Tristan&Susannah
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zašto_sa_ wrote:naprosto obozavam tu knjigu!mamica 31 wrote: Ahmed i Tijana (Tvrdjava)
Sofija i Tomca iz romana Necista krv od Borislava Stankovicamamica 31 wrote:Sofka i TomceBosanac sa dna kace wrote:Sofka i Tomce(pogotovo opis vjencanja u crkvi, ono on njoj do pasa...)
Ahmed i Tijana
Grozdan i Grozdana![]()
Mujo i Fata![]()
rahmetli nena i njezin prvi cojk Ahmo![]()
eto ima jos samo ne mogu se sjetit, pocesto se sjetim gore nabrojanih, svi su mi nekako podjednaki, sve zavisi od situacije!podsjeti me

Na filmu da, ali privatno se nisu mogli smislit .... no to samo pokazuje koliko su dobri glumci bilimaccarona wrote:
urbanagerila wrote:Jest da nisu u knjigama opjevani ali za mene najjaca ljubavna prica ...
Mickey & Malory Knox ...
ovo je predivan filmdaduli_sa wrote:Playing by heart
sjecam se da sam ovaj film prvi put gledala u kinu. Isplakala sam se ali od smijeha kada je raja u pola filma pocela dobacivat" a kurave udade se za brata"šcki wrote:
Tristan&Susannah
koji je ovo filmdanas wrote:
pa možeš li mi reći nešto više o toj knjizi, pošto je sada čitam_sa_ wrote:cuj zasto?
pa svidja mi se knjiga
knjiga je odlicna, opisuje zivot pojedinca, drustvo, moralne sukobe, ljubav itd ukratko odlicno opisuje zivot u nasem podneblju.Umjetnik a wrote:pa možeš li mi reći nešto više o toj knjizi, pošto je sada čitam_sa_ wrote:cuj zasto?
pa svidja mi se knjiga
Ja sam negdje čitao da ja prije snimanja scena ljubljenja namjerno žvakao bijeli lukMinnela wrote:nije njoj smrdilo iz usta,vec njemumaccarona wrote:klark je rekao da joj je smrdilo iz ustaDirty Harry wrote: Na filmu da, ali privatno se nisu mogli smislit .... no to samo pokazuje koliko su dobri glumci bilijedva ju je ljubio
![]()
![]()
![]()
![]()
valjda je imao protezu skljocavicu
a nije je prao redovno
![]()
tako pise u novinama
![]()