Vracaju se Dzena Ceremida i Sanela Poricanin, povrac!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

prleitihi

Post by prleitihi »

jebo opise..daj sliku.. :D :D
sicky

Post by sicky »

prleitihi wrote:jebo opise..daj sliku.. :D :D
uf uf :(
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

amarce wrote:Uzivajte u programu OBN-a i hayata.Hvala Bogu na kablovskoj.OBN uopste ne gledam a hayat sam prestao jer je program propao skroz.Sad upalih TV i saltajuci kanale dodem do OBN-a kad ono vijesti neke.I sad ide sport.I glavna voditeljica prepusta ulogu svojoj kolegici uz neko cerekanje u chatanje sa njom.Odma mi se pritisk dize..i prebacih na descovery

sljedeci put kad prebacis prati malo pazljivije...pise se discovery :D
flora.sa

Post by flora.sa »

Svemirski_Jebach wrote:
amarce wrote:Uzivajte u programu OBN-a i hayata.Hvala Bogu na kablovskoj.OBN uopste ne gledam a hayat sam prestao jer je program propao skroz.Sad upalih TV i saltajuci kanale dodem do OBN-a kad ono vijesti neke.I sad ide sport.I glavna voditeljica prepusta ulogu svojoj kolegici uz neko cerekanje u chatanje sa njom.Odma mi se pritisk dize..i prebacih na descovery

sljedeci put kad prebacis prati malo pazljivije...pise se discovery :D
i ti trazis dlaku u jajetu :D
BOSNIAN-BOSANAC

Post by BOSNIAN-BOSANAC »

Image
Sanela Poričanin

Prije je vodila Utorkom u 21.00 Život Koji Živim Talk Show

Sad vodi od Ponedjelka do Petka u 17.00 Život Koji Želim Talk Show
Neelix

Post by Neelix »

BOSNIAN-BOSANAC wrote:Image
Sanela Poričanin

Prije je vodila Utorkom u 21.00 Život Koji Živim Talk Show

Sad vodi od Ponedjelka do Petka u 17.00 Život Koji Želim Talk Show
jebemu zivot jes mastovita :D :D
sicky

Post by sicky »

šta je sljedeće :?
Neelix

Post by Neelix »

Život koji Žalim :? :D :D
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Neelix wrote:Život koji Žalim :? :D :D
Upravo :lol: urednice i govana :zzzz:
DUREX

Post by DUREX »

Sarajevski Marlboro wrote:
Neelix wrote:Život koji Žalim :? :D :D
Upravo :lol: urednice i govana :zzzz:
Dobar naziv... steta sto joj je to samo naziv emisije...:D

Da su, bogdo, kao Ian Curtis... Medjutim i za to treba imati mozga.

Cobani sa Hayata i dalje jasu....

A gdje ona kvazi-bula? Jel' i ona jos u pogonu?
penzioner

Post by penzioner »

Što ste tako brzi da osudite sve na neuspjeh i prije nego počne? Zar ste i vi svi postali toliko nesretni i nezadovoljni svojim životom jer su i vama neki slični radili iste stvari, pa sad vi to nesvjesno radite drugima? To je kuršlus u svima nama. Samo malo ko će priznati.

Razmislite malo. Kakve god da su, one bar nešto rade i trude se. Naučiće vremenom, nadam se. Ja im jedino zamjeram ako nemaju ukusa u onome što rade. Sačekajmo da vidimo na šta će ličiti emisije.

Nego, gledao sam emisiju Poričaninke juče, i bilo je vrlo dosadno. Imam osjećaj da bi ona mogla bolje to raditi jer nije ograničena. Ali izbog gostiju je slab i ona slabo priča, zamuckuje. Kao i Ognjen Blagojević. Loš je i slabo priča i slabo vodi, bezze. I pitam se, onako u tišini doma svog, šta to imate u sebi da Ognjena automatski opravdavate iako je loš, a Sanalu Poričanin blatite koja je ipak mnogo opuštenija i načitanija od Ognjena?

