Definitivno je bio najbolji igrac Bayerna sinoc. Kad je usao u drugom poluvremenu totalno je promijenio situaciju na terenu. Bayern je napadao cijelo drugo poluvrijeme. Doduse Real se povukao i branio rezultat, ali Hasan je probio milion puta...buzzer wrote:evo upravo sam gledao salihamidzica protiv reala, solidno je odigrao drugo poluvrijeme u ovoj utakmici lige sampiona koju su nasi selektori, i bivsi i sadasnji, citav zivot mogli samo na televiziji gledati.
Fuad Muzurović: Ne interesuju me više ''pobunjenici''
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sir Charles
-
Svemirski_Jebach
svaka cast momcima koji su ostali principijelni...
taktika majmuna i lopova u savezu je da se promjenom selektora kupi vrijeme, da muzur kao sad da laznu nadu i iluziju da se nesto promijenilo...jedno godinu dana, pa ce opet belaji i njega ce otjerat i doci ce drugi i tako vec ide evo boga mi 10 godina.
sramota - treba bojkotovati reprezentaciju, pritisnuti savez da daju ostavke, ali isto tako nema dugotrajnog rjesenja bez promjena i u domacoj ligi. al to je jedna jos tuznija prica...
uglavnom, muzure picko!
taktika majmuna i lopova u savezu je da se promjenom selektora kupi vrijeme, da muzur kao sad da laznu nadu i iluziju da se nesto promijenilo...jedno godinu dana, pa ce opet belaji i njega ce otjerat i doci ce drugi i tako vec ide evo boga mi 10 godina.
sramota - treba bojkotovati reprezentaciju, pritisnuti savez da daju ostavke, ali isto tako nema dugotrajnog rjesenja bez promjena i u domacoj ligi. al to je jedna jos tuznija prica...
uglavnom, muzure picko!
-
Juve Fanatic
Jad i cemer.Pa njemu je Adnan Guso, koji je 95-te bio potencijalni sa Dedicem,sada ponovo potencijalni.To je krajnje zalosno,da mjenja jednog Hasagica kojeg Besiktas trazi.
Ovu 13-icu na ziva pobunjenicima, a to su za razliku od tebe Muzure ljudi sa obrazom, a ne kao ti DZON OBRAZ.
Nisi jos ni jednu utakmicu sjedio na klupi a vec ti se sudbina zna.Volim ovu reprezentaciju i uvjek sam je gledo al dok je ovakav cemer,jad i lakrdija necu jue vise nigdje gledati.Pozdrav.Volim Te BOSNO
Ovu 13-icu na ziva pobunjenicima, a to su za razliku od tebe Muzure ljudi sa obrazom, a ne kao ti DZON OBRAZ.
Nisi jos ni jednu utakmicu sjedio na klupi a vec ti se sudbina zna.Volim ovu reprezentaciju i uvjek sam je gledo al dok je ovakav cemer,jad i lakrdija necu jue vise nigdje gledati.Pozdrav.Volim Te BOSNO
- buzzer
ma slazem se ja s Vama Sir, nego nisam htio zvucati kao hasanov fan.Sir Charles wrote:Definitivno je bio najbolji igrac Bayerna sinoc. Kad je usao u drugom poluvremenu totalno je promijenio situaciju na terenu. Bayern je napadao cijelo drugo poluvrijeme. Doduse Real se povukao i branio rezultat, ali Hasan je probio milion puta...buzzer wrote:evo upravo sam gledao salihamidzica protiv reala, solidno je odigrao drugo poluvrijeme u ovoj utakmici lige sampiona koju su nasi selektori, i bivsi i sadasnji, citav zivot mogli samo na televiziji gledati.
