Umjetnost zavodjenja?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- GandalfSivi
Pa mora liciti na nesta prije nego sto uopste izadjem sa njom, pa jel'?
- nebojeplavo
Zar nije tema o zavodjenju prije izlaska 
-
Sarajevski Marlboro
Pa da.. tema jeste vezana za zavodjenje prije izlaska, sexa, braka i td itdnebojeplavo wrote:Zar nije tema o zavodjenju prije izlaska
-
mamica papucarka
prica mi jedan tip onako pripit.
Kaze, malo cugno saletio neku super zensku, te je uspije obrlatit. Kad se ujutro mamuran probudio, pored njega lezi Toma Zdavkovic
. Kaze, zenska ista Toma Zdravkovic 
Kaze, malo cugno saletio neku super zensku, te je uspije obrlatit. Kad se ujutro mamuran probudio, pored njega lezi Toma Zdavkovic
-
Sarajevski Marlboro
Jos kad bih povjerovao pricimamica 31 wrote:prica mi jedan tip onako pripit.
Kaze, malo cugno saletio neku super zensku, te je uspije obrlatit. Kad se ujutro mamuran probudio, pored njega lezi Toma Zdavkovic. Kaze, zenska ista Toma Zdravkovic
- nebojeplavo
Kad bi nekako bioloski gledali, rekla bih da bi mozda vise veze imao period ovulacije, obzirom da je to plodno razdoblje.Sarajevski Marlboro wrote:Pa da.. tema jeste vezana za zavodjenje prije izlaska, sexa, braka i td itdnebojeplavo wrote:Zar nije tema o zavodjenju prije izlaskaNego, da li zaista pms utice na neko drugacije, agresivnije zavodjenje, nego u "normalnim" danima?
A za sebe ne znam, nisam nikad obracala paznju, zavisi od raspolozenja
-
Sarajevski Marlboro
Eh kad bi muskarci imali ta plodna razdobljanebojeplavo wrote:Kad bi nekako bioloski gledali, rekla bih da bi mozda vise veze imao period ovulacije, obzirom da je to plodno razdoblje.Sarajevski Marlboro wrote:Pa da.. tema jeste vezana za zavodjenje prije izlaska, sexa, braka i td itdnebojeplavo wrote:Zar nije tema o zavodjenju prije izlaskaNego, da li zaista pms utice na neko drugacije, agresivnije zavodjenje, nego u "normalnim" danima?
A za sebe ne znam, nisam nikad obracala paznju, zavisi od raspolozenja
- nebojeplavo
jel ti to ovulirastech10 wrote:A sta je sa periodom ovulacije?
-
Sarajevski Marlboro
mlada i zelena wrote:Znas kakve su macke kad im "naumpadne", e ja sam takva do drugog dana menze..ne znam za ostale zene...Sarajevski Marlboro wrote:Pa da.. tema jeste vezana za zavodjenje prije izlaska, sexa, braka i td itdnebojeplavo wrote:Zar nije tema o zavodjenju prije izlaskaNego, da li zaista pms utice na neko drugacije, agresivnije zavodjenje, nego u "normalnim" danima?
- nebojeplavo
A sad je mjesec februar - macje veljaceSarajevski Marlboro wrote:mlada i zelena wrote:Znas kakve su macke kad im "naumpadne", e ja sam takva do drugog dana menze..ne znam za ostale zene...Sarajevski Marlboro wrote: Pa da.. tema jeste vezana za zavodjenje prije izlaska, sexa, braka i td itdNego, da li zaista pms utice na neko drugacije, agresivnije zavodjenje, nego u "normalnim" danima?
Ovo mi je super poredjenje... sad mi je sve jasno
Ubuduce mi molim vas dame sve slikovito opisujte
-
Sarajevski Marlboro
Na zalost... jos samo... 2 i kusur dananebojeplavo wrote:A sad je mjesec februar - macje veljaceSarajevski Marlboro wrote:mlada i zelena wrote: Znas kakve su macke kad im "naumpadne", e ja sam takva do drugog dana menze..ne znam za ostale zene...Ovo mi je super poredjenje... sad mi je sve jasno
![]()
![]()
- nebojeplavo
Ovako, prvo je pitas kad je imala zadnju menstruaciju. Onda odes na ovaj link http://mladost.plivazdravlje.hr/?sectio ... u=kalendar ukucas trazene podatke i sve ce ti se samo izracunati.Chischo wrote:de nam recite kako cemo jos primjetiti kad vam je taj period "povampirenja",
jel se samo napusete ili sta???
da i ja nesto umetnem...
Sretno!
- nebojeplavo
A ti gubis dragocjene minute za racunarom, ccccSarajevski Marlboro wrote:Na zalost... jos samo... 2 i kusur dananebojeplavo wrote:A sad je mjesec februar - macje veljaceSarajevski Marlboro wrote:Ovo mi je super poredjenje... sad mi je sve jasno
![]()
![]()
![]()
-
Sarajevski Marlboro
nebojeplavo wrote:Ovako, prvo je pitas kad je imala zadnju menstruaciju. Onda odes na ovaj link http://mladost.plivazdravlje.hr/?sectio ... u=kalendar ukucas trazene podatke i sve ce ti se samo izracunati.Chischo wrote:de nam recite kako cemo jos primjetiti kad vam je taj period "povampirenja",
da i ja nesto umetnem...
Sretno!
![]()
![]()
-
Sarajevski Marlboro
Ma nadam se da ce vam se plodno razdoblje nastaviti i u martu... proljece fazoni, cvijece, suncenebojeplavo wrote:A ti gubis dragocjene minute za racunarom, ccccSarajevski Marlboro wrote:Na zalost... jos samo... 2 i kusur dananebojeplavo wrote: A sad je mjesec februar - macje veljace![]()
![]()
![]()
![]()
- nebojeplavo
Onda, bojim se da ces morati i ti obaviti privatno istrazivanje na osnovu onog gore linka, za svaki slucajSarajevski Marlboro wrote: Ma nadam se da ce vam se plodno razdoblje nastaviti i u martu... proljece fazoni, cvijece, sunce
-
Sarajevski Marlboro
Ma ja to odokativno procjenimnebojeplavo wrote:Onda, bojim se da ces morati i ti obaviti privatno istrazivanje na osnovu onog gore linka, za svaki slucajSarajevski Marlboro wrote: Ma nadam se da ce vam se plodno razdoblje nastaviti i u martu... proljece fazoni, cvijece, sunce![]()
![]()
-
Sarajevski Marlboro
Ma jok, covjek se samo htio pohvaliti sa ovom ljuljni me slicicommlada i zelena wrote:čišćo jesi ti to nama zagorio?Chischo wrote:de nam recite kako cemo jos primjetiti kad vam je taj period "povampirenja",
da i ja nesto umetnem...
- Chischo
zar se ne vidi?mlada i zelena wrote:čišćo jesi ti to nama zagorio?Chischo wrote:de nam recite kako cemo jos primjetiti kad vam je taj period "povampirenja",
da i ja nesto umetnem...
a ovo za gay.hr , nevermind...
-
Sarajevski Marlboro
stochar wrote: ako se zrtva nasmije, znaci da prihvata igru.