No hard feelings
10 godina je proslo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
freak_with_a_laptop
Vozdra_123 wrote:pa ponekad se sjetim te stare ljubavi
sjetim se tih ludih dana kad sam bio balavac
sjetim se dobrih i losih stvari, a onda pogledam u sadasnju curu i kazem sebi sve ima svoj razlog...
a izgleda da se ona stara i mene sjeti... proslo vise od 5 godina od rastanka a ja nedavno dobih poruku od nje....
ja ... i ??? pa pricaj pobogu si covjece, prekide bas kad je najinteresantnije
-
Vozdra_123
ih sto si radoznalafreak_with_a_laptop wrote:Vozdra_123 wrote:pa ponekad se sjetim te stare ljubavi
sjetim se dobrih i losih stvari, a onda pogledam u sadasnju curu i kazem sebi sve ima svoj razlog...
a izgleda da se ona stara i mene sjeti... proslo vise od 5 godina od rastanka a ja nedavno dobih poruku od nje....
ja ... i ??? pa pricaj pobogu si covjece, prekide bas kad je najinteresantnije![]()
![]()
sta ti pise? jel se cemu nadat'?
kome? cemu? nadati?
njoj za mnom ili meni za njom
-
lady_bug
#30 Re: 10 godina je proslo...
ne treba ti frojd da ti kaze da je doslo proljece i da smo svi pomalo sjetni iz ovog ili onog razloga. don't worry. proci ce to.DobroJutroKolumbo wrote:Sjeti li se ko od vas , stare , davne , ne/zaboravljene ljubavi....!?? Evo meni vec par dana je samo ona u mislima , 10 godina je proslo od kako nismo zajedno, 7-8 godina kako se nismo vidjeli... Nekoliko dana sam PONOVO zaljubljen u nju , slusam muziku koju smo tada slusali , idem na mjesta gdje smo izlazili i toliko lijepih sjecanja mi se vraca i sjedim i smijem se prisjecajuci se nasih dogodovstina...isto kao da mi se kompletno sve dogadja ispocetka!!! A nje nema nigdje na vidiku , ali uopste ovo sve ne dozivljavam sa tugom , vec mi je pravo dobro...LUdilo...Mislim sve mi je to cudno jer znam da nikad nista nece biti od nas, davno je to bilo...cak ja nebi zelio da budem sa njom... Imam super vezu , sve je OK...nista mi ne nedostaje...sem nje...mozda bi volio sjesti sa njom...Ehhh, ja...Kakav mazohizam za moj um...BRAIN DE JA VU LOVE....Eh svasta.... Molim nekog forum Frojda da mi objasni sta se sa mnom desava...!.
![]()
-
freak_with_a_laptop
zena21 wrote:Nisam mogla odoliti... Pravo mi bilo shega![]()
![]()
![]()
No hard feelings![]()
![]()
sto jedan pametan ciko rece ... 'Nikad nemoj dopustiti, da ti osjecaj morala zasmeta da ucinis ono sto zelis'
-
freak_with_a_laptop
Vozdra_123 wrote:ih sto si radoznalafreak_with_a_laptop wrote:Vozdra_123 wrote:pa ponekad se sjetim te stare ljubavi
ja ... i ??? pa pricaj pobogu si covjece, prekide bas kad je najinteresantnije![]()
![]()
![]()
kome? cemu? nadati?![]()
njoj za mnom ili meni za njom![]()
ma kako god okrenes, isto ti se 'fata
haj' ti nama fino napisi, sta je ona tebi poslala, pa cemo mi to rijec po rijec da tumacimo
-
Vozdra_123
puno nesto F-F ljubljenja ovdjefreak_with_a_laptop wrote:zena21 wrote:Nisam mogla odoliti... Pravo mi bilo shega![]()
![]()
![]()
No hard feelings![]()
![]()
sto jedan pametan ciko rece ... 'Nikad nemoj dopustiti, da ti osjecaj morala zasmeta da ucinis ono sto zelis'![]()
![]()
![]()
![]()
eto mene sa foto aparatom
-
Vozdra_123
kako da nefreak_with_a_laptop wrote:Vozdra_123 wrote:ih sto si radoznalafreak_with_a_laptop wrote:
![]()
![]()
kome? cemu? nadati?![]()
njoj za mnom ili meni za njom![]()
ma kako god okrenes, isto ti se 'fataa posto se ona tebe sjetila, onda se valjda ona nada ... cemu god ... ti to bolje znas od nas
![]()
haj' ti nama fino napisi, sta je ona tebi poslala, pa cemo mi to rijec po rijec da tumacimo
da ismijavate i mene i nju
jos veci fazon bi bio da je ona jedna od forumasica....
