Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Tuzla, Bijeljina, Brčko, Gradačac, Živinice, Srebrenik, Lukavac, sve do Gračanice, Kladnja i Zvornika...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Drumer wrote:
Alfons Kauders wrote:
Drumer wrote:Jesi ti nesto danas negativan. Jel te to neka fufica povrijedila?? :D
da je bogdo to, poso i zdravlje... :D jebiga... :D al dobro je opet :D i ja od sutra gostujem tamo... da bacam smece... :D
Haj lijepo se provedi. I ako ti je cejf baci i ti malo da ne odudaras od okoline. Jer znas kako je, cim se malo izdvajas nisi u dure:) Ja vrlo rijetko tamo zalazim. Ja radije budem tamo na zidicu ispred pozorista. Na jali smrdi pishacha. Ubi ko tonja:))
ma sumnjam da cu i ja, mozda malo... previse naroda bude jebiga, nije to to... a to za pishacu... :D mene to otrijezni jebiga :D cim me zapahne dodjem sebi... :D
Drumer

Post by Drumer »

E pa tebi je to dobro znaci. mene i ako sam trijezan opuca pa budem ko pijan:)))
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Drumer wrote:E pa tebi je to dobro znaci. mene i ako sam trijezan opuca pa budem ko pijan:)))
jebiga, nisam ni ja reko da valja u pretjeranim kolicinama :D samo umjereno :D

dje se gore uopste ima izaci sad... nema djeda, cvjecare (mada tamo i nisam vala iso), sta je s undera ?
Drumer

Post by Drumer »

Alfons Kauders wrote:
Drumer wrote:E pa tebi je to dobro znaci. mene i ako sam trijezan opuca pa budem ko pijan:)))

dje se gore uopste ima izaci sad... nema djeda, cvjecare (mada tamo i nisam vala iso), sta je s undera ?
Ma nema se nigdje izaci osim undera. Osim ako ne zelis da ides u Romu ili nesto slicno:))) A ja nesto ni ne izlazim. Tako da mi je svejedno..
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Drumer wrote:
Alfons Kauders wrote:

Ma nema se nigdje izaci osim undera. Osim ako ne zelis da ides u Romu ili nesto slicno:))) A ja nesto ni ne izlazim. Tako da mi je svejedno..
ma haman mi je pa i najbolje i ne dolaziti gore... sinoc se napi na ulici, ni do jale da dodjem...
Drumer

Post by Drumer »

Alfons Kauders wrote:
Drumer wrote:
Alfons Kauders wrote: jebiga, nisam ni ja reko da valja u pretjeranim kolicinama :D samo umjereno :D

ma haman mi je pa i najbolje i ne dolaziti gore... sinoc se napi na ulici, ni do jale da dodjem...
Ma sta ces vamo, nista ne propustas. Ako nista drugo u SA imas nekog izbora. Meni vala sve dojadilo, tako da mi je mrsko izaci. vecras moram, jer sviram u underu, a u protivnom ne bi izaso nema tih para...
janje_

Post by janje_ »

Drumer wrote:Ma sta ces vamo, nista ne propustas. Ako nista drugo u SA imas nekog izbora. Meni vala sve dojadilo, tako da mi je mrsko izaci. vecras moram, jer sviram u underu, a u protivnom ne bi izaso nema tih para...
bumbar?
Drumer

Post by Drumer »

janje_ wrote:
Drumer wrote:Ma sta ces vamo, nista ne propustas. Ako nista drugo u SA imas nekog izbora. Meni vala sve dojadilo, tako da mi je mrsko izaci. vecras moram, jer sviram u underu, a u protivnom ne bi izaso nema tih para...
bumbar?
No no no no. Nije bumbar...
janje_

Post by janje_ »

Drumer wrote:
janje_ wrote:
bumbar?
sorry.. bi asocijacija. under.. drumer.. a brat mi dobar s bumbarom pravo, pa reko da nisi ti on.. heheh
Drumer

Post by Drumer »

janje_ wrote:
Drumer wrote:
janje_ wrote: bumbar?
sorry.. bi asocijacija. under.. drumer.. a brat mi dobar s bumbarom pravo, pa reko da nisi ti on.. heheh
Ma nije frka, ko ti je buraz a ko si ti? Mozda se znamo. Moze na PP.
fadill

Post by fadill »

..vozdra ljudi izvinjavam se na ubacivanju:) evo link glasajte za No Rules ..prvo u donjem desnom uglu klik na glasaj za demo bend , onda lijevo izadje spisak nadjete tu No Rules klik tu i to je to..hvala
pozz
Drumer

Post by Drumer »

fadill wrote:..vozdra ljudi izvinjavam se na ubacivanju:) evo link glasajte za No Rules ..prvo u donjem desnom uglu klik na glasaj za demo bend , onda lijevo izadje spisak nadjete tu No Rules klik tu i to je to..hvala
pozz
A gdje ti je link??? :roll:
fadill

Post by fadill »

Drumer wrote:
fadill wrote:..vozdra ljudi izvinjavam se na ubacivanju:) evo link glasajte za No Rules ..prvo u donjem desnom uglu klik na glasaj za demo bend , onda lijevo izadje spisak nadjete tu No Rules klik tu i to je to..hvala
pozz
A gdje ti je link??? :roll:
http://www.dirtyoldempire.com/festival/index.php

haha jebiga kad saljem 700 mailova pozz
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Glaso :)
spreca

