muljator ili sramežljiv

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

tech10 wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:cim ima jaranica oko sebe a nema cure ja bi reko peder, samo se krije iza svega toga! :D
Sad dolazimo na temu: Da li muskarac i zena mogu biti samo prijatelji. :lol:
jah :lol:
SaraLe

Post by SaraLe »

tech10 wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:cim ima jaranica oko sebe a nema cure ja bi reko peder, samo se krije iza svega toga! :D
Sad dolazimo na temu: Da li muskarac i zena mogu biti samo prijatelji. :lol:
Nekad nemate izbora :D
pitt

Post by pitt »

le ja sam fin....samo da znas :D:D:D
SaraLe

Post by SaraLe »

pitt wrote:le ja sam fin....samo da znas :D:D:D
Pa mozemo biti prijatelji :D :)
pitt

Post by pitt »

SaraLe wrote:
pitt wrote:le ja sam fin....samo da znas :D:D:D
Pa mozemo biti prijatelji :D :)
vazda :D
Ontario_layde

Post by Ontario_layde »

Qler wrote:potrosi mene :D trubice :D
Vidi njega kako je on jedna merhametli dusa,ko bi to rekao :D Imas mahanje iz Canade...
Sarafcina

Post by Sarafcina »

anais_nin wrote:
nebojeplavo wrote:Muljator 100% :D ovo ja iz iskustva :oops: :D

Nekad davno, non-stop sam bila u takvim situacijama, dok mi jedan prijatelj nije rekao:"Ako za 7 dana ne bude nista, nece nikad ni biti!" I odsad se toga cvrsto drzim, hoces-neces, ne moras :D

Na kraju, ukoliko ti se neko stvarno svidja i nema neke prepreke da budete zajedno, onda si "prisiljen" da poduzmes nesto po tom pitanju :wink:
Pametan jaran :D mene su jarani naucili isti stav samo bez broja dana :D u sustini filozofija je ako te hoce uradice nesto po tom pitanju....cak i ako je stidan...zauzet (drugom curom ili poslom) :lol: :D izuzetaka ovom pravilu je jako jako malo, zato ga postujem i ne trosim energiju na tipove koji nisu dovoljno zainteresovani da urade nesto po tom pitanju :D

bojim se da svi posmatrate jednostrano .... ;) ... ono sto je bitno... zasto on nesto ne uradi je OK pitanje... ali ponudjeni odgovori .. nisu dovoljni :)

mozda frajer ceka da ona nesto uradi (moguce, gledo sam to :D iz prvog saffa :D ;)... bitna je istorija njihove relacije),
a mozda ima nesto da rijesi (opet je bitna njegova istorija). a zbog cega ona nije iskren pa ne objasni zasto .... e to vec neko mora njega pitati :). U svakom slucaju ona dilemu moze vrlo jednostavno razrijesiti.... da ona pokrene stvari (to je dobar potez u svakom slucaju, osim da on nesto svoje razrjesava i zbog toga odgadja).
anais_nin

Post by anais_nin »

Sarafcina wrote: bojim se da svi posmatrate jednostrano .... ;) ... ono sto je bitno... zasto on nesto ne uradi je OK pitanje... ali ponudjeni odgovori .. nisu dovoljni :)

mozda frajer ceka da ona nesto uradi (moguce, gledo sam to :D iz prvog saffa :D ;)... bitna je istorija njihove relacije),
a mozda ima nesto da rijesi (opet je bitna njegova istorija). a zbog cega ona nije iskren pa ne objasni zasto .... e to vec neko mora njega pitati :). U svakom slucaju ona dilemu moze vrlo jednostavno razrijesiti.... da ona pokrene stvari (to je dobar potez u svakom slucaju, osim da on nesto svoje razrjesava i zbog toga odgadja).
ne posmatram jednostrano nego baziram neke stvari na sopstvenom iskustvu, iskustvu jaranica, i priznanjima i filozofijama bliskih muskih prijatelja....iz mog iskustva kad je frajeru stvarno stalo, a kao sto ti navodis ima stvari koje treba da razrijesi, postavice stvari tako da mu je rizik gubljenja sanse sa mnom najminimalniji moguci, tj stavice karte na sto....

