BOJKOT slovenackih proizvoda

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

senada wrote:I Slovenija je na BiH izvrsila agresiju. Samo ne oruzanu nego trzisno ekonomsku. A kako bi bilo da i Slo tuzimo Haskom tribunalu? Ili pak da u patriotskom duhu uzvratimo snaznim protu agresivnim napadom i svom silinom izvrsimo udar na njihov ekonomski sustav :x

:run:
nemoj se ljutiti draga senada, znas i sama da "svake teme tri dana dosta" pa ce i ovo vec sutra biti history.

:kiss:
Vingo

Post by Vingo »

Da pokazem koliko imam mozga bojkotom? Kome da pokazem? Nedzadu Brankovicu koji poklanja drzavne firme slovenackim fondovima?
Ili kao sto gradjani BIH, medju kojima nemali broj stedisa, redovno pokazuju koliko imaju mozga na izborima.... :-)

...katastrofa...
No evo ti jos itema za spisak

Droga Portoroz
ELAN :D
Rasica
LTH
Iskra
Meblo
Krka kozmetika
VESNA (akumulatori... :D )
Mura
melb26sa

Post by melb26sa »

Cokolino?
Vingo

Post by Vingo »

Pa to je sve under DROGA portoroz.....
Saraswati

Post by Saraswati »

Hierarchia wrote:
Beatrix wrote:Z Bregov (mliječni proizvodi)

Vitaskin, Afrodita (kozmetika)
...nastavimo sa spiskom: Človek, ne ježi se.... :D
Vidi pod: SA-X TURNIR COVJECE NE LJUTI SE (slovenacki).
Aj, Hie, nisko :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Nakon ovoga danas, nakon 100njak onih koji su htjeli signalizirati Jansi da stvari nisu ok, a ima hiljade stedisa, ja cu da kupujem SAMO slovenacke proizvode!!!

I jos cu napraviti majicu EBITE NAS BEz VAZelina i govorite nam prljave stvari!!!
Vingo

Post by Vingo »

mIRCerka wrote:Nakon ovoga danas, nakon 100njak onih koji su htjeli signalizirati Jansi da stvari nisu ok, a ima hiljade stedisa, ja cu da kupujem SAMO slovenacke proizvode!!!

I jos cu napraviti majicu EBITE NAS BEz VAZelina i govorite nam prljave stvari!!!
Sta je bilo? Da pogadjam - 6 i po stedisa, tri dostasa i pas?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Vingo wrote:
mIRCerka wrote:Nakon ovoga danas, nakon 100njak onih koji su htjeli signalizirati Jansi da stvari nisu ok, a ima hiljade stedisa, ja cu da kupujem SAMO slovenacke proizvode!!!

Jok, pas je ovaj put izostao :D
Hierarchia

Post by Hierarchia »

Saraswati wrote:
Hierarchia wrote:
Beatrix wrote:Z Bregov (mliječni proizvodi)

Vitaskin, Afrodita (kozmetika)
...nastavimo sa spiskom: Človek, ne ježi se.... :D
Vidi pod: SA-X TURNIR COVJECE NE LJUTI SE (slovenacki).
Aj, Hie, nisko :D :D
:lol: :lol: :lol: Ma volim ja Beu, booona. :kiss: Nego, javite kad bude taj turnir, da vas sve pokosim. 8-)
prleitihi

Post by prleitihi »

_BosanaC wrote:
Vingo wrote:

Jok, pas je ovaj put izostao :D
vidio ga ja u delikatesnoj na kafi.. :oops: :D :D
apoliticni_politikant

Post by apoliticni_politikant »

mIRCerka wrote:
Beatrix wrote:Fructal
Voce za Fructal je iz Brijesnice male, a Alpsko se pravi u Tuzli.

Hajmo dalje...

:roll:
Eto voce iz Brijesnica i to je to. Ma daj. Jeftina radna snaga,jeftino voce, najskuplji sokovi koje placamo nasim novcem,koji nakon toga odlazi u dzepove slovenaca(ali bukvalno) jer oni tim novcem izmedju ostalog pune slovanacki budzet pa se onda nas novac koristi za poboljsanje zivota slovesnkih gradjana.
To sto je voce iz Brijesnice i to male ne znaci da proizvod nije slovenski,
Hajmo dalje.....
Alpsko se pravi u Tuzli da bi se i na taj nacin izbjeglo placanje odredjenih carina,akciza i ostalih obaveza prema drzavi BiH, a na kraju novac ponovo odlazi u dezelu.
Hajmo dalje...
Od danas se i argeta proizvodi u Hadzicima. Zbog cega? Zato sto tehnologija i nacin proizvodnje ove popularne pastete nisu uskladjeni sa standardima EU. Zato nase vrle vlasti danas Jansi predaju fabriku u Hadzicima.
Aferim.

