Vecina ih ne moze zadovoljiti ni jednu
sex u troje....za ili protiv?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarajevski Marlboro
Uff
Podsjeti me... na jedno ljeto...
Kratko i jasno- nemoj u to suprugu ukljucivati, neces opstati druze nakon toga. Lako je njoj sada govoriti kako bi htjela, a kad vidi kako ova druga (dugonoga sexy mackica
) plazi po tebi.... ostat ces bez buzdovana
Savjet- nadji druge dvije spremne za experimentisanje
Kratko i jasno- nemoj u to suprugu ukljucivati, neces opstati druze nakon toga. Lako je njoj sada govoriti kako bi htjela, a kad vidi kako ova druga (dugonoga sexy mackica
Savjet- nadji druge dvije spremne za experimentisanje
- Bonnie-Clydova mala
Statiraj u kukuruzu, ovaj khm...s kukuruzomtech10 wrote:Ova ti je dobra. Ti se sa strane pretvaraj kao da si nezainteresovan.keno@SA wrote: E tu bi ja ipak nekog kratkonogog primjerka, valja to opslužit....doduše...ima i ta, da se ja malo izmaknem, pa nek njih dvije obave što treba, a ja samo ponekad priletim...
- Bonnie-Clydova mala
Koje presude, ne kontam 
-
zmijaIzmaj
tech10 wrote:Poslije ove presude ne da mi se ni u dvoje, a kamoli utroje.
a solo?
- taxi_driver
PITARKA_SA wrote:joj lovackih prica
ma ona je king sa komentarima,jedino je ebe nik.steta
-
Svemirski_Jebach
za, ako nisam u ozbiljnoj vezi ili braku...ako jesam, onda protiv.
A inache, nema se sta moralisati ko voli...nije lose.
A inache, nema se sta moralisati ko voli...nije lose.
- Bonnie-Clydova mala
Aaaa te! Znam, onaj sto je pokro sve ero'ske novineprleitihi wrote:ma onom malom što je obio trafiku u pofalićima!Bonnie-Clydova mala wrote:Koje presude, ne kontam
- R2D2_SA
...pa dobro sta je ovo, o ovom u troje izgleda samo ozenjeni i u vezama se ovdje izjasnjavaju....Ko je sam, slobodan, ma dobrodoslo uvijek, dok si mlad i mozes treba sve probati, naravno paziti, ne sa svakim to raditi...
Djevojke rekose ima ih koji ni jednu ne mogu opsluziti..pa ko ne moze, svejedno neka proba s dvije, njemu dobro a one neka se medjusobno onda opsluze:)...a ako vidi decko da nije za to onda nece ubuduce ni pokusavati:)...
Bas me zanima ima li ovdje ijedan koji bi da dobije mogucnost da bude sa njih dvije to odbio?...bio slobodan, u vezi, ozenjen ili ne?

Djevojke rekose ima ih koji ni jednu ne mogu opsluziti..pa ko ne moze, svejedno neka proba s dvije, njemu dobro a one neka se medjusobno onda opsluze:)...a ako vidi decko da nije za to onda nece ubuduce ni pokusavati:)...
Bas me zanima ima li ovdje ijedan koji bi da dobije mogucnost da bude sa njih dvije to odbio?...bio slobodan, u vezi, ozenjen ili ne?
- shiljak