ma sumnjam da cu i ja, mozda malo... previse naroda bude jebiga, nije to to... a to za pishacu...Drumer wrote:Haj lijepo se provedi. I ako ti je cejf baci i ti malo da ne odudaras od okoline. Jer znas kako je, cim se malo izdvajas nisi u dure:) Ja vrlo rijetko tamo zalazim. Ja radije budem tamo na zidicu ispred pozorista. Na jali smrdi pishacha. Ubi ko tonja:))Alfons Kauders wrote:da je bogdo to, poso i zdravlje...Drumer wrote:Jesi ti nesto danas negativan. Jel te to neka fufica povrijedila??jebiga...
al dobro je opet
i ja od sutra gostujem tamo... da bacam smece...
Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...
- Alfons Kauders
- Alfons Kauders
jebiga, nisam ni ja reko da valja u pretjeranim kolicinamaDrumer wrote:E pa tebi je to dobro znaci. mene i ako sam trijezan opuca pa budem ko pijan:)))
dje se gore uopste ima izaci sad... nema djeda, cvjecare (mada tamo i nisam vala iso), sta je s undera ?
-
Drumer
Ma nema se nigdje izaci osim undera. Osim ako ne zelis da ides u Romu ili nesto slicno:))) A ja nesto ni ne izlazim. Tako da mi je svejedno..Alfons Kauders wrote:jebiga, nisam ni ja reko da valja u pretjeranim kolicinamaDrumer wrote:E pa tebi je to dobro znaci. mene i ako sam trijezan opuca pa budem ko pijan:)))samo umjereno
dje se gore uopste ima izaci sad... nema djeda, cvjecare (mada tamo i nisam vala iso), sta je s undera ?
- Alfons Kauders
ma haman mi je pa i najbolje i ne dolaziti gore... sinoc se napi na ulici, ni do jale da dodjem...Drumer wrote:Ma nema se nigdje izaci osim undera. Osim ako ne zelis da ides u Romu ili nesto slicno:))) A ja nesto ni ne izlazim. Tako da mi je svejedno..Alfons Kauders wrote:jebiga, nisam ni ja reko da valja u pretjeranim kolicinamaDrumer wrote:E pa tebi je to dobro znaci. mene i ako sam trijezan opuca pa budem ko pijan:)))samo umjereno
-
Drumer
Ma sta ces vamo, nista ne propustas. Ako nista drugo u SA imas nekog izbora. Meni vala sve dojadilo, tako da mi je mrsko izaci. vecras moram, jer sviram u underu, a u protivnom ne bi izaso nema tih para...Alfons Kauders wrote:ma haman mi je pa i najbolje i ne dolaziti gore... sinoc se napi na ulici, ni do jale da dodjem...Drumer wrote:Ma nema se nigdje izaci osim undera. Osim ako ne zelis da ides u Romu ili nesto slicno:))) A ja nesto ni ne izlazim. Tako da mi je svejedno..Alfons Kauders wrote: jebiga, nisam ni ja reko da valja u pretjeranim kolicinamasamo umjereno
-
Drumer
No no no no. Nije bumbar...janje_ wrote:bumbar?Drumer wrote:Ma sta ces vamo, nista ne propustas. Ako nista drugo u SA imas nekog izbora. Meni vala sve dojadilo, tako da mi je mrsko izaci. vecras moram, jer sviram u underu, a u protivnom ne bi izaso nema tih para...
- janje_
sorry.. bi asocijacija. under.. drumer.. a brat mi dobar s bumbarom pravo, pa reko da nisi ti on.. hehehDrumer wrote:No no no no. Nije bumbar...janje_ wrote:bumbar?Drumer wrote:Ma sta ces vamo, nista ne propustas. Ako nista drugo u SA imas nekog izbora. Meni vala sve dojadilo, tako da mi je mrsko izaci. vecras moram, jer sviram u underu, a u protivnom ne bi izaso nema tih para...
-
Drumer
Ma nije frka, ko ti je buraz a ko si ti? Mozda se znamo. Moze na PP.janje_ wrote:sorry.. bi asocijacija. under.. drumer.. a brat mi dobar s bumbarom pravo, pa reko da nisi ti on.. hehehDrumer wrote:No no no no. Nije bumbar...janje_ wrote: bumbar?
-
Drumer
A gdje ti je link???fadill wrote:..vozdra ljudi izvinjavam se na ubacivanju:) evo link glasajte za No Rules ..prvo u donjem desnom uglu klik na glasaj za demo bend , onda lijevo izadje spisak nadjete tu No Rules klik tu i to je to..hvala
pozz
- fadill
http://www.dirtyoldempire.com/festival/index.phpDrumer wrote:A gdje ti je link???fadill wrote:..vozdra ljudi izvinjavam se na ubacivanju:) evo link glasajte za No Rules ..prvo u donjem desnom uglu klik na glasaj za demo bend , onda lijevo izadje spisak nadjete tu No Rules klik tu i to je to..hvala
pozz
haha jebiga kad saljem 700 mailova pozz
-
sunday_morning
vooozdra ''staroj ekipi''
zao mi je sto Lucy nije napisala kada tacno dolazi..al' eto nadam se da je stigla i da se super provodi u rodnom gradu iako smo def podbacili sa mjestima za dobar izlazak...sadrzajima, svirkama...