kad frajeri razvlace i zavlace i odugovlace bez prihvatljivog objasnjenja, obicno tu nisu cista posla....u svakom slucaju moja dijagnoza bi bila da je njoj vise stalo nego njemu (njemu se ocigledno nigdje ne zuri, ili mu je dobro tu gdje i jeste, igra na vise strana jer mu je do zezancije), u svakom slucaju ja da sam na trubicinom mjestu ne bih se uopste zamarala jer sam sigurna da za svakog tako letargicnog lika (ili "igraca" ili "neodlucnog tipa" ili...itd itd itd) postoji neki dobar, solidan, zanimljiv tip koji se nece ustrucavati da napravi konkretan potez da bi je imao u svom zivotu....e o takvim tipovima vrijedi razmisljati :D
danas

Post by danas »

hajde bona, mozda covjek samo malo sebi pumpa ego :D :-)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

danas wrote:hajde bona, mozda covjek samo malo sebi pumpa ego :D :-)
... i taman kad ga razradi (mislim na ego :D ) sa strane ga pukne grom. :-) :D
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:
iz tvoje tasture u Bozje usi :lol: :D
Byanka

Post by Byanka »

Ako frajeru treba duze od dan dva da te pozove negdje, onda je sigurno da ne zeli da bude sa tobom nasamo

a ove limunade sta misli ne misli bla bla bla to je gubljenje vremena...zar se jos uvijek neko bavi time ?

i ova dva dana sto ima to je da skupi hrabrosti :D ili da ne ispadne ofiran :D
sure_alma

Post by sure_alma »

ih meni se desili nesto slincno...doduse jest zvao da se nadjemo al uvijek jaran mu je tu bio...jednom smo izasli nasamo i ja prva sam napravila potez... :D
kasnije mi je rekao da je uvijek vukao jarana sa sobom jer nije jos bio prekinuo vezu sa svojom tadasnjom djevojkom i strah ga je bilo da ne bude uhvacen na djelu...
prekinuo je sa svojom djevojkom poslije mog poteza... :D
niko nista nije znao, tek poslije su se neke stvari razgranicile i bilo je frke...al eto, bili smo skupa jedno vrijeme...
to je bilo davnooooo...
poenta je da je odugovlacio jer je imao djevojku i to mi je poslije i rekao da nisam napravila potez prva ne bi nikad nista ni bilo od nas...
pateticno sad kad mislim o tome... :lol:

pozdrav...
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote:
cHupjahalic@ wrote:
iz tvoje tasture u Bozje usi :lol: :D
... makar da prizna i 50 % od ovoga. :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

sure_alma wrote: poenta je da je odugovlacio jer je imao djevojku i to mi je poslije i rekao da nisam napravila potez prva ne bi nikad nista ni bilo od nas...
kao sto rekoh cim on odugovlaci sumnjiva su to posla :D apsolutno bespotrebno zamarati se sa pronalaskom razloga, nego: SLJEDECI!!!! :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

anais_nin wrote:
sure_alma wrote: poenta je da je odugovlacio jer je imao djevojku i to mi je poslije i rekao da nisam napravila potez prva ne bi nikad nista ni bilo od nas...
kao sto rekoh cim on odugovlaci sumnjiva su to posla :D apsolutno bespotrebno zamarati se sa pronalaskom razloga, nego: SLJEDECI!!!! :D
ko zurio vrat slomio...mozda je momak OK...voli zensko drustvo...takav sam i sam... :P
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote:kao sto rekoh cim on odugovlaci sumnjiva su to posla :D apsolutno bespotrebno zamarati se sa pronalaskom razloga, nego: SLJEDECI!!!! :D
pa ni doktor ne salje bolesnog covjeka kuci nego kroz simptome i dijagnozu trazi spas i lijek. :D
bolje neka ga malo procacka pa dalje: il` na lijecenje il` da ON :D bude zahvalan citav zivot kako ga je ona "izlijecila". :D
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:
anais_nin wrote:kao sto rekoh cim on odugovlaci sumnjiva su to posla :D apsolutno bespotrebno zamarati se sa pronalaskom razloga, nego: SLJEDECI!!!! :D
pa ni doktor ne salje bolesnog covjeka kuci nego kroz simptome i dijagnozu trazi spas i lijek. :D
bolje neka ga malo procacka pa dalje: il` na lijecenje il` da ON :D bude zahvalan citav zivot kako ga je ona "izlijecila". :D
ja joj nisam ni rekla da prekine svaki kontakt s njim....
ali kad smo vec kod doktora ni jedan doktor ne radi sa SAMO jednim pacijentom :D nego sto vise pacijenata to bolja plata :lol: :D

