Sta bi radili sa 200000 KM?
-
r_faruk
eh.... ovako, moja nana ti pravi jednu kremu protiv jedne kozne bolesti koja se u narodu zove mujasil, a pravo ime joj ne znam, i fazon je da doktori to ne mogu izlijeciti, a ona moze, uglavnom da bi se taj lijek distribuirao i zaradili milioni potrebno je ispitivanje par godina, a ono kosta........... ne znam koliko ali kosta, tako da kad bih imao taj novac, za minimalno 5-10 godina bih bio milioner a mozda i milijarder, tako da............ ulozio bih u taj lijek..............
- manijak1
Uložiš u FK Željezničar
i pare ti se vrate već slijedeće godine.
A ovako među nama
proizvodnja zdrave i nezdrave hrane bilo biljnog bilo životinjskog porijekla je ,uz par Zakona koje bi trebalo donijeti nesretno Vijeće ministara, perspektivan sektor za oplođivanje
kapitala.
P.S Ne zaboravi uplatiti Sa-x 164,50 KM zbog realizacije egzistencijalnog pitanja a nas ko
pita
.
A ovako među nama
P.S Ne zaboravi uplatiti Sa-x 164,50 KM zbog realizacije egzistencijalnog pitanja a nas ko
- manijak1
E pa Kame
pitanje je da li bi mogao steći uslove za plaćanje školarine 
-
LudoALudjiJA
pitanje je svakako pogresno koncipirano
"sta biste uradili sa 200000 KM?"
mislim da nije pitanje sta bi covjek uradio sa tim parama, vec sta bi one uradile sa njim,
tj. za, lingviste-od njeg
rijetki su ljudi koji su poput platine-imuni na kvarenje...vecinom su ljudi poput nekonzervisanih prehrambenih proizvoda ljeti, bez frizidera
"sta biste uradili sa 200000 KM?"
mislim da nije pitanje sta bi covjek uradio sa tim parama, vec sta bi one uradile sa njim,
rijetki su ljudi koji su poput platine-imuni na kvarenje...vecinom su ljudi poput nekonzervisanih prehrambenih proizvoda ljeti, bez frizidera
-
kame
Ako nista, pokusao bih. Ako ne bih uspio uskociti na Oksfordmanijak1 wrote:E pa Kamepitanje je da li bi mogao steći uslove za plaćanje školarine
Ali sigurno ne bih otvorio kafanu ili nesto slicno. To nije moj stil.
Kad bih imao pare trosio bih ih. Nemilice.
Od ulaganja u biznis (narocito s tako malom sumom novca) nemas fajde.
Narocito ako to nemas kome ostaviti.
- manijak1
Ma
i to što kažeš Cambridge ti ne gine 

-
blenta
i ti sad vako hoces besplatan savjet od eminentnih strucnjaka za koji bi ti svako na zapadu uzeo min 10 % od navedene sume... ne ide to tako...
zezam se naravno...
ako hoces biznis i imas zivce, nadjes neku losu a jeftinu kucu, to se da ovdje, sredis je dignes joj cijenu za nekih 200% i to je moguce i eto ti zarade...
sve u svemu nekretnine su zakon
zezam se naravno...
ako hoces biznis i imas zivce, nadjes neku losu a jeftinu kucu, to se da ovdje, sredis je dignes joj cijenu za nekih 200% i to je moguce i eto ti zarade...
sve u svemu nekretnine su zakon
-
arci
#40 Re: Sta bi radili sa 200000 KM?
Pa i nije neka svota ako hoces da se pozabavis necim ozbiljnim.The.Man wrote:Ja bas kao i dosta nas evo sam na zapadu vec niz godina. Pomalo se radilo i nesto zaradilo ali i sve ovo ovamo dosadilo. Sve razmisljam da se vratim nazad u Bosnu ali neznam sam sta da radim akda se vratim??
Imal' neko nekih sugestija, kako sto se tice poslovanja, trgovine ili bilo kakvih drugih poslovnih aktivnosti. Maximum budzet mi je do 200 000 KM?
Kad kazem "ozbiljno" mislim da Bosni treba nesto iliti neko ko ce
se baviti proizvodnim radom.A sta?Dobro pitanje?!Trenutno postoji
milion kafana i isto toliko prodavnica mjesovite robe
-
winetou
Predloži nekom mobilnom operatoru saradnju.
Moguća je upotreba starih mobitela u svrhu lociranja automobila.
Neko ukrade auto a ti ga lociraš putem interneta.
Mobilna ekonomija

Zapravo svaki vid "surveillance" biznisa bi možda mogao biti profitabilan u Bosni.
Moguća je upotreba starih mobitela u svrhu lociranja automobila.
Neko ukrade auto a ti ga lociraš putem interneta.
Mobilna ekonomija
Zapravo svaki vid "surveillance" biznisa bi možda mogao biti profitabilan u Bosni.