TOM NOVY
-
mamica papucarka
pa jebem mu ispade da slusate muziku samo zato sto je IN 
-
mamica papucarka
sto bi Debela rekla drljacinublack wrote:ti znas sta ja slusammamica 31 wrote:pa jebem mu ispade da slusate muziku samo zato sto je IN![]()
- Neelix
jos su gori kad pikanje po plocama i tastaturi pocnu nazivat umjetnoscublack wrote:ma kakvo ba sviranje..samo grelji po plocama i to lafo neko "sviranje"_BosanaC wrote:Ja sam definitivno ofulao temuCim se govori kako neko svira ploce
![]()
![]()
ja se ukinem od shege kad kazu et on nesta svira
![]()
-
rashomon
Kao čovjek koji zna i jedno i drugo, odgovorno tvrdim da nema razlike u zahtjevnosti.Neelix wrote:jos su gori kad pikanje po plocama i tastaturi pocnu nazivat umjetnoscublack wrote:ma kakvo ba sviranje..samo grelji po plocama i to lafo neko "sviranje"_BosanaC wrote:Ja sam definitivno ofulao temuCim se govori kako neko svira ploce
![]()
![]()
![]()
Svi koji se upuštaju u rasprave oko ovakvih efemernih stvari samo potvrđuju svoju neinformiranost i muzičku NEnaobrazbu!
Na stranu sad što je Tom Novy precijenjen lik!
-
bootylicious
#35 Re: TOM NOVY
Ljudi moji,
pa sta ste se svi "nahorozili"? Moje izvorno pitanje je bilo upuceno ljudima koji su bili na doticnom partiju u svrhu razmjene utisaka.
A od teme nastade nedjeljni vasar i prepucavanje... o ukusima se moze beskonacno diskutirati...zato RELAX i PEACE!!!
pa sta ste se svi "nahorozili"? Moje izvorno pitanje je bilo upuceno ljudima koji su bili na doticnom partiju u svrhu razmjene utisaka.
bootylicious wrote:Ko je bio na partyju? Kakvi su utisci?
A od teme nastade nedjeljni vasar i prepucavanje... o ukusima se moze beskonacno diskutirati...zato RELAX i PEACE!!!
-
guardian
Obrazovni materijal (preporucuje se surfanje uz ukljucene zvucnike!): http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html 
-
bootylicious
Ja uopste nisam tako mlada da ne znam sta su gitare i svi ostali zivi instrumenti...niti sam rekla da ne slusam takvu muziku, niti da samo slusam house i elektronsku muziku - naprotiv, slusam jako malo takve muzike, ali ako u nas lijepi grad dodje neko poput Novyja (koji je - bio on sad precijenjen ili ne i htjeli mi to priznat ili ne - svjetski DJ), onda cu otici na takav event i trudit se da mi bude dobro, a ne po svaku cijenu pljuvat po svemu sto nam se nudi.BHG wrote:sta djeca znaju sta je muzika...gitare, basovi, bubnjevi nisu vise IN...sad ti je il djeljash po plocama il si papak s bazena....black wrote:ma kakvo ba sviranje..samo grelji po plocama i to lafo neko "sviranje"_BosanaC wrote:Ja sam definitivno ofulao temuCim se govori kako neko svira ploce
![]()
![]()
![]()
Bila bih presretna da kod nas nastupaju i Stonesi, Metallica, Bon Jovi...ili neka R&B zvijezda...ali ako je to Novy, onda je Novy i ne mogu puno birati. Ili to, ili neki od nasih bandova (na cije koncerte isto tako odem) ili turbo....e, pa to stvarno ne mogu, sorry!
Da to razjasnimo jednom za sva vremena.
PEACE!