Eto onako, živo me interesuje. Da čujem vaša opravdanja tih duplih standarda koje imate u sebi.
Sarajevski Marlboro

Ja na temi o Ognjenu nisam davao komentare, ali sam citao i primjetio sam da ga neka raja opravdava, iako je bio los. Pazi, napisao sam NEKA raja, ne svi. Zasto to rade? Pa vjerovatno zbog toga sto je Ogi jednostavno simpa lik, i zato sto se izvrsno snalazio u Dnevniku, pa kontamo kako je to samo neka mala trema u novom projektu. Ipak, to ne bi trebalo biti opravdanje ukoliko nastavi biti los, eh tada moze biti do sutra fin i simpa, jebga treba razlikovati to od strucnosti i kvalitete obavljanja svog posla. Medjutim, zasto Sanelu i Dzenu odmah blate? Pa druze mozda zato sto su bile odron u svakom projektu prije ovog! Sjeti se samo Dzene u popodnevu :roll: pa Sanele kao urednice u Idealnim udavacama :shock: Mozda zato sto jednostavno neko mahalastvo izvire iz njihovih faca (jednom sam ih sreo u gradu brrr, i ne mogu se oduprijeti tom utisku). To je to.
penzioner

Post by penzioner »

SA Marlboro jarane, hvala na odgovoru, respect. Volio bi da mi i drugi kažu šta misle što su tu dupli standardi i intelektualno iznesu svoje stavove.

Iskreno, meni Ognjen nije simpa. Što je simpa? Nit smrdi nit miriše. Mislim da je malo bezveze kad kažeš dobro se snalazio u Dnevniku. Šta se tu ima snalaziti, čitaš s idiota i to je to. Najbolji primjer je ona Hayatova Mirela Franković i ona još jedna slična, prije su vodile zabavne emisije i bile su dosadne i loše. Sad čitaju vijesti i mogu vam reći, a i sami ćete priznati, ne smetaju nam više toliko. Čak se usuđujem reći da su skroz ok. Zaključak: voditelj tj čitatelj vijesti i pravi voditelj emisija su dva različita pojma.

Evo Ognjena sad konačno u emisiji gdje treba da pokaže kakav je zapravo ko pravi voditelj, možeš da vidiš koliko je čovjek zapravo loš kao voditelj kad ne zna rečenice sam od sebe sklopiti, niti zna upravljati gostima i emisijom. Usudim se reći čak i smotan. Zalutao. Emisija i gosti vode njega a ne on nju/njih. Ne možemo njega opravdavati zato što je dobro ČITAO vijesti, a sada je jednako loš i buba čovječe gluposti. Sanela je žensko pa valjda zato dobije pljuske, to nam je urođeno da žene više blatimo, što nije uredu. A pazi, da Sanela samo čita vijesti ko što je Ognjen to radio, bila bi i ona ok. Tek sad možemo da vidimo koliko je Ognjen loš jer je konačno počeo da radi teži posao voditelja a ne čitatelja vijesti. Dženu ne mogu opravdavati, loša je brate.

Zanimaju me odgovori ljudi poput Marlbora koji se ne svađaju već intelektualno razmjenjuju misli.
penzioner

Post by penzioner »

up
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Gledam nesto program Hayata kad ponedjeljkom u

21:00 Codecaffe, zabavni program

nema vise Doncafe ? Je li neko gledao, je li ista emisija sa onom Aidom samo im Doncafe nije vise sponzor pa su morali da nadju novog sponzora ili je sasvim nova emisija ?
penzioner