meni je ovo katastrofa..bolje je bilo '97, '98...2000-te...(samo kada se sjetim prije par godina odlicno je bilo i u Slobodi, Underu, bastama po gradu, Club 65 skoro svaku noc baste pune, odlican repertoar, grupe....poslije iz godine u godinu uzas)
a sad vezano za topic - evo nesto gledam Drumer nam je kritizerski raspolozen...meni opet drago sto je omladina ponovo ozivjela zidice, trgove, parkove..iako tamo ne idem (malo sam to prerasla) ipak omladina nema gdje...a da se okolina mora cuvati, to def. stoji i treba radit na svijesti gradjana...
meni je ovo katastrofa..bolje je bilo '97, '98...2000-te...(samo kada se sjetim prije par godina odlicno je bilo i u Slobodi, Underu, bastama po gradu, Club 65 skoro svaku noc baste pune, odlican repertoar, grupe....poslije iz godine u godinu uzas)
a sad vezano za topic - evo nesto gledam Drumer nam je kritizerski raspolozen...meni opet drago sto je omladina ponovo ozivjela zidice, trgove, parkove..iako tamo ne idem (malo sam to prerasla) ipak omladina nema gdje...a da se okolina mora cuvati, to def. stoji i treba radit na svijesti gradjana...
-
Drumer
Ma omladina D.ka Ku.ac. I ja sam bio omladinac u ratu, i jos gore se nije imalo gdje, ali smo mi uvijek nalazili solucije , sta, gdje i kako. I bilo nam je dobro. Omladina nema ideja, i upali u kolotecinu pa svaku noc na zidic i roljaj. Pa ima puno vise stvari za raditi osim roljanja na zidicu. Omladina hoce sve na gotovo, da im se servira. Izadjem i ja na zidic, pa slusam sta omladina prica i kako razmislja, i sve sto cujem je kukanje i svi sve znaju i boli njih. I povrh svega toga baci ono smece, pa ja bi zabranio i rashchero sve odande kad to vidim. Sto se ne organizuju ako im je vec daleko kontejner ( cca 10 metara), imaju da se kupe kante pa nek postave sami sebi i nek bacaju. Ima se toga jos za reci al necu vise da tusim. Haj zdravo...sunday_morning wrote:vooozdra ''staroj ekipi''![]()
zao mi je sto Lucy nije napisala kada tacno dolazi..al' eto nadam se da je stigla i da se super provodi u rodnom gradu iako smo def podbacili sa mjestima za dobar izlazak...sadrzajima, svirkama...
- spreca
#43 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...
Kakvo je sada stanje na terenu 
-
Frooteky
#44 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...
Plaho plastično, a pomalo i staklenospreca wrote:Kakvo je sada stanje na terenu
- spreca
#45 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...
Znaci nista se ne mijenja 
-
Frooteky
#46 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...
Mijenja se ujutro kad komunalci počnu s radomspreca wrote:Znaci nista se ne mijenja
- spreca
#47 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...
Ma zato su placeniFrooteky wrote:Mijenja se ujutro kad komunalci počnu s radomspreca wrote:Znaci nista se ne mijenja
-
Incub
#48 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...
Ono je citava sramota za grad,
Kao sve "carsijska" djeca istaknutih tuzlaka a ostave smeca iza sebe kao da je bio EXit.
Kao sve se raja sredi tj. plafon provoda je napiti se pojeftino i onda paradirati u skupim krpicama. Ovamo su se spremni svakom narugati a ne vide ocaj u koji su zapali.
Znate je li kod nas uopste dozvoljena upotreba alkohola na javnom mjestu?
Kao sve "carsijska" djeca istaknutih tuzlaka a ostave smeca iza sebe kao da je bio EXit.
Kao sve se raja sredi tj. plafon provoda je napiti se pojeftino i onda paradirati u skupim krpicama. Ovamo su se spremni svakom narugati a ne vide ocaj u koji su zapali.
- spreca
#49 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...
Valjda gradski oci uopste ne razmisljaju o sramoti,inace se to nebi desavalo,policija ili eko policija bi trebalo da radi svoj posao.Stvarno SRAMOTA,nadam se da neko od onih ko pravi to ruglo da cita mozda ovaj pdf.i mozda kaze dosta vise ovog sranjaIncub wrote:Ono je citava sramota za grad,Kao sve "carsijska" djeca istaknutih tuzlaka a ostave smeca iza sebe kao da je bio EXit.
Ako se ne varam jedan forumas je pisao kako je tu nekad bilo i ribe i da su se kupali u Jali ali u 21 vijeku imamo to sto imamo.
Drago mi je da su nam ukinuli vize i da ce neko od tih mangupa otici na zapad i baciti gdjegod kaku flasu i da dobije jednu hiljadarku eura kazne za uspomenu na Eu.
- Skream