Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svemirski_Jebach wrote:kakav poljubac mamice...nemoj mi te romantike
pa jest bas romantika A ostalo mi je u sjecanju, poslije kada su prijateljice pricale kako se ljubi Ja to nista nisam znala I sada mi suze na oci navru kada se toga sjetim Boga pitaj jel tipu bilo smijesno
It aint nothing like the first time
Im tryna tell you i can blow your mind
Baby if i touch you here and kiss you there
Gonna fall in love shorty, best beware
I see she up on top
You all on my jock
Imma do it nonstop, until your cherry pop
Imma keep going and going, the energizer bunny
Mr long john all in your tummy
Girl im the man, i- i- im the man
I push the right buttons and the sex on demand
Oh yea i like it slow
Baby be easy
Ooo, watch ya teeth
Baby be easy
Tell me your vicky secrets, tell me all the dirt
You smell like peaches, must bath & body works
Love the way your body work, imma make your body rock
Once you climax, you feel the aftershock
Yea i know i know, i still aint went soft
But i gotta go, lets hit the shower baby, its time to rinse off
I'll wash yours, you wash mine, i adore it the first time
I blew yours, you blew mines, sometimes i'll drop you a line
But look dont tell nobody, just keep it on the low
Not your best friend, not your cousin, nobodys gotta know
I know it sounds crazy, but thats just how it is
Više se sjećam nečeg mnogo prije prije tog. Bio sam treći razred, ona šesti.
Da sad ne nabajam okolnosti koje su dovele do tog kako smo se našli u njenoj sobi.
Prvo smo se igrali neke dječje igre, potom se počeli hrvati na njenom krevetu i u neka doba, ona se skinula i rekla nešto u smislu da se j**emo. Prvo sam je iz znatiželje dobro pogledao po onim meni dotad nepoznatim mjestima i....predložio da nastavimo s prijašnjim hrvanjem.
Godinu – dvije kasnije, kad mi se javio taj osjećaj (znate na šta mislim) bilo mi krivo što se nisam onda seksao...no, bilo je kasno...nisam više bio u njenom gradu
-Na zaadnjem sjedistuuu moogaa autaaaaa, ooo oooo oo...
a, ono malo potijesno, a u nje' uske farmerice, pa nikad svuc' a ja se tresem ko' jermenija..... i na kraju traja tri sekunde, a u pm reko'
Hm....ja se dobro sjecam toga ...mozda ne bas svih detalja jer desilo se to bogme podavno....ali moze se reci da se sjecam. Onako bez ikakvih pokusaja da ista uljepsavam ....kad mi je bilo prvi put ...ja sam kixao...tj nisam mogao. Eto vam sad ....pa nek se ovi turbo-svaleri smiju.
Dugo godina nakon toga sam se tjesio da je to u biti bilo do toga sto nisam znao kako to treba....sto sam previse razmisljeo o tome...sto sam brinuo hocel biti prekratko...sto sam brinuo da ne ostane trudna ...i sto sam brinuo brigu koju nije trebalo brinuti.
Njoj naravno nije bilo prvi put ...pa je sacekala drugi put ...tad sam uspio ... pokusao sam poslusati savjete starijih jebacha ...da ne zavrsim sav posao prije nego sto u sebi stignem otpjevati cijelu pjesmu Djulzulejhu (verzija Z. Imamovica ) ....nisam u toj nakani uspio naravski....Dogurao sam mozda tamo negdje do stiha: "po bostanu seta" (ali nisam fushario, pjevao sam u originalnom taktu i tempu) i nakon toga se u behutu strovalio pored nje .... 10 minuta nisam znao za sebe...a onda me je ona gurnula laktom i rekla hajde se obrisi i operi ...isprljaces carsaf.