Post by penzioner »

ja_sarajevo wrote:Gledam nesto program Hayata kad ponedjeljkom u

21:00 Codecaffe, zabavni program

nema vise Doncafe ? Je li neko gledao, je li ista emisija sa onom Aidom samo im Doncafe nije vise sponzor pa su morali da nadju novog sponzora ili je sasvim nova emisija ?
Isto sr..., drugo pakovanje.
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Da li je neko gledao Sanelinu emisiju ? Kako vam se cini ?
Sarajevski Marlboro

ja_sarajevo wrote:Da li je neko gledao Sanelinu emisiju ? Kako vam se cini ?
Dodje mi da se satima smijem. Penzioner, druze, ili nesto gotivis plaho Sanelu ili si neki njen poznanik,ali ti zaista moram reci da je ne mozes obraniti, kad joj je emisija odron. Ubio sam se od dosade. Prvo, zaista ne vidim razloga tvojoj konstataciji koja glasi "Sanela je nacitana osoba" :? Otkud ti to znas? Meni je izgledala bas kao mala skolarka. Muca, pravi neke grimase, pokusava svoj strah-tremu da prikrije fol nekom strucnoscu, bahatoscu, nadmenoscu :roll: Druga je stvar sto je ona toliko ostarila, da je cak vise nije ni lijepo vidjeti na ekranu. I uvijek ce mi Ogi biti drazi od nje, jednostavno jer je takav spontan lik, ako i kad bude nespreman, to ne izgleda toliko lose kao kod ove hayatuse. Vjerovatno ce joj se projekat brzo ukinuti :lol:
penzioner

Post by penzioner »

Jarane, jeste, emisija joj je odron. Dosadna emisija pravo, to sam već rekao. Ali moraš i sam priznati, ipak je za nijansu bolja od one Ognjenove skalamerije, jer se dijalozi bolje vode, spretnija je (ma koliko bila loša) i elokventnija od Ogija, iz onog što do sad viđosmo. Plus, ona ne čita s papira i pitanja i komentare, već bifla iz glave. To je za pohvalu ako ćemo porediti.

Nego, ta njena emisija je fakat dosadna. To kako si je opisao stoji, ali to ti isto i Ognjen pravi (grimase, šatro stručan, muca, crveni se, strah prekriva fol stručnošću čitajući s papira a na kraju ništa pametno i ne pročita, itd itd). Fakat, isto si ih opisao. To što kažeš da je ostarila i da je nije lijepo vidjeti na ekranu, jarane, odakle izvlačiš te gluposti?! Izgledom su vala i Sanela i Ognjen isti, zna se. Ružno je to što radiš. Pogledaj Krišto kakva je, pa je ne spominješ. Zato mojne šuplje.

Sanela bar nikad ne dođe nespremna. I to je činjenica. Ognjen dolazi nespreman, radi ozbiljnu emisiju gdje je sramota ako računa na svoju sponatnost koju, baj d vej, da ima, znao bi iskoristiti i napraviti zanimljiviju emisiju.

Žao mi ih je, jer i ona i on bi mogli biti bolji, a da li će, ne znam.
mawerick

Post by mawerick »

penzioner wrote:Što ste tako brzi da osudite sve na neuspjeh i prije nego počne? Zar ste i vi svi postali toliko nesretni i nezadovoljni svojim životom jer su i vama neki slični radili iste stvari, pa sad vi to nesvjesno radite drugima? To je kuršlus u svima nama. Samo malo ko će priznati.

Razmislite malo. Kakve god da su, one bar nešto rade i trude se. Naučiće vremenom, nadam se. Ja im jedino zamjeram ako nemaju ukusa u onome što rade. Sačekajmo da vidimo na šta će ličiti emisije.

Nego, gledao sam emisiju Poričaninke juče, i bilo je vrlo dosadno. Imam osjećaj da bi ona mogla bolje to raditi jer nije ograničena. Ali izbog gostiju je slab i ona slabo priča, zamuckuje. Kao i Ognjen Blagojević. Loš je i slabo priča i slabo vodi, bezze. I pitam se, onako u tišini doma svog, šta to imate u sebi da Ognjena automatski opravdavate iako je loš, a Sanalu Poričanin blatite koja je ipak mnogo opuštenija i načitanija od Ognjena?

