ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu
Moderator: anex
-
Sarajevski Marlboro
Ja druze govorim da su oni meni bili ok, nisu me iritirali, kao x lica sa hayat televizije, i da se vidjelo da su se trudili.. a sto kaze senada, ko zna u kakvim su uslovima radili, te da li su mogli da izraze svoju kreativnost u onakvom okruzenju, kao sto je usrani hayat.. 
-
penzioner
Ta glupost od emisije Ona kaže, Ona kaže, prvo što je bila kopija, a drugo što je to bila loša kopija. Treće je to da su njih dvoje bilo ko školarci u debati srednjoškolaca. Presmješno. Argumenti su im bili najsmješniji. Isto debata u srednjoj školi. Nikako za pohvalu.
Birali su loše teme, često i loše goste, čak i one teme koje su mogle biti dobre, loše su ih radili, često su goste znali i uvrijediti i obezvrijediti svojim neobrazovanjem i nespremnošću, tako da je jasno što su im ukinuli emisiju.
O konstantnoj nemogućnosti nesklapanja rečenica, pogotovo Nje, nećemo ni govoriti. Zamislite koliko je bila loša kad je Hayat koji emituje sve i svašta MORAO da ukine tu glupost od voditelja i emisije?!
Birali su loše teme, često i loše goste, čak i one teme koje su mogle biti dobre, loše su ih radili, često su goste znali i uvrijediti i obezvrijediti svojim neobrazovanjem i nespremnošću, tako da je jasno što su im ukinuli emisiju.
O konstantnoj nemogućnosti nesklapanja rečenica, pogotovo Nje, nećemo ni govoriti. Zamislite koliko je bila loša kad je Hayat koji emituje sve i svašta MORAO da ukine tu glupost od voditelja i emisije?!
-
Svemirski_Jebach
penzioner wrote:Moram napomenuti, a složićete se ma koliko vam Sanela bila mrska, da je Sanela Poričanin HLOVERKA naspram one male zbunjene glupačice iz On kaže, Ona kaže.
-
Celicna_saka
Pa da, toliki je gabor.Svemirski_Jebach wrote:penzioner wrote:Moram napomenuti, a složićete se ma koliko vam Sanela bila mrska, da je Sanela Poričanin HLOVERKA naspram one male zbunjene glupačice iz On kaže, Ona kaže.
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj Hloverka
![]()
-
mawerick
mi nepopravljivi?! pitas cemu vrijedanje?! sta ovo napisa:"naspram one male GLUPACICE..." idi uzmi ubij, pa se pusku. bez uvrede, al' fakat si peglapenzioner wrote:Moram napomenuti, a složićete se ma koliko vam Sanela bila mrska, da je Sanela Poričanin HLOVERKA naspram one male zbunjene glupačice iz On kaže, Ona kaže.
-
Svemirski_Jebach
nemoj starijem co'jku tako govorit...sta ti je? E jest ti kultura 
-
Sarajevski Marlboro
Mawerick
Ovaj penzioner je ocito toliko iskompleksiran neuspjehom Sanele (a pomislih da nije mozda i biser Marija, ionako su iste
) da blati druge ljude, koje ne moze oblatiti. Skidaj se sa ovog foruma i idi za svojom Hayat generacijom 
-
penzioner
Vidiš Cigareto, čim neko počne na isti način bezobrazno da te tretira, odmah se uspaničite, hmmm što li?! 
Ponašate se ko djeca, što vjerojatno i jeste.
Nego pusti šuplju, skoncentriši se, i nastavi diskutovati o temi koja je zadata. Nemoj i ti biti tetkica i vrtiti se oko nebitnih stvari. Ovdje smo da diskutujemo, mojne svađe. Drži se činjenica. Ti i maWerick ste takvim ponašanjem svima jasno dokazali da ste veće mahaluše od svih onih s Hayata skupa. Kažem vam ja, dupli standardi. Ali teško je priznati svoje greške. Ako nisam u pravu, dokaži.
Ponašate se ko djeca, što vjerojatno i jeste.
Nego pusti šuplju, skoncentriši se, i nastavi diskutovati o temi koja je zadata. Nemoj i ti biti tetkica i vrtiti se oko nebitnih stvari. Ovdje smo da diskutujemo, mojne svađe. Drži se činjenica. Ti i maWerick ste takvim ponašanjem svima jasno dokazali da ste veće mahaluše od svih onih s Hayata skupa. Kažem vam ja, dupli standardi. Ali teško je priznati svoje greške. Ako nisam u pravu, dokaži.