Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
-
Ljubitelj Zabara
[SNN] RATKO MLADIC DOBIO UNUKA!
ANTIC.org-SNN
Fri, 03 Mar 2006 14:31:23 -0800
RATKO MLADIĆ DOBIO UNUKA!
BEOGRAD - Haški optuženik general Ratko Mladić juče je po drugi put postao deda! Kako Kurir saznaje, supruga Mladićevog sina Darka Aida porodila se u beogradskoj Klinici "Narodni front" i na svet donela zdravo muško dete. Zasad, međutim, nije poznato da li je vest o rođenju naslednika u familiji stigla do progonjenog ratnog komandanta Vojske Republike Srpske.
Mladićeva snaja porodila se juče u popodnevnim satima, ali Kurir zasad nije dobio preciznije podatke, sem da je porođaj protekao u najboljem redu. U kući Mladića na Banovom brdu juče, po običaju, nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima.
Da li su Mladićevi?
- Ko je to?
Zovemo iz Kurira, čuli smo da je Darko dobio sina.
- Do viđenja, do viđenja.
Podsetimo, Kurir je pre dve nedelje već najavio da Mladić čeka unuka i da mu je snaja u poodmakloj trudnoći. Upravo zbog rođenja naslednika u njegovoj porodici, osnovano se pretpostavljalo da Mladić pre tog događaja neće dozvoliti da padne u šake svojim progoniteljima.
Osim toga, smatra se da će sada i odluka da sebi eventualno oduzme život, kako mu danas neki sugerišu, biti znatno uzdrmana. Naime, izvor Kurira koji je zahtevao anonimnost tvrdi da je general Mladić s velikim nestrpljenjem čekao rođenje unuka i da se tom događaju izuzetno radovao.
Medjutim, u krugovima bliskim porodici Mladic, kazu da se Ratko razocarao kada je saznao da su Darko i Aida odlucili da sinu daju ime Alija.
- Teško je verovati da će Ratko posle ovako radosne vesti tek tako odlučiti da svima prekrati muke i izvrši samoubistvo. Takođe, teško je verovati i da će se predati. S njim se, naime, nikad ne zna - konstatuje izvor Kurira. Inače, zasad nije poznato da li tacno će Mladićev unuk ponosno poneti ime prvog predsednika BiH - Alije Izetbegovica.
Da ne bude zabune, evo ga link. http://www.mail-archive.com/srpskainfor ... 07251.html
ANTIC.org-SNN
Fri, 03 Mar 2006 14:31:23 -0800
RATKO MLADIĆ DOBIO UNUKA!
BEOGRAD - Haški optuženik general Ratko Mladić juče je po drugi put postao deda! Kako Kurir saznaje, supruga Mladićevog sina Darka Aida porodila se u beogradskoj Klinici "Narodni front" i na svet donela zdravo muško dete. Zasad, međutim, nije poznato da li je vest o rođenju naslednika u familiji stigla do progonjenog ratnog komandanta Vojske Republike Srpske.
Mladićeva snaja porodila se juče u popodnevnim satima, ali Kurir zasad nije dobio preciznije podatke, sem da je porođaj protekao u najboljem redu. U kući Mladića na Banovom brdu juče, po običaju, nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima.
Da li su Mladićevi?
- Ko je to?
Zovemo iz Kurira, čuli smo da je Darko dobio sina.
- Do viđenja, do viđenja.
Podsetimo, Kurir je pre dve nedelje već najavio da Mladić čeka unuka i da mu je snaja u poodmakloj trudnoći. Upravo zbog rođenja naslednika u njegovoj porodici, osnovano se pretpostavljalo da Mladić pre tog događaja neće dozvoliti da padne u šake svojim progoniteljima.
Osim toga, smatra se da će sada i odluka da sebi eventualno oduzme život, kako mu danas neki sugerišu, biti znatno uzdrmana. Naime, izvor Kurira koji je zahtevao anonimnost tvrdi da je general Mladić s velikim nestrpljenjem čekao rođenje unuka i da se tom događaju izuzetno radovao.
