whow wrote:Buraz ti se ovdje pravo isprosipa:Better Man wrote:Imam dvojku devedesteto godište i moj tata je prvi vlasnik. Za ovih nepunih sedamnaest godina nikad se ništa nije pokvarilo, izuzev što se mijenja potrošna roba. Lično mislim da je ne samo golf 2, već inaće golf kao marka prevaziđen. U skoroj budučnosti planiram da uzmem novog Clia, a golf ostaje svakako starcima. Danas samo budala može dati par hiljada na golfa dvojku, jer budimo realni ne vrijedi te pare i što neko spomenu u Njemačkoj plaćaju da ih presuju na otpadu, ali ima glupi Bosanac koji će kupiti taj otpad od Golfa dvojke! Kupi čovjek dvojku i kaže dobra je 90 godište, prešla 120 hiljada, a ne zna budala da je vlasnik vratio sat, ili ga nije ni vratio, već je prešao milion i 120 hiljada kilometara sa dvojkom! Ovi što dilaju polovna auta kupi u Njemačkoj za 2000 Km dvojku i ovdje je proda za 5000 do 7000 km glupom Bosancu, koji sav sretan misli da je osvojio svijet, jer ima Golfa dvojku, a ne zna da je ispao najveća budala!
1.0) Golf prevaziden kao marka- eminentni strucnjaci auto industrije smatraju da je upravo Golf V lider u svome segmentu sto potvrduju brojni uporedni testovi te misljenja strucnjaka u Europi i Americi kao i status Auta Godine u mnogim europskim drzavama te status najprodavanijeg auta u europi dvije godine redom. Ti se evo nasao da tvrdis kako je eto Golf prevazidzen.
1.1) Clio pripada sub compact clasi dok Golf pripada compact clasi - Clio je doduse mnogo jeftiniji od Golfa sto je mnogima odlucujuci agrument.
1.2) Tvrdis da ti se Golf nikada nije pokvario za 17 godina da bi poslije rekao kako nije vrijedan novaca koje ljudi placaju. Ovo je veoma kontradiktorna tvrdnja, zamisli samo koliku si lovu ustedio na popravkama.
1.3) Tvrdis kako su Bosanci glupi nazalost ponovo prosudujes po sebi .
1.4) Glede Klia nemam iskustva sa ovim autom ali mislim da nije bez razloga da se ovaj automobil ne prodaje na sjeverno americkom trzistu.[/]
Nije razlog samo u kvaliteti, imaju i francuzi dobrih auta, vjeruj da se ovdje vise radi o politici. Nece ameri pustiti da francuz udje na ovo trziste vise nikad, eto zivi bili pa vidjeli.
Slazem se sa ostalim tackama