Slovenija je bosanskim novcem,kupila BiH u pravom smislu te rijeci.BOJKOT DO KRAJA ZIVOTA I PO CIJENU PREKIDA DIPLOMATSKIH VEZA SA DEZELOM

POZDRAV DOMOVINI
prleitihi

Post by prleitihi »

pa kad bi tako gledali onda ne bi imali đe i šta kupovati..zato bi nam jata i dalje pravio puteve..jer on je 100% naš..(kao što je bila i tuzlanska banka dok je nije prod'o slovnecima.. :oops: )!
apoliticni_politikant

Dobar post. Kreativan krajnje ali .......
Jebiga ne moze tako. To sto su ostali indolentni ne smije, ali nikad ne smije biti ralog da ti odustanes od borbe ili dokazivanja da stvari nisu ok. Ne zbog Janse,Slovenaca,stedise, vec zbog sebe seme.
NA kraju krajeva znat ces da si ti uradila onako kako treba, a na ostelo nemas nikakvog utjecaja.

POZZ
Vingo

Post by Vingo »

Apoliticni, jesi ti bio medju onih 6 i po gradjana?
prleitihi

Post by prleitihi »

apoliticni_politikant wrote:

Dobar post. Kreativan krajnje ali .......
Jebiga ne moze tako. To sto su ostali indolentni ne smije, ali nikad ne smije biti ralog da ti odustanes od borbe ili dokazivanja da stvari nisu ok. Ne zbog Janse,Slovenaca,stedise, vec zbog sebe seme.
NA kraju krajeva znat ces da si ti uradila onako kako treba, a na ostelo nemas nikakvog utjecaja.

POZZ
vidim ti si odust'o od pozdravljanja domovine.. :oops: :D :D

ma alpsko je najjače..majke mi.. :-) :-)
apoliticni_politikant

prleitihi wrote:pa kad bi tako gledali onda ne bi imali đe i šta kupovati..zato bi nam jata i dalje pravio puteve..jer on je 100% naš..(kao što je bila i tuzlanska banka dok je nije prod'o slovnecima.. :oops: )!
Jebo ba i Jatu i 100% i tuzlansku banka i postbank i storm telecom i sve ba.. Moze li i jedan tvoj post biti mimo tog jebenog politickog odnosa dvije ili vise politickih opcija u BiH.... Nije stvar u proizvodima vec odnosu politike drzave iz koj odredjeni proizvod dolazi, prema mojoj(kakva god ona bila) drzavi i njenim gradjanima. Stvar je sto me neko pokusava napraviti teletom a ja na to ne pristajem. Ali je problem sto ostali pristaju biti telad. Jata je ovdje nebitan,ali ako vec pominjes ja sam siguran da ce i njegov slucaj kad tad biti procesuiran. ZA 10 godina za 10 godina. Znam da nemamo vremena cekati toliko, ali sta nam drugo preostaje.

POZDRAV DOMOVINI
apoliticni_politikant

Vingo wrote:Apoliticni, jesi ti bio medju onih 6 i po gradjana?
Nisam nego zurim.

POZDRAV DOMOVINI

(Ja se nadam da znas sta je taj pozdrav nekad znacio, a ako ne znas pitaj nekog ko je bio u ARBiH).
prleitihi

