Kako se kalio Ognjen Blagojevic
Moderator: anex
-
prleitihi
fali? mislis hvali?..
..fali joj manjak sujete..
..objektivnosti..ideološke neispravnosti..tj. intelekta..inače nisam je puno gledao..samo kad su gostovali dobri bošnjani..
..ili hrvati..koje su izabrale dobri bošnjani..
..(ne računam i.m. jovića..ako je isti i gostov'o!
)
Duška jeste najbolja!
poslije nje S. Hadžifejzović..

Duška jeste najbolja!
poslije nje S. Hadžifejzović..
-
Kwaheri
...nego Vingo, koliko je danas u BiH novinara, po svim ideoloskim matricama, koje ne mozesh kupiti?
i trebaju li nam nedostajati oni, koji su, ne zeleci da budu kupljeni, otisli svoje halal pare zaraditi na neki drugi nacin?
i da ne zaboravim, trebaju li nam nedostajati novinari, koji nemaju petlje, reci u javnost ono sto misle o medijima?
i tema je Blagojevic... i pitanje "isturiti Ogija, pa biti miran..." iako rece da je metafora, ne mogu da dokucim njeno ocito suptilno znacenje...mozes li mi pomoci? Hvala.
i trebaju li nam nedostajati oni, koji su, ne zeleci da budu kupljeni, otisli svoje halal pare zaraditi na neki drugi nacin?
i da ne zaboravim, trebaju li nam nedostajati novinari, koji nemaju petlje, reci u javnost ono sto misle o medijima?
i tema je Blagojevic... i pitanje "isturiti Ogija, pa biti miran..." iako rece da je metafora, ne mogu da dokucim njeno ocito suptilno znacenje...mozes li mi pomoci? Hvala.
-
Nancy Drew
-
Vingo
@zena...
Objasnjenje metafore koja dapace nije nimalo suptilna imas na prvoj strani u komentaru Nancy (onaj dio upucen meni o Bakiru i sefu)...
Druga dva pitanja mi izgledaju retoricka....
PS nancy...Vanja Furtula = Vanja Filipovic? Ona je OK...normalna....
Objasnjenje metafore koja dapace nije nimalo suptilna imas na prvoj strani u komentaru Nancy (onaj dio upucen meni o Bakiru i sefu)...
Druga dva pitanja mi izgledaju retoricka....
PS nancy...Vanja Furtula = Vanja Filipovic? Ona je OK...normalna....
-
Kwaheri
nancy, uz duzno postovanje... kako je pecanin u pecnici primjer jake politicke emisije, uzevsi u obzir i moju "ideolosku neispravnost"? i sasvim ozbiljno pitanje, jesi li gledala emisiju gdje su mu je gost bio akademik Hafizovic i Fatmir? ono ozbiljna politicka emisija?
Stvarno, ozbiljno pitam.
Stvarno, ozbiljno pitam.
- Abu FEED el-Castro
Ma ja ne znam kako ga simpatisete, ja to ne mogu tako, nekako ima previse komunistički smijeh, podrivački, usiljen, prepotentan, isto.... ma isto Lagum 
-
Svemirski_Jebach
Ogija poznajem i odlican je momak. A njegov nacin vodjenja dnevnika je drugaciji, sarmantniji od svih ostalih, pametan je i ima karizmu voditelja (ovo za dnevnik). emisiju nisam gledao, ali moguce je da je prvi put imao tremu, siguran sam da ce biti bolje vec sljedeci put!
Uglavnom, Ogija uvijek volim vidjeti na TV-u!
Go Ogi
Uglavnom, Ogija uvijek volim vidjeti na TV-u!
