Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svemirski_Jebach wrote:ja nemam problem sa brojevima nego sa slovima...desava mi se stalno, da kad god negdje pogledam vidim ill A ili E ili O ili U ili I...jesam li ja normalan?
jesi, normalan si, samo me tvoj humor ponekad podsjeti na mene u petom osnovne, kad sam dobaciv'o gluposti iz zadnje klupe...
Svemirski je dano otisao u pm, bolje receno kad je dosao s ovu stranu atlantika
ma jarane zajebancija...treba brigu na veselje udariti.
jarane, jel se vidi da ja nacugan dolazim na forum?
teska buraz amerika ...a i skola nije laka. pa se ovdje istresam
Svemirski_Jebach wrote:ja nemam problem sa brojevima nego sa slovima...desava mi se stalno, da kad god negdje pogledam vidim ill A ili E ili O ili U ili I...jesam li ja normalan?
jesi, normalan si, samo me tvoj humor ponekad podsjeti na mene u petom osnovne, kad sam dobaciv'o gluposti iz zadnje klupe...
zoom66 wrote:ova tema je bila korisna utoliko shto me ponukala da pomjerim sat u profilu da mi pokazuje tachno vrijeme......stochko druze, prihvati sve savjete osim rashomonovog......fulo bi ba ko i sam bosmal shto je fula...:D:D
chujem da vidovita dzemila ima odgovore za sve, pa et'...:D:D
Evo Dzemke, sve sam iza coska izvirivala
Elem, rataru to niJesu dobri znakovi....nego kad ti se to opet desi, pljuni tri-put iza sebe, reci mir-mir-mir-niko-nije-kriv i uhvati se za desnu sisu i reci 4 puta "Pu na Fahru" ...i zli duhovi ce otici, hopefuly, na Fahru Radoncica