Post by prleitihi »

dobar je memo..ovo k'o ono na ulici..kamera folovi..a raja bježi k'o da je zolja na ramenu..i svaki odgovor je.."žurim..žurim".. :-) :D ..sve je politika..nije samo stvar politike drzave iz koje odredjeni proizvod dolazi..nego je i problem politike države (moje države) čiji političari prodadoše sve..od..vec spominjanog..brankovića i postanske banke..pa do hadžipašića i energopetrola..i vec pomalo zaboravljenog bicakcica i aminovanja prodaje tuzlanske banke..i jos puno..puno primjera..ako brankovicu..koji je u svojoj vjeri i na svojoj zemlji..nije žao dati poštansku banku u bescjenje..i to baš slovencima..koji kurac cu se ja praviti budala i piti mlijeko koje mi se ne svidja..samo zato sto je nase..i sto neko misli da je to patriotski..znaci kad ja dam 1 km za alpsko ja sam izdajnik..a kad brankovic tušne nasu banku slovnecima u besjenje on je patriota..i jos ja..supak jedan..ne podrzim brankovica na izborima..nego glas dam supku lagumdziji koji trazi zakon o opljackanoj imovini..sve kako bi naudio nasim patriotama!
furlan

Post by furlan »

A da se malo bojkotuju nasi predstavnici koji su sve to dozvolili i probamo sa gradjanskom neposlusnoscu.One hrpe papira koje su nam uvalili kao certificate i sa kojim mozemo guzice obrisati( otplatili stanove koji su nasi roditelji debelo pretplatili )Sto malo ne bojkotujemo ono sto mozemo?Ma riba smrdi od glave.Djole je davno rekao u jednom drugom kontekstu ali to je to...
Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.
umorni

#45 we

Post by umorni »

Sve kabl operatere drze slovenci oni finansiraju izgradnju te iste mreze..provjereno! Vjerujte!

POZIV SVIMA: NE PLACAJTE PRETPLATU KABLOVSKU!
karanana

Post by karanana »

Da li da bojkotujem i merkator iako tamo kupujem domace proizvode?
prleitihi

Post by prleitihi »

zavisi..ako u mercatoru kupuješ svinjetinu..onda bojkotuj.. :oops: :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

samo da naglasim da ne kupujem slovenacke prozivode i da ne kupujem u merkatoru. kupujem samo, i iskljucivo domace :D proizvode.
revolutia

Post by revolutia »

ja fino zamolio da ne bude stranackog prepucavanja na ovoj temi (otvorite drugu ako hocete da se prepucavate), dajte da po ovom pitanju djelujemo kao JEDAN!!

i jos nesto, htio sam na ovoj temi okupit ljude koji vjeruju u ovu akciju, i oni koji nisu za podrsku, takodje neka otvore kontra temu i nek tamo iznose dokumente, ovo nek bude centar za skupljanje nas koji hocemo da napravimo tal letak! jasno??

mislim da me je najveci doprinos dao mostarac, stavljejuci odmah logo od slovenacki firmi!
svaka cast brate!

dakle posto je bilo i firmi koje nisu slovenacke, napravicemo uskoro tacnu listu.

postoji sok FRUCTAL I FRUTI

Fruti je iz brijesnice, i nema veza sa fructalom. vlasnik frutija ja mims sarajevo.

a fruktal koji je i skuplji i nekvalitetniji je SLOVENACKI. BOJKOT
mIRCerka

Post by mIRCerka »

revolutia wrote:ja fino zamolio da ne bude stranackog prepucavanja na ovoj temi (otvorite drugu ako hocete da se prepucavate), dajte da po ovom pitanju djelujemo kao JEDAN!!

i jos nesto, htio sam na ovoj temi okupit ljude koji vjeruju u ovu akciju, i oni koji nisu za podrsku, takodje neka otvore kontra temu i nek tamo iznose dokumente, ovo nek bude centar za skupljanje nas koji hocemo da napravimo tal letak! jasno??

mislim da me je najveci doprinos dao mostarac, stavljejuci odmah logo od slovenacki firmi!
svaka cast brate!

dakle posto je bilo i firmi koje nisu slovenacke, napravicemo uskoro tacnu listu.

postoji sok FRUCTAL I FRUTI

Fruti je iz brijesnice, i nema veza sa fructalom. vlasnik frutija ja mims sarajevo.

a fruktal koji je i skuplji i nekvalitetniji je SLOVENACKI. BOJKOT
jest a garant u sloveniji ima toliko krava da mogu napraviti onolike hektolitre mlijeka...

vjeruj poljoprivrednici kad ti kaze i za voce i za mlijeko!!!!

:D

Ja cu sad iz inata da kupujem samo slovenace proizvode od sada!
Cisto zato sto pored hiljada stedisa u istim govnima dodje njih saka jada...
Post Reply