zato bolje tisu misu
-
Vozdra_123
ti puno nesto cejfisdanas wrote:e dzebi seVozdra_123 wrote: kako da ne
da ismijavate i mene i nju![]()
jos veci fazon bi bio da je ona jedna od forumasica....![]()
zato bolje tisu misua ja taman kahvicu donijela i reko sad cu da zacejfim
![]()
![]()
![]()
nije ti ni lunch a vec besposlicaris
- danas
znas meneVozdra_123 wrote:ti puno nesto cejfisdanas wrote:e dzebi seVozdra_123 wrote: kako da ne
da ismijavate i mene i nju![]()
jos veci fazon bi bio da je ona jedna od forumasica....![]()
zato bolje tisu misua ja taman kahvicu donijela i reko sad cu da zacejfim
![]()
![]()
![]()
nije ti ni lunch a vec besposlicaris
- Saian
#40 Re: 10 godina je proslo...
da meni jedan meteorolog hoce objasnit da je doslo, hebo freudalady_bug wrote: ne treba ti frojd da ti kaze da je doslo proljece .
-
zmijaIzmaj
a sto bas ovo proljeće ??
isspisujem se iz kluba i ja, konju

isspisujem se iz kluba i ja, konju
-
_sa_
#42 Re: 10 godina je proslo...
nepojmljivoDobroJutroKolumbo wrote: Evo meni vec par dana je samo ona u mislima , 10 godina je proslo od kako nismo zajedno, 7-8 godina kako se nismo vidjeli... Nekoliko dana sam PONOVO zaljubljen u nju
-
ines.c
#44 Re: 10 godina je proslo...
DobroJutroKolumbo wrote:Sjeti li se ko od vas , stare , davne , ne/zaboravljene ljubavi....!?? Evo meni vec par dana je samo ona u mislima , 10 godina je proslo od kako nismo zajedno, 7-8 godina kako se nismo vidjeli... Nekoliko dana sam PONOVO zaljubljen u nju , slusam muziku koju smo tada slusali , idem na mjesta gdje smo izlazili i toliko lijepih sjecanja mi se vraca i sjedim i smijem se prisjecajuci se nasih dogodovstina...isto kao da mi se kompletno sve dogadja ispocetka!!! A nje nema nigdje na vidiku , ali uopste ovo sve ne dozivljavam sa tugom , vec mi je pravo dobro...LUdilo...Mislim sve mi je to cudno jer znam da nikad nista nece biti od nas, davno je to bilo...cak ja nebi zelio da budem sa njom... Imam super vezu , sve je OK...nista mi ne nedostaje...sem nje...mozda bi volio sjesti sa njom...Ehhh, ja...Kakav mazohizam za moj um...BRAIN DE JA VU LOVE....Eh svasta.... Molim nekog forum Frojda da mi objasni sta se sa mnom desava...!.
![]()
mozda kriza srednjih godina?
- DobroJutroKolumbo
#46 Re: 10 godina je proslo...
