nego treba radikalno mjenjati urednicku politiku na 99% medija u zemlji.
Recimo,mene ne emituje niko kod nas,a po USA i Evropi me ima
Ako treba tenkovima,al da skinemo ovo smetlje on the air
Moderator: _BataZiv_0809
Evo modifikovao sam post, Murise, bio sam napisao "svoj Fusion-stil" umjesto "tvoj...", zato isprika.
Ja sam ovo "Ima`l ko jaci" stavio , poshto mi sutra chumur stizhe ...muris varajic wrote:U potpunosti si u pravu..tu sigurno nema takmicenja i nesmije ga biti..
I ja sam malo kritikovao ono "ima li ko jaci" jer nije tome mjesto u muzici
al svakako hvala kolegi koji je postavio ovu temu ovdje i pruzio vam mogucnost da diskutujete o meni o mom radu..![]()
Veliki pozdrav svima
Pa ima Murisa vidi ga kolki je moci ce to on.Kid_A wrote:Ja sam ovo "Ima`l ko jaci" stavio , poshto mi sutra chumur stizhe ...muris varajic wrote:U potpunosti si u pravu..tu sigurno nema takmicenja i nesmije ga biti..
I ja sam malo kritikovao ono "ima li ko jaci" jer nije tome mjesto u muzici
al svakako hvala kolegi koji je postavio ovu temu ovdje i pruzio vam mogucnost da diskutujete o meni o mom radu..![]()
Veliki pozdrav svima
Pa ako ima ko ...
Mislim da NOVAC odgaja medije Murise, u tome je najveci problem.muris varajic wrote:Kid-u ,nemoj da mi se ljutis,neg ima ljudi koji to "jaci" odmah shvate kao utrku:).
A sto se tice medija,dopustili su da njih publika odgaja a ne oni publiku...
I da nema interneta sto kolega rece ranije..bilo bi svega:)
eh murga lijepo je sto si uspio.svaka cast...muris varajic wrote:Mislim da ovo "jachi" bas i nije prikladno za muziku,vise za boks mozda:)
A sto je Hota tice, to je moj drug sa kojim se cujem svaki dan,extra svirac
i koji ima od mene samo rijeci hvale i svaku podrsku.
A evo jedan mali prijedlog za sve koji su ovdje.
Imat cu uskoro ekipu spremnu sa ove moje stvari + coveri,
(Amar bubanj i moj brat Haris bass),pa ukoliko je neko zainteresovan
da radi booking po BiH,nek se javi:)
Pozdrav svima
kid, lepa brena je zgrada u foci kojoj je muris stanovao kao i dosta moje raje.Kid_A wrote:muris varajic wrote:lol..Naravno,Brene i te kako al raje malo slabije,naglo se sve to desilo
pa i sjecanja lakse izblijedila![]()
A gitara je izbacila karate iz opticaja negdje 93.
Kakva crna brena dragi Murise:):)
Murat Sabanovic wrote:kid, lepa brena je zgrada u foci kojoj je muris stanovao kao i dosta moje raje.Kid_A wrote:muris varajic wrote:lol..Naravno,Brene i te kako al raje malo slabije,naglo se sve to desilo
pa i sjecanja lakse izblijedila![]()
A gitara je izbacila karate iz opticaja negdje 93.
Kakva crna brena dragi Murise:):)
murga(lepobrenac) ,nadam se da nisi bar zaboravio mema,pita, mujicu ,seja... (ostale necu nabrajati jer nisu ni nisu bitni)
a i da si karate nastavio mislim da bi daleko dogur'o.al' izabro si bolju opciju..
samo nastavi tako
naravno da su mediji dosta krivi za ovu situaciju.muris varajic wrote:Naravno,novac tu ima presudnu uluogu,al mediji bi imak trebali imati jednu
edukacijsku notu u svom programu..
tako je bar bilo u onom sistemu dok vazili neki kriteriji,
sto danas nazalost nije slucaj