Eto onako, živo me interesuje. Da čujem vaša opravdanja tih duplih standarda koje imate u sebi.
pa, dragi moj pemzioneru, ti si zaista opterecen, isfrustriran... pa da uopste znas sta pricas? sta zelis sa svojom nebuloznom pricom? fakat ne kontam??? procitaj nekoliko puta ovo sto si napisao. u koliziji si sam sa sobom.
upravo si ti taj koji pokusava neciji pocetak u startu da oblati, popljuje, osudi, koristeci duple standarde, na koje se ko biva pozivas. i da upotrijebim tvoje pitanje: da li si zaista toliko nesretan svojim zivotom? da li su ovi komentari prezivljene frustracije iz "rane mladosti"?
kazes:"sacekajmo da vidimo na sta ce liciti emisije". pa nisam li ti ja to vec i rekao ne temi "kako se kalio O.B"? dajte covjeku, malo vremena, da se snade u prostoru, u emisiji koja se ne moze porediti sa dnevnikom. plus, zivi program. ovo nije nikakvo branjenje ognjena, ali nije ni pljuvanje. nisu dupli standardi. nije licemjerje. ti ko biva sanelu izdizes iznad ogija, pa onda priznajes da joj je emisija "dosadna, slabo prica, zamuckuje, slabo vodi, bezze"... covjece, dozovi se. procitaj sta pises.
Sarajevski Marlboro

Ej PENZIONERU, zamaras vise raju sa tim gaborom Sanelom! Ili si doticna osoba, pa pokusavas na svakoj temi da sebe (neuspjesno) branis, ili si neki njen neki dosadni :roll: haver-ica
Sanela, prekini surfat netom i idi radi na svom obrazovanju i strucnosti. Hayat ti je vrhunac zivota i karijere :lol:
DUREX

Post by DUREX »

Penzioner je definitivno neki lik s Hayata..... Prvo mi je pokusao uletiti klizeci kad sam pljuvao po nasoj komicnoj nadri-estradi, a sada vidim da se zauzima i za ove poluljude sa Hayata... I na jednoj i na drugoj temi, zajednicki imenitelj je bio upravo Hayat... ovdje kao rasadnik netalentovanih novinara, koj svoju glupost i neobrazovanost cak i isticu kao nesto "lezerno, prirodno i cool", sto se ovome glupom narodu izgleda jako dopada... a na onoj drugoj temi, Hayat kao medij izmedju nase odron-estrade i hipnotisanog maloumnog puka...

Prema tome, penzioner, haveru... Odaj nam tajnu: Ko si ti ??? :D

Sanela... Aida... Pa kvazi bula Arduana.... Onda ima ona mala sisa... Pa onaj antipaticni celavi delegat sto vodi folk emisije (ili je vodio prije, ne znam...) ... Reci koji/koja si!! Nema veze... :D

P.S. Gdje nafata to da smo mi nezadovoljni zivotima, aman, pa napadamo jadne Hayatove voditelje?? Haha... Jeeeebote... :D
Last edited by DUREX on 23/02/2007 21:58, edited 1 time in total.
penzioner

Post by penzioner »

Odoh ja praviti guacamole. Pošto mi je jasno da sam ovdje nepoželjan :sad:
Sarajevski Marlboro

penzioner wrote:Odoh ja praviti guacamole. Pošto mi je jasno da sam ovdje nepoželjan :sad:
Columbooo :D provaljeni...
mawerick

Post by mawerick »

penzioner wrote:Odoh ja praviti guacamole. Pošto mi je jasno da sam ovdje nepoželjan :sad:
pazi da ti iz guacamole ne iskoci nocna mora u liku ogija! :lol: :lol: :lol:
Post Reply