ja fakat nisam nikad bila pobornik tog izigravanja Dr. bilo kojem tipu, nesto "ja cu ga spasiti", "ja cu ga izlijeciti", "ja cu ga razumijeti"....pored toliko finih, normalnih, SLOBODNIH tipova oko nas sto se zamarati sa nekim "slucajevima"....i onda se zene pitaju sto ih od muskaraca stalno glava boli??? :shock: :? :-? :D
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

Imala sam ja jednog tako ... "prijatelja". Godinu dana (i kusur) izlazili, pili kafe i nikad ništa nije bilo. Meni to tako odgovaralo tada, iskrena da budem. Jesam bila zaljubljena preko ušiju, ali baš mi je bilo lijepo :-) Ne znam kako je njemu bilo. Čim je izdržao godinu dana, valjda mu je bilo ok :roll:

Sada, po stare dane, bih vjerovatno ... isto uradila :P sa njim :D
tech10

Post by tech10 »

Sigurno si bila suzdrzana. :D
Suzdrzana

Post by Suzdrzana »

Kako si pogodio? :shock: :D :D

Jesam, ali ja sam to tada zvala stidljivost :-) Nikad nije saznao, a ni mnogi drugi, da sa mnom treba biti direktan! :roll: :D
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

anais_nin wrote:
covjek je barem iskren bio...
Murat Sabanovic

#48 Re: muljator ili sramežljiv

Post by Murat Sabanovic »

trubica wrote:Jedan "prijatelj" već neko vrijeme skoro dva mjeseca mi posvećuje posebnu pažnju. U zadnjih mjesec dana smo se počeli dogovarati kao da ćemi izaći van i to...
Međutim nikako da me zove, iako sam mu jasno, da ne može jasnije dala do znanja da želim izaći s njim vanka... poslala sam odgovor na jednu njegovu poruku, pozovi me van pa ćemo vidjeti... Dakle, crystal clear.

Ispočetka sam mislila da je sramežljiv, sad počinjem mislit kako je muljator koji iz dosade ili navike zavodi sve cure oko sebe (primijetila sam da ima neobično mnogo prijateljica, a čak znam par cura koje su zaljubljene u njega) a da pritom ne misli ni s jednom ništa konkretno. Samo uživa u tom osjećaju da su cure zaljubljene u njega.

Koliko biste mu vi dali kredita, tj. vremena da vas pozove van prije nego što biste ga otpisali jer ne želim ni za kim trčkarat?
U koliko bi se vremena i najsramežljivija i najzauzetija osoba trebala odlučiti, ako jasno zna da ta druga strana želi izaći s njom? Tri dana? Tjedan? Dva tjedna?
mozda co'jek nema banke u dzepu ...
a mozda se je i predomislio
tempora

Post by tempora »

Imala sam jednog poznanika koji je opet imao sirok krug prijateljica.Lomile se za njim.A on faca, pazljiv, pun razumjevanja, cesto doleti sa poklonom, nekim znakom paznje, kuha vecerice, stvara ambijent ........Niti jedna nikada nije uspjela da ga "mazne"
Eno ga zivi vec par godina sa svojim momkom u Spaniji. :) :-) :D Ne bih da te obeshrabrim, ali mogucnosti su razne. :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

tempora wrote:Imala sam jednog poznanika koji je opet imao sirok krug prijateljica.Lomile se za njim.A on faca, pazljiv, pun razumjevanja, cesto doleti sa poklonom, nekim znakom paznje, kuha vecerice, stvara ambijent ........Niti jedna nikada nije uspjela da ga "mazne"
Eno ga zivi vec par godina sa svojim momkom u Spaniji. :) :-) :D Ne bih da te obeshrabrim, ali mogucnosti su razne. :D

e to da se zene lome za "nekim finim"... desi se jednom u hiljadu slucajeva... a tek svaki peti od takvih nije derpe :)
vecina zena gleda mangupe i izazov... a fine i pazljive... ostave nekim... "iskusnim aspidama" :D
Post Reply