,sasvim je jasno sto zelim reci!
A kako samo muskarci znaju pustiti suzu... Auuuu...
- dacina_curica
a joooooooooj......ti su mi najdrazi...Daphna wrote:A kako samo muskarci znaju pustiti suzu... Auuuu...![]()
![]()
Gori ste od zena!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
-
_BosanaC
Ko o cemu ona o tavidacina_curica wrote:a joooooooooj......ti su mi najdrazi...Daphna wrote:A kako samo muskarci znaju pustiti suzu... Auuuu...![]()
![]()
Gori ste od zena!
...kad mi pocnu slagati srceparajuce pricice, kukati o necemu "sto sam ja uradila" (ne d'o bog da je ista njihova krivica) i liti krokodilske suze......One sekunde Hebem sve na kamaru sto mi nije kakva tava pri ruci da ga raspalim po glavusi da samo zacepi
![]()
Al' iskren da budem, vazda su mi najbolje bile one kako eto muska strana ne moze vise biti sa zenskom zato sto je previse voli
- pitt
she-devil has spokenSaraswati wrote:Koji silogizamDaphna wrote:I ja sam o svim muskarcima sudila na osnovu nekoliko kretena koje sam srela! I svi su bili kreteni! A onda sam shvatila da ne mogu svi biti isti... Mislim, da ne filozofiram ,sasvim je jasno sto zelim reci!![]()
@pape, dugo te nije bilo?? dodji rijesi ovaj problem sa zlostavljanjem muskaraca...pape wrote:karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
jbg, pokazala mi sta je prava ljubav, i onda me hladnokrvno ostavila na cjedilu...![]()
![]()
![]()
![]()