NOVA TV: Postaje li Zagreb prijestolnica turbo folka?

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Ivy

#26 Re: NOVA TV: Postaje li Zagreb prijestolnica turbo folka?

Post by Ivy »

Wolfheart wrote:
Ivy wrote:Mega koncert srpskih i bosanskih folk pjevača na zagrebačkom velesajmu 7. ožujka izazvao je neviđen interes. I dok ogorčene braniteljske Udruge traže otkazivanje koncerta, u zagrebačkom poglavarstvu kažu: 'tko plati neka i svira.' Više u video prilogu.

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hr ... _34291.php

Oplakah :D sto ne mogu nairende kora...
Ovo je jako sokantna i uznemiravajuca vijest za Zagreb!! Pa Zagrebu pored svih seljackih klubova u kojima narodnjaci najgore vrste iz Srbije sviraju samo je jos ovo falilo :roll: Jebeni festival seljakluka...mozete samo misliti u sta se Zagreb pretvara kad im se Folk Fest desava na Velesajmu :shock:

Ja da sam na mjestu skinsa i slicnih grupa po Zagrebu, hitno bi se organizovo i sprijecio ovo po svaku cijenu!!
hahahahahahahaha. jasta radi. zabraniti ko gay paradu! hahaha :D :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

jebli te skinsi :D

evo i u jednom od zadnjih alternativnih utočišta močvari zveckalo oružje...pucalo se i pogađalo, a i noževima se bolo...simptomatično je da se opet spominju i skinski i narodnjaci kao mogući trigeri...mada niko ne zna šta se ustvari zbilo

lijepa kuća i lijepi internet :D
Wolfheart

Post by Wolfheart »

ma popizdio sam pa sam spomeno skinse, onako bubno...kontam vrijedilo bi ih iskoristiti sad u ovom slucaju. enivej, ovo je rak, koji je davno metastazirao u Zagrebu. nazalost.
Wolfheart

#29 Re: NOVA TV: Postaje li Zagreb prijestolnica turbo folka?

Post by Wolfheart »

Ivy wrote:
Wolfheart wrote:
Ivy wrote:Mega koncert srpskih i bosanskih folk pjevača na zagrebačkom velesajmu 7. ožujka izazvao je neviđen interes. I dok ogorčene braniteljske Udruge traže otkazivanje koncerta, u zagrebačkom poglavarstvu kažu: 'tko plati neka i svira.' Više u video prilogu.

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hr ... _34291.php

Oplakah :D sto ne mogu nairende kora...
Ovo je jako sokantna i uznemiravajuca vijest za Zagreb!! Pa Zagrebu pored svih seljackih klubova u kojima narodnjaci najgore vrste iz Srbije sviraju samo je jos ovo falilo :roll: Jebeni festival seljakluka...mozete samo misliti u sta se Zagreb pretvara kad im se Folk Fest desava na Velesajmu :shock:

Ja da sam na mjestu skinsa i slicnih grupa po Zagrebu, hitno bi se organizovo i sprijecio ovo po svaku cijenu!!
hahahahahahahaha. jasta radi. zabraniti ko gay paradu! hahaha :D :D :D
zabranit se u drustvu u kojem zivimo nista ne moze - to nije nacin.
problem je u tomu sto bi nogi htjeli da nesto nije tako, aono bas mjaku mu pogle cuda JEST. eto, Zagreb jest daleko ispred nekih drugih gradova regije po mnogim stvarima, ali ga ovakve stvari vrate za cas u srce balkana.
Wolfheart

Post by Wolfheart »

_sa_

Post by _sa_ »

ne mora se turbo-folk zabraniti, ko hoce neka ga slusa.
ja bih ga ogranicila na podrucja oko grada, te neke folkoteke da se naprave tipa aqua.
nervira me sto ga pustaju bukvalno svugdje u gradu
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

o mamu mu jebem...još imam kartu za metaliku konto sam s njom uć na ovo folk sranje
funaki

Post by funaki »

Ode nam turbo-primitivizam??? Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

nadam se da će kod manje biti tog seljakljuka
u HR ga trebaju odmah zabraniti inače ga neće tako lahko istjerati
ovi BH. hrvati koliko ih ja znam svi slušaju turbo folk, a mene najviše nervira to što se ono furaju na Hrvate(zapadni susjedi) a oni to neslušaju, to je jedan od dokaza kako su oni glupi
pa nije džabe Dragana M. svkog drugog mjeseca u Mostaru
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

ZAGREB BEZ CAJKI

Propala 'Turbo folk revija' na Velesajmu
Organizator 'Turbo folk revije' koja se trebala održati na Zagrebačkom velesajmu 7. ožujka, Braco Zatezalo tvrdi kako je manifestacija otkazana 'zbog toga što hrvatski domoljubi prijete folk pjevačima'
S druge strane, predsjednik Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara, Damir Jašarević, tvrdi kako je odmah na početku znao da od Revije neće biti ništa.

Kazuje kako se najvjerojatnije radi o prijevari - netko je uzeo novac od ulaznica te izigrao one koji su ih platili 190 kuna.
Napominje kako to nije prvi takav slučaj u Zagrebu.

Jašarević kazuje i kako već jednom treba povesti pitanje o kulturi u Hrvata, misleći pritom i na to kome se sve daje novac za razvoj kulture. Zaključuje kako bi o svemu tome istragu trebala provesti kriminalistička policija.

Uz izjave obiju strana, neslužbeno se saznaje kako je razlog neodržavanju Revije premali broj prodanih karata.
ella_sa

Post by ella_sa »

hahahaha cuj revija, hehehe..,. e ko to smisli...
Post Reply