Nonny djus

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

pilica

Post by pilica »

[/quote]Kako se moze uci u taj PX? Jeli moze neko sa americkim pasosem a da nije vojnik uci tamo? I gdje je tacno ulaz u PX. Malo skrecem sa teme ali i mene interesuje taj nony iz PX-a[/quote]

Ne moze uci ni svaki Amer. Cak i oni iz ambasade su na nekom spisku i uvijek ih neko mora upisati da udju u bazu. Probaj preko nekog lokalca koji radi u bazi.
S.T.H

#27 Re: Nonny djus

Post by S.T.H »

auuuuuuuuu sto vas tamo pljackaju za taj noni

kolko je stvarno ucinkovit veze namam... prilicno sam zdrava ali ga opet ponekad uzmem eto reda radi ali tako je gadnog ukusa ljak.... sto bi moja prijateljica rekla isto otkuhane prljave carape hahahahah ali eto nije ga stetno uzeti.... kod nas ovdje ima kupiti oko 10.00$ flasa od litar ... da je shiping jeftiniji svima bi vam poslala bacve
d2

#28 Re: Nonny djus

Post by d2 »

e jebemu, idem ja u ameriku sljedece hefte pa spremi bacve ja cu ponijeti nazad za BiH
vjesticanametli

#29 Re: Nonny djus

Post by vjesticanametli »

karanana zavisi od ID kartice ko moze uci (ovisno je od njenog izgleda, boje i onoga sto na njoj pise).....uci ne moze svako a lokalcima nije dozvoljena kupovina svega.................ali lokalac moze da zamoli solĐŽera da to kupi i onda on iznese iz baze.....et ukratko :)
vjesticanametli

#30 Re: Nonny djus

e to onda zavisi da li je lokalac kod sebe imao ono sto je lokalcima dozvoljeno kupiti ili nesto sto je zabranjeno. znam da ne smiju iznositi alkohol, cigare i parfeme ni pod razno. mogu se dogovoriti s vojskom itd :wink: ima nacina 8-)
vjesticanametli

#31 Re: Nonny djus

to nije tacno i dajem ti info iz prve ruke (MP) :wink: a i to za poklon je istina mada i tada znaju praviti probleme :mrgreen:
pjega

#32 Re: Nonny djus

Post by pjega »

nije mi jasno zasto se narod toliko pali na taj noni sok. jedite voca i povrca svaki dan i mislim da je ucinak isti.
tech10

#33 Re:

Post by tech10 »

idic wrote:
tech10 wrote:
idic wrote:Ja sam uzimala ovaj sok za mamu i svekrvu, preporučen im je zbog triglicerida u krvi. Kod jedne je djelovalo nakon samo mjesec dana, a kod druge nije bilo nikakvog poboljšanja.
Ko zna sta si ti svekrvi davala. :D
Moram te razočarati da je svekrvi pomoglo, a mami nije. :shock:
Mogu misliti kako si ti bila razocarana. :D
Post Reply