A bice da je ovo boldirano u tvom odgovoru... Uljuljkao sam se sad i sve je "mirno" i onda valjda postaje dosadno, pa sebe vracam u proslost u "najzajebaniju" vezu... Moracu ja malo poraditi na REAL LIFE u pravu si ti... Ali ipak mozda je samo proljece....anais_nin wrote:jedno je sta covjek misli da misli...a drugo je sta napiseDobroJutroKolumbo wrote:Sjeti li se ko od vas , stare , davne , ne/zaboravljene ljubavi....!?? Evo meni vec par dana je samo ona u mislima , 10 godina je proslo od kako nismo zajedno, 7-8 godina kako se nismo vidjeli... Nekoliko dana sam PONOVO zaljubljen u nju , slusam muziku koju smo tada slusali , idem na mjesta gdje smo izlazili i toliko lijepih sjecanja mi se vraca i sjedim i smijem se prisjecajuci se nasih dogodovstina...isto kao da mi se kompletno sve dogadja ispocetka!!! A nje nema nigdje na vidiku , ali uopste ovo sve ne dozivljavam sa tugom , vec mi je pravo dobro...LUdilo...Mislim sve mi je to cudno jer znam da nikad nista nece biti od nas, davno je to bilo...cak ja nebi zelio da budem sa njom... Imam super vezu , sve je OK...nista mi ne nedostaje...sem nje...mozda bi volio sjesti sa njom...Ehhh, ja...Kakav mazohizam za moj um...BRAIN DE JA VU LOVE....Eh svasta.... Molim nekog forum Frojda da mi objasni sta se sa mnom desava...!.
![]()
ja bih ti onako okoprilike rekla da ovo nema bas puno veze ni s proljecem ni s bivsem nego s necim sto te zulja ili sto ti nedostaje u sadasnjoj vezi
mozda se zaslo u onu "komfornu" zonu pa sanjas te prve momente mladalacke zaljubljenosti, sta god da je odradi konferenciju sam sa sobom i ulovaj problem prije nego sto se ni iz cega stvori NESTO
![]()
P.S. jedno je kad te spuca momenat nostalgije ili te momentalno preplave sjecanja na neku osobu iz proslosti, a druga stvar je kad svojevoljno zaronis u to more sjecanja i jos tako sistematicno pokusavas da ponovo prozivis neke momente koji imaju veze sa tom bivsom vezom...to ti se zove aktivan bjeg od stvarnosti....pa ti vidi sto bjezis
-
ines.c
Ma iskreno-ne luduj,ako ti je stalo do sadasnje veze.Nije ni tvoja sadasnja sljepa primjetit ce da se nesto desava pa bi se lako mogao naci u situaciji da je izgubis-zbog (izvini na iskrenosti)gluposti kao sto je nakakva nostalgija za bivsom.Sta mislis kako bi se ti osjecao da tvoja djevojka ovako sad pise o svojoj bivsoj ljubavi,mislis da i ona nije imala velikih ljubavi.Nego pusti proljece ili propuh i prihvati se one koja je uz tebe i trpi te tvoje hirove,i zaljubi se ponovo-u svoju djevojku.
- anais_nin
#49 Re: 10 godina je proslo...
pa usmjeri taj prvi dah proljeca prema sadasnjoj dragojDobroJutroKolumbo wrote: A bice da je ovo boldirano u tvom odgovoru... Uljuljkao sam se sad i sve je "mirno" i onda valjda postaje dosadno, pa sebe vracam u proslost u "najzajebaniju" vezu... Moracu ja malo poraditi na REAL LIFE u pravu si ti... Ali ipak mozda je samo proljece....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
izblajhana
#50 Re: 10 godina je proslo...
Moguce da je zbog proljecaDobroJutroKolumbo wrote:Sjeti li se ko od vas , stare , davne , ne/zaboravljene ljubavi....!?? Evo meni vec par dana je samo ona u mislima , 10 godina je proslo od kako nismo zajedno, 7-8 godina kako se nismo vidjeli... Nekoliko dana sam PONOVO zaljubljen u nju , slusam muziku koju smo tada slusali , idem na mjesta gdje smo izlazili i toliko lijepih sjecanja mi se vraca i sjedim i smijem se prisjecajuci se nasih dogodovstina...isto kao da mi se kompletno sve dogadja ispocetka!!! A nje nema nigdje na vidiku , ali uopste ovo sve ne dozivljavam sa tugom , vec mi je pravo dobro...LUdilo...Mislim sve mi je to cudno jer znam da nikad nista nece biti od nas, davno je to bilo...cak ja nebi zelio da budem sa njom... Imam super vezu , sve je OK...nista mi ne nedostaje...sem nje...mozda bi volio sjesti sa njom...Ehhh, ja...Kakav mazohizam za moj um...BRAIN DE JA VU LOVE....Eh svasta.... Molim nekog forum Frojda da mi objasni sta se sa mnom desava...!.
![]()
eto