trazim.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
violently_happy
nema veze sto nisi u sa..sve cemo se dogovoriti 
- Bosanac sa dna kace
a joj ljubav na daljinu ubija.violently_happy wrote:nema veze sto nisi u sa..sve cemo se dogovoriti
- karanana
Ja sam u Sa. Sve sam sto si nabrojala, dobro za ljepotu ne znam, ona je u ocima onih koji te gledaju.
Iako generalno ne vjerujem u ova neka upoznavanja preko foruma znam hrpu primjera koji su urodili plodom. Prije nego ugovoris sastanke, haj nako reda radi mi (nam) reci sta je to sto volis, sta je to sto ne volis? Sta te zabavlja, sta ne zabavlja? Mislim da su ovo najvaznija pitanja koja dosad niko nije pitao, jer mi se cini da si zbog njih i razocarana u prijasnje veze, pa da vidim isplati li se zakazivati termin s tobom ili ne.
Iako generalno ne vjerujem u ova neka upoznavanja preko foruma znam hrpu primjera koji su urodili plodom. Prije nego ugovoris sastanke, haj nako reda radi mi (nam) reci sta je to sto volis, sta je to sto ne volis? Sta te zabavlja, sta ne zabavlja? Mislim da su ovo najvaznija pitanja koja dosad niko nije pitao, jer mi se cini da si zbog njih i razocarana u prijasnje veze, pa da vidim isplati li se zakazivati termin s tobom ili ne.
-
urbanagerila
Odavde ...violently_happy wrote:urban odakle si ti
- Bosanac sa dna kace
razmijente msn preko PP, i tamo cetajte...
-
urbanagerila
Pobogu pa ja sam musliman ja ne cEtujem ... ja catam ...Bosanac sa dna kace wrote:razmijente msn preko PP, i tamo cetajte...
-
violently_happy
e karanana svaka cast, otkrio si ono sto niko nijekaranana wrote:Ja sam u Sa. Sve sam sto si nabrojala, dobro za ljepotu ne znam, ona je u ocima onih koji te gledaju.
Last edited by violently_happy on 01/04/2007 23:39, edited 1 time in total.
-
violently_happy
aha...pa zato trazis pomoc po forumupeanuth wrote:jos goreviolently_happy wrote: i muslimanka sam
-
violently_happy
bosanac sto si nervozanBosanac sa dna kace wrote:razmijente msn preko PP, i tamo cetajte...
-
violently_happy
pa zato muslimanka i nemas brigapeanuth wrote:sta cu kad nemam prijateljaviolently_happy wrote: aha...pa zato trazis pomoc po forumu
-
peanuth
ti mora da si isla kod azire da ti vidi sta kasike kazu.. nije me odavno niko vako dobro opisaoviolently_happy wrote: e karanana svaka cast, otkrio si ono sto niko nijema joj kazem ti fizicki izgleda nije toliko bitan..nego da izgleda solidno ali da mogu da pricam s njim...da mi nije dosadno s njim..da zna da me iznenadi...pa volim da je pazljiv..toliko da me zove,posalje sms..ne trazim nista posebno..a ne volim kad nema razumijevanja..kad ne razumije da ti veceras nije do seksa...da ne moram uvijek biti raspolozena...mislim volim da me razumije i da zna o cemu mislim i kad nista ne kazem..joj zapetljala sam se
-
violently_happy
osjetim ja to samapeanuth wrote:ti mora da si isla kod azire da ti vidi sta kasike kazu.. nije me odavno niko vako dobro opisaoviolently_happy wrote: e karanana svaka cast, otkrio si ono sto niko nijema joj kazem ti fizicki izgleda nije toliko bitan..nego da izgleda solidno ali da mogu da pricam s njim...da mi nije dosadno s njim..da zna da me iznenadi...pa volim da je pazljiv..toliko da me zove,posalje sms..ne trazim nista posebno..a ne volim kad nema razumijevanja..kad ne razumije da ti veceras nije do seksa...da ne moram uvijek biti raspolozena...mislim volim da me razumije i da zna o cemu mislim i kad nista ne kazem..joj zapetljala sam se
