BiH zemlja mržnje, korupcije i nasilja

Bosnian_spring

Post by Bosnian_spring »

Bl_ManiaC wrote:
Svemirski_Jebach wrote:ja eto state department treba rjesavati probleme po bosni, state department treba ujediniti skole, oni trebaju donijet i provodit zakone protiv diskriminacije...sta je vama?? :roll: :roll:

Jel to oni trebaju uraditi ili mi? Ko je odgovoran za ovu zemlju? Oni u ruandi? Ili mi? Jesu li nasi politicari i vlast ovdje sta odgovorni? Ili su oni super i nisu nista krivi?

Za sve ovo krivi su ljudi koji su na vlasti u BiH i niko drugi (i narod jer za njih glasa).

hocemo li jednom u zivotu, makar, preuzeti odgovornost za nesto a ne kriviti nekoga i cekati nekoga da nase probleme rijesi za nas..

potpisujem

slazem se
Svemirski, jako lijepo receno. Pogodio si u "sridu".
BISCANIN2

Post by BISCANIN2 »

Dečki su otkrili AMERIKU :D , BOSNA zemlja mina ,korupcije , podjeljenosti ,gle čuda mi to nismo znali :D .
Ha majko moja teme .
Mi se ponašamo ko da smo izašli iz rata ima 10 god. :D .
TheWatcher

#28 stoka seljacka ....

Post by TheWatcher »

ja sam iz sarajeva pa cu o njemu i govoriti ... prvo su nam dosli oni iz hebene istocne hercegovine (bruka njih) , onda su nam dosle silne hebene sandzaklije za sto mozemo da zahvalimo onom konju ejubu ganicu (sada je sarajevo sandzak-city) , pa onda jos hebeniji siptari (mescini pola kosova u sarajevu) i na kraju ove ODVRATNE BRADATE NAKAZE il ti VEHABIJE (a za to mozemo da zahvalimo nasem finom Aliji jebo im on mater svima)... a za svo to vrijeme ovaj nekad divan grad je napustilo hiljade mladih,pametnih i strucnih ljudi koji sada uzivaju reputaciju na zapadu kao pametni ljudi...i onda se neko cudi kada kazes da nemas posla u sarajevu...kako da imam od ove silne gamadi koja se nakotila ovde...i kosovo hoce nezavisnost hahahahaha ... pa to je leglo prostitucije,droge i trgovine mladim djevojkama...

upozorenje pred ban!!!

z66
Jastreb35

#29 Re: stoka seljacka ....

Post by Jastreb35 »

TheWatcher wrote:ja sam iz sarajeva pa cu o njemu i govoriti ... prvo su nam dosli oni iz hebene istocne hercegovine (bruka njih) , onda su nam dosle silne hebene sandzaklije za sto mozemo da zahvalimo onom konju ejubu ganicu (sada je sarajevo sandzak-city) , pa onda jos hebeniji siptari (mescini pola kosova u sarajevu) ........
Kao uostalom i dedo ti koji je iz Rogatice dosao pjesice s trudnom zenom i komadicem osusenog teleceg vrata, da ostane u kucerku na Bistriku, a da mu se unuce moze folirati nekakvim kvazivrijednostima, kojim su maltretirali samog dedu isti oni likovi po cijem je kalupu unuk rastao.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#30 Re: stoka seljacka ....

Post by Nosferatu »

Jastreb35 wrote:
TheWatcher wrote:ja sam iz sarajeva pa cu o njemu i govoriti ... prvo su nam dosli oni iz hebene istocne hercegovine (bruka njih) , onda su nam dosle silne hebene sandzaklije za sto mozemo da zahvalimo onom konju ejubu ganicu (sada je sarajevo sandzak-city) , pa onda jos hebeniji siptari (mescini pola kosova u sarajevu) ........
Kao uostalom i dedo ti koji je iz Rogatice dosao pjesice s trudnom zenom i komadicem osusenog teleceg vrata, da ostane u kucerku na Bistriku, a da mu se unuce moze folirati nekakvim kvazivrijednostima, kojim su maltretirali samog dedu isti oni likovi po cijem je kalupu unuk rastao.
Da, da. Danas je kvazi-vrijednost biti Sarajlija ali je prava i istinska vrijednost biti Bosnjak.
Jastreb35

Post by Jastreb35 »

Ja nisam Bosnjak, a rodjenje u jednom ili drugom gradu ne utjece na vrijednost pojedinca. Sarajevo je lijep grad, a Sarajlija ima i casnih i kvarnih, tako da dolazak casnih i kvarnih Sandzaklija ili Albanaca nece utjecati na percepciju dobrog i loseg.
_sa_

Post by _sa_ »

Bosnian_spring wrote:
Malo je licemjerno govoriti o licemjernosti drugih sa ovako licemjernim politicarima i narodom koji imamo. Sav narod govori kako su politicari losi, pokvareni, lopovi, a opet sutra izadje i glasa za njih i divi im se :shock: Kakvo licemjerstvo i to one najgore vrste!!!

Ako vec hoces da kritikujes, onda imas mnogo nam blize susjede EU koji regularno (poput nas samih) modifikuju istoriju, kriju stvari, prave se "gluhim" i sl.
apsolutno si fulio ono o cemu pricam
nasa zemlja je poslijeratna, nista ne valja i slazem se sa svakom kritikom.
kad kazem da su licemjeri to se odnosi na ovo:
- za sve zemlje su izdali izvjestaje o krsenju ljudskih prava
- za sebe NISU
- u svakoj zemlji se krse ljudska prava
- u americi postoji i rasizam, i narko-mafija, ima ugrozenih kategorija tona, zlostavljana djeca i zene, oruzje, serijske ubice itd itd.
ako ce vec kritikovati CIJELI SVIJET i glumiti svima deruznog policajca od pada SSSR-a - onda nek navedu i izvjestaj o krsenju ljudskih prava u americi.
to je sve
Post Reply