ukinuše ona kaže on kaže!!!!-Fala Bogu

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Ja druze govorim da su oni meni bili ok, nisu me iritirali, kao x lica sa hayat televizije, i da se vidjelo da su se trudili.. a sto kaze senada, ko zna u kakvim su uslovima radili, te da li su mogli da izraze svoju kreativnost u onakvom okruzenju, kao sto je usrani hayat.. :roll:
skendo

Post by skendo »

Nisam nešto posebno pratio ovu emisiju on kaže-ona kaže, ono što sam gledao mi se nije učinilo lošim, ali ono što znam da jeste loše su ćeremida i poričanin..hayatu je to stvarno bezze-mislim to ako ih dovedu ponovo na ekran
penzioner

Post by penzioner »

Ta glupost od emisije Ona kaže, Ona kaže, prvo što je bila kopija, a drugo što je to bila loša kopija. Treće je to da su njih dvoje bilo ko školarci u debati srednjoškolaca. Presmješno. Argumenti su im bili najsmješniji. Isto debata u srednjoj školi. Nikako za pohvalu.

Birali su loše teme, često i loše goste, čak i one teme koje su mogle biti dobre, loše su ih radili, često su goste znali i uvrijediti i obezvrijediti svojim neobrazovanjem i nespremnošću, tako da je jasno što su im ukinuli emisiju.

O konstantnoj nemogućnosti nesklapanja rečenica, pogotovo Nje, nećemo ni govoriti. Zamislite koliko je bila loša kad je Hayat koji emituje sve i svašta MORAO da ukine tu glupost od voditelja i emisije?!
penzioner

Post by penzioner »

Moram napomenuti, a složićete se ma koliko vam Sanela bila mrska, da je Sanela Poričanin HLOVERKA naspram one male zbunjene glupačice iz On kaže, Ona kaže.
Shamrock

Post by Shamrock »

nisam nikad gledao, samo sam par puta vidio koje su im teme,,teme su bile iz spomenara :(

trebali su ih i ranije ukinuti ono je sramota za odraslog covjeka :(
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

penzioner wrote:Moram napomenuti, a složićete se ma koliko vam Sanela bila mrska, da je Sanela Poričanin HLOVERKA naspram one male zbunjene glupačice iz On kaže, Ona kaže.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cuj Hloverka :lol: :lol:
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Svemirski_Jebach wrote:
penzioner wrote:Moram napomenuti, a složićete se ma koliko vam Sanela bila mrska, da je Sanela Poričanin HLOVERKA naspram one male zbunjene glupačice iz On kaže, Ona kaže.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cuj Hloverka :lol: :lol:
Pa da, toliki je gabor.
penzioner

Post by penzioner »

Nepopravljivi ste, čemu toliko vrijeđanje jer zaboga Sanela nije "ljepotica glupačica"?

:?
mawerick

Post by mawerick »

mi nepopravljivi?! pitas cemu vrijedanje?! sta ovo napisa:"naspram one male GLUPACICE..." idi uzmi ubij, pa se pusku. bez uvrede, al' fakat si pegla
penzioner

Post by penzioner »

U redu je jarane. Dobio si šta si tražio. Povlačim se.

Odoh tamo gdje sam dobrodošao i ja, i moja iskrenost, i moja duhovitost, i moj intelekt, i moje razmjenjivanje iskustva, i moja fakultetska naobrazba najboljeg studenta generacije 1950.
mawerick

Post by mawerick »

svaka cast! :thumbup:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

nemoj starijem co'jku tako govorit...sta ti je? E jest ti kultura :D
penzioner

Post by penzioner »

Jarane, nekultura je to. Da zna bolje, ponašao bi se :D
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Mawerick :thumbup: Ovaj penzioner je ocito toliko iskompleksiran neuspjehom Sanele (a pomislih da nije mozda i biser Marija, ionako su iste :lol: ) da blati druge ljude, koje ne moze oblatiti. Skidaj se sa ovog foruma i idi za svojom Hayat generacijom :lol:
penzioner

Post by penzioner »

Vidiš Cigareto, čim neko počne na isti način bezobrazno da te tretira, odmah se uspaničite, hmmm što li?! :D
Ponašate se ko djeca, što vjerojatno i jeste. :lol:

Nego pusti šuplju, skoncentriši se, i nastavi diskutovati o temi koja je zadata. Nemoj i ti biti tetkica i vrtiti se oko nebitnih stvari. Ovdje smo da diskutujemo, mojne svađe. Drži se činjenica. Ti i maWerick ste takvim ponašanjem svima jasno dokazali da ste veće mahaluše od svih onih s Hayata skupa. Kažem vam ja, dupli standardi. Ali teško je priznati svoje greške. Ako nisam u pravu, dokaži.
Post Reply