-
mostarac
hajde ovako da se ne lazemo. Hasagic je jedan tako katastrofalan golman da je malo koji slabiji od njega stao na onaj gol. Hasagic je doveo do toga da je centarsut na peterac iz kornera opasniji po nas gol nego penal. Primio je more takvih golova i Hasagic je daleko od kvalitetnog golmana, daleko je od golmana za reprezentaciju i od nekog golmana za kim se treba zaliti. Cak i u nasoj ligi ima 7-8 boljih golmana od Hasagica.Juve Fanatic wrote:Jad i cemer.Pa njemu je Adnan Guso, koji je 95-te bio potencijalni sa Dedicem,sada ponovo potencijalni.To je krajnje zalosno,da mjenja jednog Hasagica kojeg Besiktas trazi.
i jos jednom kazem, jebo reprezentaciju, ona je trenutno zadnji prioritet. Njom se samo bavi BHF, jer nista drugo i ne prate u fudbalu.
Mene domaca liga na kraju krajeva kosta mnogo vise novca od repke kao i sve nas u BiH, i vise mi je u interesu da domaca liga bude kvalitetnija nego repka u ovom momentu. Reprezentacija ce doci sama po sebi nakon lige.
- Sir Charles
Ma daleko od toga da sam i ja Hasanov fan, ali je cinjenica da je covjek igracina. Jedan od najboljih koje je ova zemlja ikad imala. Druga je stvar sto je on tipicni "baustelac" u igri. Njegovo je da primi loptu, iznese je, preda i to je to. Ljudi su od njega u repki ocekivali da daje golove, asistira, vuce, bude lider, ali Hasan to jednostavno nije nikad bio niti ce biti. Vjerovatno su ga zato neki puno puta pljuvali, ali eto, svako ima svoj ukusbuzzer wrote:ma slazem se ja s Vama Sir, nego nisam htio zvucati kao hasanov fan.Sir Charles wrote:Definitivno je bio najbolji igrac Bayerna sinoc. Kad je usao u drugom poluvremenu totalno je promijenio situaciju na terenu. Bayern je napadao cijelo drugo poluvrijeme. Doduse Real se povukao i branio rezultat, ali Hasan je probio milion puta...buzzer wrote:evo upravo sam gledao salihamidzica protiv reala, solidno je odigrao drugo poluvrijeme u ovoj utakmici lige sampiona koju su nasi selektori, i bivsi i sadasnji, citav zivot mogli samo na televiziji gledati.
- Sir Charles
I ja, i ja oooooo........DUREX wrote:Ko ode na tekmu repke, ja ga nabijem na kurac.
Ma ne na kurac.... na TROKURAC!!
Ovo je cirkus...
Fuko, pederu!!!
- buzzer
u potpunosti se slazem s Vama Sir...Sir Charles wrote:Ma daleko od toga da sam i ja Hasanov fan, ali je cinjenica da je covjek igracina. Jedan od najboljih koje je ova zemlja ikad imala. Druga je stvar sto je on tipicni "baustelac" u igri. Njegovo je da primi loptu, iznese je, preda i to je to. Ljudi su od njega u repki ocekivali da daje golove, asistira, vuce, bude lider, ali Hasan to jednostavno nije nikad bio niti ce biti. Vjerovatno su ga zato neki puno puta pljuvali, ali eto, svako ima svoj ukusbuzzer wrote:ma slazem se ja s Vama Sir, nego nisam htio zvucati kao hasanov fan.Sir Charles wrote: Definitivno je bio najbolji igrac Bayerna sinoc. Kad je usao u drugom poluvremenu totalno je promijenio situaciju na terenu. Bayern je napadao cijelo drugo poluvrijeme. Doduse Real se povukao i branio rezultat, ali Hasan je probio milion puta...
-
stardust3003
treba FUKATI sve redom u onom savezu eto šta treba...čak i da pobijede u Oslu meni će se to gaditi pomalo...
- max_power
Svaki put kad imamo problema (ili bolje receno kad se guzonjama zaljuljaju fotelje) oni zakazu tekmu protiv komsija, protiv SRJ prije par godina, evo sad protiv Hrvata.
Racunaju da ce se raja naloziti zbog nacionalnog naboja i da ce se tako izvuci....
Racunaju da ce se raja naloziti zbog nacionalnog naboja i da ce se tako izvuci....