Medjutim, u krugovima bliskim porodici Mladic, kazu da se Ratko razocarao kada je saznao da su Darko i Aida odlucili da sinu daju ime Alija.
- Teško je verovati da će Ratko posle ovako radosne vesti tek tako odlučiti da svima prekrati muke i izvrši samoubistvo. Takođe, teško je verovati i da će se predati. S njim se, naime, nikad ne zna - konstatuje izvor Kurira. Inače, zasad nije poznato da li tacno će Mladićev unuk ponosno poneti ime prvog predsednika BiH - Alije Izetbegovica.
Da ne bude zabune, evo ga link. http://www.mail-archive.com/srpskainfor ... 07251.html
-
Ljubitelj Zabara
R: Alija sine, gde ces?
A: Ma nista deko, opusteno... palim do dzamije, na dzumu.
R: Ajde sine, samo obuci se dobro.
A: Ne brini deko, sucur Allahu, bas je lep dan napolju, insallah.
R: Nemoj sine taj turski, znas da nista ne razumem.
A: E deko bre, nemoj me smaras. Do jaja je turski. Moras i ti da naucis. Opusteno.
R: Cao
A: Allahimanet
A: E deko bre, nemoj me smaras. Do jaja je turski. Moras i ti da naucis. Opusteno.
-
cr8ive
A sto se tice njegove kcerke, pa sama cinjenica da se ubila sa njegovim omiljenim pistoljem navodi na to da je poruka Mladicu.
Pogotovo ako je imala nekih dokaza o njegovim razgovorima i konacno saznala ko i sta je zapravo Mladic, odlucila je da sebi oduzme zivot.
Ko zeli imati takvog ubicu za roditelja??
Last edited by cr8ive on 15/02/2007 20:11, edited 1 time in total.
-
Ljubitelj Zabara
Iz miloste mu tepaju, Aljo.
Kazu da se odaziva samo na selame i da mu je najdraza zelena boja.
Mali zna sta valja.
Kazu da se odaziva samo na selame i da mu je najdraza zelena boja.
Mali zna sta valja.
-
erised traeh
Pa jesul bar osunetili Aliju? 
-
Ljubitelj Zabara
To ne znam. Drze u tajnosti. Pouzdano se zna da mu unuk jede samo halal meso. Kad udje u Mek, trazi halal big mek.
-
Ljubitelj Zabara
R : Sine Aljo, sta ces deka da ti donese za dorucak?
A : Deko, ja cu jedan halal big mek, i jedno Colu iz sarajevske pivare.
A : Deko, ja cu jedan halal big mek, i jedno Colu iz sarajevske pivare.
-
Sarafcina
erised traeh wrote:Ja sam èlan bs wikipedije, a odnedavno i en. Taènost èlanaka na engleskoj wikipediji po pitanju balkanskih tema je jako upitna. Na toj wikipediji rade decetci srpskih nacionalista i proèetnièkih klinaca kojim je dosadno pa na sve moguæe naèine poku¹avaju izokrenuti istinu o balkanu i svim de¹avanjima na njemu. Bo¹njaèkih i bosanskih èlanova je puno manje, pa nam je vrlo te¹ko kontrolisati ¹ta ovi radi (i to je veæinom dijaspora u pitanju). Uglavnom, ako primjetite neku netaènost slobodno ispavite. I takoðer ako vam je dosadno predla¾em vam da izvadite ruke iz guzice i malo poradite na bosanskoj i na engleskoj wikipediji.rashid wrote:Wikipedia je 100 puta bolji izvor nego zuta stampa ili bilo koja balkanska novina(znaci ponovo zuta stampa).Sarafcina wrote:a wikipedia ... pouzdan izvor u vraziju mater
ee pazi... meni je jasno kako funkcionise wikipedia ... i jednostavno... za bilo sta ozbiljno... ne moze se uzeti kao izvor info... i tu se nista ne moze promijeniti da ja i sto ovakvih kao ja sada dodjemo i pocnemo raditi tamo...makar i za lovu
samo da dodam da je wikipedia.. za par nijansi pouzdanija kao izvor informacija od foruma i da za svaki iole ozbiljniji clanak moras dobro provjeriti sta je navedeno kao izvor info (jako cesto nije nista)
cijenim sto ima nase raje koja radi... eno pogledajte samo youtube i ovaj slucaj sa malim Talovicem i pucacinom... i vidjeces koliko cetnicka masinerija vrijedno radi. ako hoces mogu ti dati i listu foruma (doduse, malo zastarjelu...odavno me ne zanimaju) gdje se okupljaju i dogovaraju... i sta onda?
