Igre PC...imal ko?
Moderator: Benq
- chinese_water
Znam jaAbu FEED el-Castro wrote:Zero hour kako ti rekoh i dalje ne trazi, evo kod mene je 5 godina (dobro nisam ja gamer neki to ja ponekad..) i nikad mi jos nije ni zatrebala ikakva druga strategija. Jedino sto na online ne računaj kod nas su sve pirati, ako ko zna rjesenje nek pomogne..
- Abu FEED el-Castro
chinese_water legenda 
- chinese_water
The file you are trying to access is temporarily unavailable
Ovo mi javlja kad pokusavam da skinem prvi file, drugi sam skinuo ...probaj rucno da uneses password,inace sa stranice odakle dajem linkove meni je do sada svaka radila, Italian Job nisam probao ne bi trebalo biti da password ne valja...
Ovo mi javlja kad pokusavam da skinem prvi file, drugi sam skinuo ...probaj rucno da uneses password,inace sa stranice odakle dajem linkove meni je do sada svaka radila, Italian Job nisam probao ne bi trebalo biti da password ne valja...
- chinese_water
Ja sa Bittorentom ne mogu da postignem vecu brzinu od 2KB/s ... jel' do programa ili je tako sa svim torentima? Inace sa rapid-a mi pichi 187kb/s
- chinese_water
Ma uvijek me to nerviralo... kaze download time: 6 daysshin wrote:Nema seedova, al zato nije bed mozes nastavljat download.
Ima li neki nacin da se skonta koji torrent ima vise seedova a koji manje?
- Neelix
jangcekjangu
mislim da je u pitanju "forwardowanje portova na tvom modemu" sta god to znacilo
i ja sam imao isti problem sa torrentima, objasnjavali su mi ljudi kako se to sredjuje ali meni nije uspijevalo
al nakon sto sam formatirao disk (virus) sve radi
i ja sam imao isti problem sa torrentima, objasnjavali su mi ljudi kako se to sredjuje ali meni nije uspijevalo
al nakon sto sam formatirao disk (virus) sve radi
- chinese_water
Evo tek sad vidjehshin wrote:Pa citas pored seed i leech, sto vise seedova a manje leecheva to je bolje. Veci upload.
- chinese_water
Evo ja upravo sada skinuo igricu i instalirao, pass je onaj koji sam vec postavljao...(http://wzone.6x.to/)probaj da prvo copy/paste u notepad pa iz notepada opet copy/paste (pazi da ne ostane jedan space markiran) 100% radi,ja sada instaliraoJaguar84 wrote:Fakat nije ok pass,ako imas neki drugi ili nesto bio bih ti zahvalanchinese_water wrote:The file you are trying to access is temporarily unavailable![]()