A ovoj je kao zanimanje PR managerHierarchia wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
POGLEDAJTE OVE BH. DAME
Moderator: anex
-
Sarajevski Marlboro
-
Sarajevski Marlboro
Mislis da su imale sminkerazena21 wrote:Pravo su ih ruzno nasminkali
- zena21
Pa trebalo bi da su imale prof. sminkere, ali opet ko zna... fakat ne mogu da vjerujem da bi ih neki pro ovako ruzno nasminkaoSarajevski Marlboro wrote:Mislis da su imale sminkerazena21 wrote:Pravo su ih ruzno nasminkalija mislim da su se jadne same sminkale.. koliko para, toliko muzike...
-
Hierarchia
Mene vise zanima kakav je ovo puder. Je li sa Otoke ili Ciglana? 
- gladna sam

ako je ova 88 godiste, onda stvarno ne znam sta da kazem

ocajno sve u svemu
-
mamica papucarka
nemojte ih viseeeeeeeeee
mene lijepo stid, kao da sam ja na tim fotkama 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ih, tamo u njihovoj galeriji ima i bivsa djevojka od dr. zoo...mamica 31 wrote:nemojte ih viseeeeeeeeeemene lijepo stid, kao da sam ja na tim fotkama
penzioner, super si reklamirao sajt, svaka cast
-
mIRCerka
Igrom slucaja, odlicno poznajem jednu promoterku koja se time bavi vec 5 godina...Vingo wrote:A jel ima neka klauzula po kojoj promotorka mora biti prelijepa? Malo je besmisleno ovo komentarisanje njihovog izgleda...Nisu to manekenke, ni hostese...
nepisano pravilo je da mora biti lijepa za oko, prijatnog duha, jer ti ne moze jedna smrdljiva rascupana kobiletina bez zuba prodavati recimo sapun ili kaladont...
A ovdje se raja vise sprda, koliko vidim, sa fotografom i sminkerom nego sa samim curama...
ali fakat, pola slika u galeriji pripada curama koje su od mene mladje 8-10 godina, i uljepsale su mi dan! Izgledaju ko moja tetka!
PS Ko im je kriv, sto je online, dostupno je svima
- chocolate_girl
Vingo wrote:A jel ima neka klauzula po kojoj promotorka mora biti prelijepa? Malo je besmisleno ovo komentarisanje njihovog izgleda...Nisu to manekenke, ni hostese...
ko ti rece da nisu manekenke?!
to je njzalosnije... sto jesu
-
mIRCerka
E pa nisu ni svjetski modeli ni zvijezde nesto ljepsi, ali makar imaju super sminkere i fotografe...chocolate_girl wrote:Vingo wrote:A jel ima neka klauzula po kojoj promotorka mora biti prelijepa? Malo je besmisleno ovo komentarisanje njihovog izgleda...Nisu to manekenke, ni hostese...![]()
![]()
![]()
![]()
ko ti rece da nisu manekenke?!
to je njzalosnije... sto jesu

-
mamica papucarka
jebi ga, barem ih neko zna nasminkat 
-
mIRCerka
u Konica Centru kod robota u Hrasnom radi M. kojeg ja zovem Biba...mamica 31 wrote:jebi ga, barem ih neko zna nasminkat
kad god nosim slike na razvijanje, on meni digiralno ocisti lice, budem macka i po! Ukloni chibe, sredi obrve, sredi podocnjake, i to bez nekog velikog truda...
FOTOGRAFU, STVARNO SI USRO STVAR, MERIMA JE PRESLATKO BICE, A NA TVOJIM FOTKAMA IZGLEDA KO MOJA TETKA !!!
- gladna sam
ja mislim da je bilo i stelepenzioner wrote:Na web sajtu fino piše da su sve djevojke prošle rigorozne intervjue i da su odabrane najbolje. .

-
mamica papucarka
hajd nek sad znam... Vrijeme mi je za remont pa da ne zalutam na pogresnu adresumIRCerka wrote:u Konica Centru kod robota u Hrasnom radi M. kojeg ja zovem Biba...mamica 31 wrote:jebi ga, barem ih neko zna nasminkat
kad god nosim slike na razvijanje, on meni digiralno ocisti lice, budem macka i po! Ukloni chibe, sredi obrve, sredi podocnjake, i to bez nekog velikog truda...
FOTOGRAFU, STVARNO SI USRO STVAR, MERIMA JE PRESLATKO BICE, A NA TVOJIM FOTKAMA IZGLEDA KO MOJA TETKA !!!
-
amrino
I ja znam jednu od ovih...cura je lijepa, zgodna...a ove slike...ma ne mogu da vjerujem- NIDJE VEZE!
Ne krivim ja fotografa ni sminkera nego tog sto ih je unajmio...pa haj i to al umjesto da im se na*ebo mame kad je vidio slike- on ih objavio...ma uzas!

Ne krivim ja fotografa ni sminkera nego tog sto ih je unajmio...pa haj i to al umjesto da im se na*ebo mame kad je vidio slike- on ih objavio...ma uzas!
-
silence_is_sexy
prepisano sa ona.baAdvija Karić
Godina rodjenja: 1988
Visina: 169
Tezina: 54
Zanimanje: Učenica
Hobi: Ples,Moda
Kratko predstavljanje: Medicinska škola,Volim modu i rado nosim revije na poziv mladih kreatora.Noćne prezentacije,Ima momka,No limit izlaz,
Dosadašnji angažmani: Heineken,Mita,HVB-banka,Model.
"no limit izlaz".... prejako...