Go Ogi
-
PITARKA_SA
nisma gledala..ali cula sam samo da su rekli da navijaju za zeljA ,pa sam ih pomenula onako kulturno iz druge sobe
valjda je to ta emisija bila...al samo sam to cula
ako nije,do mene je,haluciniram
valjda je to ta emisija bila...al samo sam to cula
ako nije,do mene je,haluciniram
- ja_sarajevo
Emisiju Uživo mozete pogledati ovdje:
[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/uzivo0215.rm[/url]
[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/uzivo0215.rm[/url]
-
hammerhead
cuj prvi macici se u vodu bacaju
pa imao je brate vremena,i vec je dugo na tv-u da se prekali
bio je zbunjen,cak se i crvenio
,ko pubertetlija
mozda se i popravi ali mi se cini da nije ogi za ovakve emisije
bio je zbunjen,cak se i crvenio
-
Danko_Bananko
Katastrofa, i ljepotan iz Dana se u Pecnici bolje snasao.hammerhead wrote:cuj prvi macici se u vodu bacaju![]()
bio je zbunjen,cak se i crvenio,ko pubertetlija
Ogi na dnevniku = odlican
Ogi sinoc = amaterski
-
hammerhead
tacno,i pecanin je zamuckivao,borio se s disleksijom tamo vamo,ali eto kad je i ono bilo bolje od ogija onda sta reci
valjda bude bolje
valjda bude bolje
-
Kwaheri
dobro...nemojte... biti prestrogi...Danko_Bananko wrote:Katastrofa, i ljepotan iz Dana se u Pecnici bolje snasao.hammerhead wrote:cuj prvi macici se u vodu bacaju![]()
bio je zbunjen,cak se i crvenio,ko pubertetlija
Ogi na dnevniku = odlican
Ogi sinoc = amaterski
sta je ono blagojevic po struci? mada to nema veze mislim s njegovim poslom, mada ima malo veze...sa standardima
- Faust
Malo mu emisija lici na onu Nove tv: U sridu. No, konačno se neko sjetio prepisati nešto pametno.
Emisija nije bila baš najbolja: nekoliko puta smo imali pola minute šutnje jer gosti nisu znali šta da kažu ili ko će prvi početi. Najbolji dio se odnosi na "streljački vod" (eto to je jedan gaf voditelja
). Neće ga valjda ukinuti taman kad se zagrije (vidjeti pod: Pećanin).
Emisija nije bila baš najbolja: nekoliko puta smo imali pola minute šutnje jer gosti nisu znali šta da kažu ili ko će prvi početi. Najbolji dio se odnosi na "streljački vod" (eto to je jedan gaf voditelja
-
tumtum
Ne znam kako niko do sada nije napisao
ako jeste, a ja preskocila pa se sad ponavljam, unaprijed se ispricavam.
Elem, odlukom Regulatorne agencije za medije, hocu reci RAK-a, kojom rukovodi muz Almire Huseinovic , je donesena odluka da voditelji informativnih emisija, tipa vijesti, dnevnik i sl. ne mogu sinhronizirati reklame.To sto zena u njega moze pokadkad zapjevati, taman iza dnevnika , to nema veze
Odluka je bila na Ogiju, ostati u dnevniku, sto znaci na svom terenu, iskoristiti predivan glas, sarm i citati ono sto ti je drugi napisao i odreci se honorara koji dobija reklamirajuci uloske s krilcima, ili raditi drugu vrstu programa i dobiajti honorar od reklamica.
Da se nije snasao, nije.Da vjerujem da moze biti bolje, ne vjerujem.Jednostavno poremetilo bi to ravnotezu baziranu na besmislu i neuspjehu koji se temeljno njeguje.
Zato cemo umjesto sarmantnog Ogija u centralnoj informativnoj emisiji uskoro gledati tetice i daidzice, a bila je i ta ista Almira Huseinovic u kombinaciji za sjesti na Ogijevu dnevnicku stolicu
Iskreno se nadam da nece biti nesto od toga...
I da, neko je pitao za Eldara Sarajlica, covjek je glasnogovornik u UNDP-u, pobjegao iz tamnog vilajeta i prima ko zna koliko dobru platu...
Elem, odlukom Regulatorne agencije za medije, hocu reci RAK-a, kojom rukovodi muz Almire Huseinovic , je donesena odluka da voditelji informativnih emisija, tipa vijesti, dnevnik i sl. ne mogu sinhronizirati reklame.To sto zena u njega moze pokadkad zapjevati, taman iza dnevnika , to nema veze
Odluka je bila na Ogiju, ostati u dnevniku, sto znaci na svom terenu, iskoristiti predivan glas, sarm i citati ono sto ti je drugi napisao i odreci se honorara koji dobija reklamirajuci uloske s krilcima, ili raditi drugu vrstu programa i dobiajti honorar od reklamica.
Da se nije snasao, nije.Da vjerujem da moze biti bolje, ne vjerujem.Jednostavno poremetilo bi to ravnotezu baziranu na besmislu i neuspjehu koji se temeljno njeguje.
Zato cemo umjesto sarmantnog Ogija u centralnoj informativnoj emisiji uskoro gledati tetice i daidzice, a bila je i ta ista Almira Huseinovic u kombinaciji za sjesti na Ogijevu dnevnicku stolicu
I da, neko je pitao za Eldara Sarajlica, covjek je glasnogovornik u UNDP-u, pobjegao iz tamnog vilajeta i prima ko zna koliko dobru platu...