Post by spreca »

glaso
sunday_morning

Post by sunday_morning »

vooozdra ''staroj ekipi'' :D :D zao mi je sto Lucy nije napisala kada tacno dolazi..al' eto nadam se da je stigla i da se super provodi u rodnom gradu iako smo def podbacili sa mjestima za dobar izlazak...sadrzajima, svirkama...
meni je ovo katastrofa..bolje je bilo '97, '98...2000-te...(samo kada se sjetim prije par godina odlicno je bilo i u Slobodi, Underu, bastama po gradu, Club 65 skoro svaku noc baste pune, odlican repertoar, grupe....poslije iz godine u godinu uzas)

a sad vezano za topic - evo nesto gledam Drumer nam je kritizerski raspolozen...meni opet drago sto je omladina ponovo ozivjela zidice, trgove, parkove..iako tamo ne idem (malo sam to prerasla) ipak omladina nema gdje...a da se okolina mora cuvati, to def. stoji i treba radit na svijesti gradjana...
Drumer

Post by Drumer »

sunday_morning wrote:vooozdra ''staroj ekipi'' :D :D zao mi je sto Lucy nije napisala kada tacno dolazi..al' eto nadam se da je stigla i da se super provodi u rodnom gradu iako smo def podbacili sa mjestima za dobar izlazak...sadrzajima, svirkama...
meni je ovo katastrofa..bolje je bilo '97, '98...2000-te...(samo kada se sjetim prije par godina odlicno je bilo i u Slobodi, Underu, bastama po gradu, Club 65 skoro svaku noc baste pune, odlican repertoar, grupe....poslije iz godine u godinu uzas)

a sad vezano za topic - evo nesto gledam Drumer nam je kritizerski raspolozen...meni opet drago sto je omladina ponovo ozivjela zidice, trgove, parkove..iako tamo ne idem (malo sam to prerasla) ipak omladina nema gdje...a da se okolina mora cuvati, to def. stoji i treba radit na svijesti gradjana...
Ma omladina D.ka Ku.ac. I ja sam bio omladinac u ratu, i jos gore se nije imalo gdje, ali smo mi uvijek nalazili solucije , sta, gdje i kako. I bilo nam je dobro. Omladina nema ideja, i upali u kolotecinu pa svaku noc na zidic i roljaj. Pa ima puno vise stvari za raditi osim roljanja na zidicu. Omladina hoce sve na gotovo, da im se servira. Izadjem i ja na zidic, pa slusam sta omladina prica i kako razmislja, i sve sto cujem je kukanje i svi sve znaju i boli njih. I povrh svega toga baci ono smece, pa ja bi zabranio i rashchero sve odande kad to vidim. Sto se ne organizuju ako im je vec daleko kontejner ( cca 10 metara), imaju da se kupe kante pa nek postave sami sebi i nek bacaju. Ima se toga jos za reci al necu vise da tusim. Haj zdravo...
spreca

#43 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Post by spreca »

Kakvo je sada stanje na terenu :D
Frooteky

#44 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Post by Frooteky »

spreca wrote:Kakvo je sada stanje na terenu :D
Plaho plastično, a pomalo i stakleno :mrgreen:
spreca

#45 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Post by spreca »

Znaci nista se ne mijenja :D
Frooteky

#46 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Post by Frooteky »

spreca wrote:Znaci nista se ne mijenja :D
Mijenja se ujutro kad komunalci počnu s radom :mrgreen:
spreca

#47 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Post by spreca »

Frooteky wrote:
spreca wrote:Znaci nista se ne mijenja :D
Mijenja se ujutro kad komunalci počnu s radom :mrgreen:
Ma zato su placeni :D ali ipak bilo bi pametnije kad bi konzumenti to mogli donijeti do kante za smece :-)
Incub

#48 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Post by Incub »

Ono je citava sramota za grad,
Kao sve "carsijska" djeca istaknutih tuzlaka a ostave smeca iza sebe kao da je bio EXit.
Kao sve se raja sredi tj. plafon provoda je napiti se pojeftino i onda paradirati u skupim krpicama. Ovamo su se spremni svakom narugati a ne vide ocaj u koji su zapali.
Znate je li kod nas uopste dozvoljena upotreba alkohola na javnom mjestu?
spreca

#49 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Post by spreca »

Incub wrote:Ono je citava sramota za grad,Kao sve "carsijska" djeca istaknutih tuzlaka a ostave smeca iza sebe kao da je bio EXit.
Kao sve se raja sredi tj. plafon provoda je napiti se pojeftino i onda paradirati u skupim krpicama. Ovamo su se spremni svakom narugati a ne vide ocaj u koji su zapali.
Znate je li kod nas uopste dozvoljena upotreba alkohola na javnom mjestu?
Valjda gradski oci uopste ne razmisljaju o sramoti,inace se to nebi desavalo,policija ili eko policija bi trebalo da radi svoj posao.Stvarno SRAMOTA,nadam se da neko od onih ko pravi to ruglo da cita mozda ovaj pdf.i mozda kaze dosta vise ovog sranja
Ako se ne varam jedan forumas je pisao kako je tu nekad bilo i ribe i da su se kupali u Jali ali u 21 vijeku imamo to sto imamo.
Drago mi je da su nam ukinuli vize i da ce neko od tih mangupa otici na zapad i baciti gdjegod kaku flasu i da dobije jednu hiljadarku eura kazne za uspomenu na Eu.
Skream

#50 Re: Tuzla-Popiti pice na Tzv. keju ili na Jali pa bacit smece...

Post by Skream »

Image
Post Reply