-
violently_happy
hajde...da se rijesim i te brige...peanuth wrote:hajmo se ozenitviolently_happy wrote: pa zato muslimanka i nemas briga
-
violently_happy
nisam sve brige na to svela..to je jedna od manjih briga..al reko da rijesavam jednu po jednu
do svadbe ce doci kad ostavis tu tamo sto se ne moli bogu kao mi 
-
peanuth
hocu odma ili cu sad??violently_happy wrote:nisam sve brige na to svela..to je jedna od manjih briga..al reko da rijesavam jednu po jednudo svadbe ce doci kad ostavis tu tamo sto se ne moli bogu kao mi
de vjerovatno bi ja to ostavio da ima sta bolje
-
debela
znam da je tema zezanje i opet zezanje ali ljudi mene neki srklet uhvatio. njoj je tek 21 godina i ona vec ne moze da nadje nikoga da joj odgovara i vec se postavlja kao zrela zena koja je pregazila kojesta u zivotu, a ona je jos djevojcurak
meni je ovo strasno 
-
furlan
Sveo ovo bih mogao da ispunim ali ima jedan mali problemcic.Pogledaj ga na ovoj temiviolently_happy wrote:e karanana svaka cast, otkrio si ono sto niko nijekaranana wrote:Ja sam u Sa. Sve sam sto si nabrojala, dobro za ljepotu ne znam, ona je u ocima onih koji te gledaju.
Iako generalno ne vjerujem u ova neka upoznavanja preko foruma znam hrpu primjera koji su urodili plodom. Prije nego ugovoris sastanke, haj nako reda radi mi (nam) reci sta je to sto volis, sta je to sto ne volis? Sta te zabavlja, sta ne zabavlja? Mislim da su ovo najvaznija pitanja koja dosad niko nije pitao, jer mi se cini da si zbog njih i razocarana u prijasnje veze, pa da vidim isplati li se zakazivati termin s tobom ili ne.ma joj kazem ti fizicki izgleda nije toliko bitan..nego da izgleda solidno ali da mogu da pricam s njim...da mi nije dosadno s njim..da zna da me iznenadi...pa volim da je pazljiv..toliko da me zove,posalje sms..ne trazim nista posebno..a ne volim kad nema razumijevanja..kad ne razumije da ti veceras nije do seksa...da ne moram uvijek biti raspolozena...mislim volim da me razumije i da zna o cemu mislim i kad nista ne kazem..joj zapetljala sam se
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35593
Ako ti je reakcija kao kod ostalih nasih cjenjenih forumasica, onda nikom nista.
- DobroJutroKolumbo
#49 Re: trazim.....
Tebi treba jedan kamiondzija, sa natpisom na kamionu " HALID " da te malo "razveseli" !!!violently_happy wrote:ovako...ne znam da li se to samo meni desava, ali u posljednje vrijeme ne mogu da nadjem nekoga ko bi mi odgovarao u svemu...nisam izbirljiva ali..desava se da upoznam nekoga, fizicki super, ali kad malo bolje pocnemo da se upoznajemo shvatim da to nije to..dalje desava se da je momak super, predobar prema meni, ali nema hemije, ne privlaci me.. sta je to?? postoji li lijep,pametan,zabavan i situiran muskarac??ako ima nek mi se javi
-
funaki
debela wrote:znam da je tema zezanje i opet zezanje ali ljudi mene neki srklet uhvatio. njoj je tek 21 godina i ona vec ne moze da nadje nikoga da joj odgovara i vec se postavlja kao zrela zena koja je pregazila kojesta u zivotu, a ona je jos djevojcurakmeni je ovo strasno
@deba je legenda...