Last edited by Sarafcina on 16/02/2007 14:58, edited 1 time in total.
- plejka2
#38 Re: Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
Otac joj bio krasan covjek pa se ubila.Sta li je ta sve predeverala u mladosti bog zna.Bosanac sa dna kace wrote:Zasto?
Kako se zvala?
Ne mogu da nadjem na netu o tome bilo sta,a pogtovo ne na engleskom!
- StLouis
#39 Re: Re:
kakavdanakneiskustvu wrote:Ljubitelj Zabara wrote:R: Alija sine, gde ces?
![]()
![]()
![]()
![]()
Alija, Alija, gde ce ti dusa Alija?
- rogoz
#40 Re:
Kako pricaju Mladicevi Eroji on je optuzio neprijatelje srpskog naroda za smrt cerke.mostarac wrote:nisam siguran, ali cini mi se da je BHT objavila bila jos dok je rat trajao da se ubila zbog toga sto joj je stari bio ratni zlocinac. E sad je li to istina ili nije nemam pojma. Valjda neko zna vise pa ce napisati.
-
theTruePath
#41 Re: Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
bog zna sta je tu bilo,nemora da ima veze s mladicem,,mozda je cura bila u depresiji,nije mogla podnjeti neke stvari u zivotu,,,mozda ljubav..mozda psihicki bolesna
- Simply_Red
#42 Re: Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
"Čak je imala i retku vrstu fobije - nije mogla da podnese da joj otac bude ubijen"-
ko to moze da podnese da mu otac bude ubijen
INace, kako je mali Alija, jel mu proslo ono na ćuni od suneta?
ko to moze da podnese da mu otac bude ubijen
-
samo pitam
#43 Re: Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
ko zna, možda ju je sexualno godinama zlostavljao..kakva je zvijer i bolesnik bio, ne bi me iznenadilo...Bosanac sa dna kace wrote:Zasto?
Kako se zvala?
-
xyzoo
#44 Re: Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
Ana. Tvrdi se da je pravi razlog njenog samoubistva, pogibija njenog momka na ratištu. Da li je to pravi razlog, moguće je, kao neka odmazda ocu. Ratko je tog svog zeta natjerao na front govoreći da je nebitno to što mu je zet, svako pod njegovom komandom ide na front. Momak je poginuo.Bosanac sa dna kace wrote:Zasto?
Kako se zvala?
- BiH-x
#45 Re: Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
Ne bi me uopste cudilo...citao sam da je uvijek bio nenormalno opsjednut svojom kcerkom...samo pitam wrote: možda ju je sexualno godinama zlostavljao..
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#46 Re: Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
ceska se non stop...svrbi ga jadnika!!!Simply_Red wrote:"Čak je imala i retku vrstu fobije - nije mogla da podnese da joj otac bude ubijen"-![]()
![]()
ko to moze da podnese da mu otac bude ubijen![]()
- azurna_obala
#47 Re: Zasto se ubila kcerka Ratka Mladica???
Eh još i da o njoj razmišljam.....na vrijeme shvatila da nije normalna, za razliku od ćaće koji to neće nikad shvatit, i riješila svijeta jednog "MLADIĆA"....
Treba se pitat ZAŠTO SE R. MLADIĆ NIKAD NIJE UBIO!!!! manijak i psihopata
Treba se pitat ZAŠTO SE R. MLADIĆ NIKAD NIJE UBIO!!!! manijak i psihopata